FOTBAL  »  Superliga  »  CSU CRAIOVA - CFR CLUJ 0-0

CSU CRAIOVA - CFR CLUJ 0-0 / VIDEO+FOTO Remiză îndârjită între CSU Craiova și CFR Cluj: FCSB își freacă mâinile de bucurie

Foto: Facebook +11   FOTO
Foto: Facebook

Articol de GSP - Publicat duminica, 07 aprilie 2019 22:31

CSU Craiova și CFR Cluj au remizat, 0-0, în etapa a 4-a din play-off pe stadionul „Ion Oblemenco”, rezultat ce avantajează FCSB-ul, care joacă luni Sepsi.

Cronică de Dan Udrea

CFR a jucat cinic, pentru un 0-0 care o menţine pe primul loc, în timp ce Craiova a avut dorinţă, dar a fost obosită şi n-a fost în stare de mai mult

Când Dan Petrescu îşi propune un egal, are atâta cinism încât renunţă la orice intenţie de a juca fotbal şi apără prin orice mijloace un 0-0. Aşa a fost şi aseară.

N-a renunţat la 4-3-3, dar l-a pus pe Deac inter, la mijloc, mizând pe combativitatea şi experienţa pe care le are acesta.

Bancu şi Cicâldău, repriză bună

Mangia a făcut un prim "11" corect. A apelat din nou la sistemul cu 3 stoperi, iar în atac a pus două vîrfuri, pe Fortes şi pe Cristea, în spatele cărora a evoluat Mihăilă. Oamenii de forţă ai oltenilor au fost însă cei doi de naţională. Bancu şi mai ales Cicâldău au făcut o primă repriză bună, au împins jocul spre poarta lui Arlauskis, dar când Petrescu bagă autocarul în poartă e dificil de găsit spaţii şi aproape imposibil de creat ocazii.

S-a jucat fix cum a dorit Petrescu. Intens, dar fără situaţii mari. Ba chiar, CFR putea da lovitura la ultima fază a primei reprize. Bud însă şi-a arătat limitele, a trimis peste dintr-o poziţie perfectă.

CFR, mai proaspătă după pauză

În repriza secundă a început să se vadă şi să se simtă că o echipă s-a odihnit la mijlocul săptămânii trecute, CFR, iar o alta a risipit multă energie, în speţă Craiova. Oltenii au respirat din ce în ce mai greu, iar CFR a amorţit cu mare lejeritate atacurile trupei lui Mangia.

Şi cum oboseala te împinge de multe ori să comiţi erori, aşa s-a întâmplat şi cu comica defensivă a Craiovei. Surplusul de adrenalină pe care îl are mereu Pigliacelli l-a determinat să iasă neinspirat, deşi Omrani era în marcajul lui Donkor.

Omrani a inventat un lob senzaţional și doar norocul a dus mingea pe lângă poartă. Mare ocazie!

După minutul 60, trupa lui Mangia a îngenuncheat şi n-a mai reuşit aproape nimic. Unt pe pâine pentru CFR. Care s-a mulţumit cu 0-0, deşi, la cum a arătat ieri echipa olteană, Deac şi compania au ratat o victorie care i-ar fi apropiat în proporţie de 90% de titlu.

1 înfrângere au suferit craiovenii în ultimele 12 jocuri disputate pe teren propriu în campionat, 1-2 cu Astra (4 martie 2019); în rest, au opt succese şi trei rezultate de egalitate

 

În minutul 54 s-a produs o ciocnire dură la mijlocul terenului între Fortes și Boli, iar fundașul ardelenilor a căzut rău și i-a panicat pe toți cei din jur. Fotbalistul și-a revenit după câteva minute bune, având nevoie de intervenția medicilor. (Detalii AICI)

CFR Cluj rămâne lider, cu 37 de puncte, la 6 lungimi în fața celor de la FCSB, care au un meci mai puțin. CSU Craiova ocupă poziția a 3-a, cu 30 de puncte.

