FOTBAL  »  Superliga  »  CSU CRAIOVA

CSU CRAIOVA // Bogdan Vătăjelu se gândește deja la plecare, deși abia a revenit în Oltenia: „Vreau din nou în străinătate”

Noile achiziții ale Craiovei: Qaka, Ivanov, Alex Ioniță, Marinescu și Vătăjelu
Noile achiziții ale Craiovei: Qaka, Ivanov, Alex Ioniță, Marinescu și Vătăjelu

Articol de - Publicat miercuri, 10 iulie 2019 09:35

Bogdan Vătăjelu a spus ieri, la prezentarea noilor achiziții ale celor de la CSU Craiova, că „în doi, trei ani vreau să plec din nou în străinătate”. 

Bogdan Vătăjelu s-a întors la Craiova, dar nu stă mult. A afirmat-o ieri, la prezentarea noilor achiziții ale alb-albaștrilor, unde a apărut alături de Alex Ioniță II, venit de la CFR, de Kamer Qaka (Poli Iași), de Antoni Ivanov (Gaz Metan) și de Andrei Marinescu (Snagov).

„Eu mi-am dorit să rămân cât mai mult în străinătate. Am vrut să mă dezvolt în continuare, însă n-a fost să fie. Nu mă așteptam să revin acasă, dar când mi s-a oferit posibilitatea n-am stat prea mult pe gânduri. A contat, desigur, și familia”, a punctat fundașul în vârstă de 26 de ani.

„Am valoare”

Vătăjelu a fost vândut de olteni în ianuarie 2017, în schimbul sumei de 1,3 milioane de euro, cehilor de la Sparta Praga. Însă doi ani mai târziu, la începutul lui 2019, a ajuns cu titlu de împrumut la Jablonec, înainte ca oltenii să-l recupereze în această vară.

Deși a semnat pe 4 ani cu Craiova, el le-a spus jurnaliștilor că n-are de gând să-și ducă la bun sfârșit contractul:Am revenit, dar în doi, trei ani vreau să plec din nou afară. Simt că am valoare să joc la un club de top din străinătate”.

„Față de prima perioadă petrecută la Craiova, acum chiar sunt condiții să te bați la titlu și la Cupă. Infrastructură, medicație, staff, totul e la superlativ.
Am concurență și pe postul de fundaș stânga, cu Bancu, și pe extremă. Nimeni n-are locul asigurat. Dar am venit să joc!”
Bogdan Vătăjelu, fundaș CSU Craiova

350.000 € a plătit Craiova pentru a-l lua înapoi pe Vătăjelu de la Sparta Praga

Avertisment pentru CFR și FCSB: "Avem foame de trofee!"

Cârțu crede că oltenii au acum un lot mai valoros și mai echilibrat decât în 2018-2019. „Problema, sezonul trecut, a fost că ne-am bazat pe un nucleu de jucători și n-a fost OK. Cred că vă aduceți aminte, la un moment dat am avut șansa să atacăm primul loc, dar am pierdut totul într-o săptămână din cauza accidentărilor și a suspendărilor.

De pe bancă n-am avut susținerea așteptată. Acum însă, suntem mai puternici. Avem un lot competitiv și un program foarte bun, trebuie să profităm. Craiova merită și are foame de trofee!” a fost avertismentul lui Sorinaccio pentru CFR și FCSB. 

„Primele două tururi sunt obligatorii”

Bănia are ambiții mari și în Europa. Cârțu crede că „este obligatoriu să trecem de primele două tururi preliminare. Cu Sabail jucăm joi pe teren sintetic. E un mic incovenient, într-adevăr, dar în niciun caz o scuză. Avem experiența «sinteticului» din meciurile disputate la Chiajna.

Și, din câte mi-aduc eu aminte, noi la Chiajna n-am pierdut niciodată”. Vătăjelu, la rându-i, a spus că „drumul e lung până-n grupe, dar trebuie să ne propunem obiective importante. Nu vom avea probleme în Europa League dacă tratăm toate meciurile cu seriozitate”.

Vezi și: CSU CRAIOVA // Oltenii și-au propus titlul, dar au dezamăgit în mercato! Analiză: din 5 achiziții, doar una e atractivă!

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (10)
fairplayromania
fairplayromania  •  10 Iulie 2019, 15:54

Intrebare ptr GSP : pot să scriu, Talpan îi dă iubire la Cioban? Dacă nu vreţi, atunci nu scriu.

fairplayromania
fairplayromania  •  10 Iulie 2019, 15:51

Uitasem....Atenţie!!! S-a pornit deja camoania de denigrare a rivalelor, asa că nu ascultaţi ce zic ziarele si înveninaţii de la digi.... Concentrare maxima la joc !!!

fairplayromania
fairplayromania  •  10 Iulie 2019, 15:49

Hai băieţi, acum e momentul ! Se poate ! Sepsi, Clujul aveţi curaj şi jucaţi fotbal. Evitati contactele în careu că arbitrii sunt cu ochii pe voi. HAI CĂ SE POATE!!! Lui Talpan în place de Cioban.

Vezi toate comentariile (10)
Comentează