FOTBAL  »  Superliga  »  CSU CRAIOVA - CFR CLUJ 0-0

CSU CRAIOVA - CFR CLUJ 0-0 // VIDEO EXCLUSIV Adrian Porumboiu a ieșit la atac » I-a desființat pe Mangia, Hora, Bud și Cristea: „Cu ăștia vor să ia campionatul?”

Articol de GSP - Publicat duminica, 07 aprilie 2019 22:37

Fostul arbitru Adrian Porumboiu l-a criticat dur pe Devis Mangia pentru evoluția lui CSU Craiova din meciul cu CFR Cluj, scor 0-0, din play-off-ul Ligii 1. Nici Ioan Hora, Cristi Bud și Andrei Cristea n-au scăpat de criticile omului de afaceri.

 

„A fost un meci modest. Au fost meciuri mai spectaculoase. Ambele echipe au fost fără atac, n-au avut atacanți. Au fost vreo 6 atacanți pe teren, dar cu realizări foarte puține. A fost un meci de țăcăneală. Cristea m-a dezamăgit. Bud spune că ar fi o realizare pentru el dacă ar ieși campion la tatuaje.

Avram n-a avut mari probleme. A zbârcit-o acum pe final când a dat o lovitură liberă Craiovei. Mangia nu convinge. Sunt antrenori mai buni în România. Nu văd nimic în atac. La Dan Petrescu se știe că joacă pe apărare, dar la Mangia nu văd nimic. Sper că nu s-a supărat nimeni, e doar o părere”, a declarat Adrian Porumboiu la GSP LIVE.

Fostul arbitru a continuat criticile: „Steaua, CFR și Craiova vor să joace în Champions League, dar Steaua vine cu Hora, Craiova cu Cristea și CFR cu Bud. E o problemă. Niciuna nu e pregătită pentru a merge în Champions League. Trebuie să aduci atacanți cu care să rupi norii. Să iei campionatul cu Bud, Cristea sau Hora mi se pare...”.

VEZI ȘI:

Devis Mangia nici nu vrea să audă de o eventuală demisie: „Am personalitate, mentalitate, cum să demisionez?!”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (9)
983732924972315
Soos Vilmos  •  08 Aprilie 2019, 14:02

Daca afirm despre voi ca sunteti niste *** este vulgar sau jignitor ?? Sau poate adevarul gol golut.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

1013039022054413
Costin Georgescu  •  08 Aprilie 2019, 13:20

mie personal imi plage davis mangia si ca antrenor si felul in care se prezinta schimbarea lui este o alta tampenie a conducerii craiovei

983732924972315
Soos Vilmos  •  08 Aprilie 2019, 11:56

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (9)
Comentează