CLICK AICI PENTRU STATISTICI!

VIDEO cu cele mai importante faze

 

 

Echipele de start

CSU Craiova: Pigliacelli - Donkor, Kelic, Tiago Ferreira - Martic, Mateiu, Mihăilă, Cicâldău, Bancu - Fortes, A. Cristea
Rezerve: I. Popescu, Acka, Briceag, Fedele, Bic, Drăghici, Bărbuț

CFR Cluj: Arlauskis - Cr. Manea, Vinicius, Boli, Camora - Djokovic, Bordeianu, C. Deac - Omrani, Bud, Păun
Rezerve: Collado, Peteleu, Mureșan, Hoban, Moutinho, A. Ioniță, Costache

Stadion: „Ion Oblemenco”
Arbitru: Marius Avram / Asistenți: Ovidiu Artene și Marius Nicoară 

Vezi AICI clasamentul din Liga 1

Vezi aici programul etapei a 4-a

 

 
 

17 goluri a primit CFR Cluj, având cea mai bună defensivă din Liga 1

47de goluri au marcat elevii lui Devis Mangia, oltenii având al 2-lea cel mai bun atac din campionat

„Noi pregătim toate fazele, inclusiv cele fixe. Noi am făcut ce trebuie, vom continua pe această linie” Devis Mangia, antrenor CSU Craiova

GSP LIVE LA FINALUL MECIULUI

GSP LIVE LA PAUZA MECIULUI

Costin Ștucan și Mihai Mironică AU prefațat partida la GSP LIVE

VEZI ȘI:

Devis Mangia nici nu vrea să audă de o eventuală demisie: „Am personalitate, mentalitate, cum să demisionez?!”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

 

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (574)
dansy
dansy  •  08 Aprilie 2019, 09:04
Postat de hector13 pe 07 Aprilie 2019, 17:49

Vad ca esti tare suparat dupa acel meci cu Avram in care ati fi facut egal si ati fi luat 0,5 puncte. Dar dupa meciul cu Astra din prima etapa cand nu s-a dat penalty la Bancu si Craiova a luat 2 puncte cu japca nu ai fost suparat Ipocrila. Nu mai urla pe aici de hotii ca stim cu totii cum ati ajuns voi in Liga1. Daca va credeti buni aveti ocazia perfecta sa o demonstrati in seara asta si sa relansati lupta la titlu. Daca nu ciocul mic si joc de glezne!

Si nnoi stim cum ati ajuns voi in 1947 in liga 1 adusi de comunistii prin desfiintarea unei echipe de top interbelice asa ca ciocul mic!!!

dansy
dansy  •  08 Aprilie 2019, 08:55

Din nou FCSB a aranjat arbitrajul de la Craiova.Sa-l pui din nou pe Avram sa arbitreze un meci dintre Craiova si CFR este o ***.Baiatul a tras cu dintii de un meci egal care este favorabil FCSB.Sa nu dai penalti la acel hent facut cu ambele maini de Bordeiani e dovada ***.Si uite asa castiga CFR un nou campionat cu mana lui Becali care spera sa ia titlul.Dar nu va fi asa o sa vedeti. Toata lumea doarme-ziaristi,comisii,FRF.In asa tara asa fotbal.Rusine tuturor!!!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

nikolas.
nikolas.  •  08 Aprilie 2019, 03:41
Postat de rivaldinho pe 07 Aprilie 2019, 22:34

Corect, ii vinzi pe Baluta si Mitrita si ii aduci pe Cristea si Fortes, si vrei campionat. Si Gustavo era bun fata de multi altii de azi. Dar unde e paraguayanul ala sau ce era? De prin Azerbaidjan adus?

Meza Colli, pai e tot la craiova, dar la tras pe linie moarta celebru Mangia , acest Masimiliano Allegri din Barlad.

Vezi toate comentariile (574)
Comentează