FOTBAL  »  Superliga  »  CSU CRAIOVA - CFR CLUJ 0-0

CSU CRAIOVA - CFR CLUJ 0-0 // Mangia se plânge de oboseala propriilor jucători: „CFR a avut 10 jucători proaspeți”

Articol de GSP - Publicat duminica, 07 aprilie 2019 23:01

Devis Mangia, antrenorul lui CSU Craiova, s-a plâns de lipsa prospețimii jucătorilor săi după egalul cu CFR Cluj, scor 0-0, din etapa a 4-a din play-off.

„N-am nimic de reproșat jucătorilor pentru că au dat totul pe teren. A fost un meci închis, dar e normal când joci cu CFR. În repriza a doua am avut ritmul un pic scăzut. Ei au avut pe teren 10 jucători proaspeți, ai noștri au fost mai obosiți. Fortes a fost găsit în multe situații, dar n-a finalizat. 

Când un jucător nu joacă e normal să fie nemulțumit. În meciul cu FCSB am avut problemă cu Koljic și n-am avut timp să schimbăm sistemul. Andrei Cristea n-a jucat atunci, dar acum a evoluat 90 de minute.

Un antrenor înțelege și condiția mentală a jucătorilor. Sper să ne recuperăm jucătorii pentru meciul viitor.

CFR are prima șansă la titlu. E o echipă experimentată. Are un antrenor foarte, foarte bun”, a declarat Mangia la TV Telekom Sport.

Citește și:

CSU CRAIOVA - CFR CLUJ 0-0 // Sorin Cârțu critică strategia echipei pe care o conduce: „Trebuie să tragem niște concluzii”

 

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (2)
10155074652718103
Muzzi Ciprian  •  08 Aprilie 2019, 06:14

a dracu prospetime! Liverpool joaca 70 de meciuri pe sezon si sunt tot echipa de anul trecut!

ion.ionescu
ion.ionescu  •  08 Aprilie 2019, 04:29

Mangia, devii *** cu oboseala asta ! Unde ţi-e lotul ?! Craiova Maxima a făcut super-performanţă cu 15 jucători şi nu s-a mai plâns nimeni...

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează