FOTBAL  »  Superliga  »  CSU CRAIOVA - CFR CLUJ 0-0

CSU CRAIOVA - CFR CLUJ 0-0 // Dan Petrescu, analiză la „cald ” după remiza din derby + anunț despre Țucudean

Dan Petrescu
Dan Petrescu

Articol de GSP - Publicat duminica, 07 aprilie 2019 22:53

Dan Petrescu, antrenorul lui CFR Cluj, a analizat remiza înregistrată de campioana României în deplasare cu CSU Craiova, 0-0. 

„Știam că presiunea e maximă pe Craiova, ar fi trebuit să câștige ca să se apropie de noi. Le-am spus jucătorilor că pierdem sigur dacă jucăm la 0-0. A fost o primă repriză echilibrată, doar cu ocazia mare a lui Bud.

Am controlat repriza secundă, am avut trei mari ocazii. Nu mă supăram dacă îmi spuneai înainte de meci că se termină 0-0, dar la final spun că am fi putut câștiga. 

Nu mi-a fost ușor, știam că presiunea e maximă pe mine. Știam ce calitate au cei de la Craiova, au jucat cu un sistem nou și nu mă așteptam la așa ceva. Per total, cred că am fi putut câștiga acest meci”, a declarat Dan Petrescu, la TV Telekom Sport. 

„Bursucul” e mulțumit de evoluția lui Cristi Bud, înlocuitorul lui George Țucudean, antrenorul CFR-ului fiind sceptic că Țucudean va mai putea avea aceleași evoluții în acest sezon după operația minim invazivă suferită la inimă, combinată și cu o leziune musculară. 

Nu cred că Țucudean va mai putea fi în acest sezon cum a fost. Durează foarte mult până îți revii după o accidentare. Nu știu ce va face Țucudean, dar eu sunt foarte mulțumit de Cristi Bud. Țucudean va începe alergarea ușoară și sperăm să-l avem pe teren în 10 zile”.

...despre derby-ul cu FCSB de etapa viitoare: „Urmează o săptămână importantă, ne așteaptă o finală cu FCSB. Va fi un meci în care micile detalii vor face diferența. Cred că va pierde cine va greși primul în acel meci. Trebuie să începem să câștigăm meciuri, sper să începem să o facem încă de săptămâna viitoare. ”. 

Citește AICI cronica partidei CSU Craivoa - CFR Cluj 0-0

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (4)
corectu
corectu  •  08 Aprilie 2019, 07:41

Ocaziile de gol au fost....create de portarul craiovean.

cluj_cluj
cluj_cluj  •  08 Aprilie 2019, 07:14

Bai Dane, invata-i ca fotbalul se joaca pe goluri. Iar ca sa dai gol exista 2 conditii: 1. sa tragi la poarta; 2. sa nimeresti poarta. Astea la voi nu prea is indeplinite, foarte putini trag la poarta si si din aia si mai putin trag pe poarta. O fi bun fotbalul defensiv, dar ala iti cam aduce maximum cate un punct. Poate incerci si un pic de ofensiva, nu de alta da gruparea frateasca becali-niculae- funul omenos ajuta be he he-ul sa se cam apropie....

dinamo_fan
dinamo_fan  •  08 Aprilie 2019, 01:33

i-ai cam odihnit degeaba in cupa, Dane. pacat ca alternativa e fcsb, pentru ca chiar nu mi-as dori CFR sa castige campionatul dupa toate mutarile "strategice" din acest sezon. Minteuan avea victorii pe linie, nu a fost bun, a venit Dan si are 1 victorie chinuita, 1 egal si 1 infrangere cam egala cu eliminarea din cupa. amatorismul romanesc.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează