FOTBAL  »  Superliga  »  CSU CRAIOVA - CFR CLUJ

CSU CRAIOVA - CFR CLUJ » Presiune imensă pe Devis Mangia cu CFR: ar trebui să plece la înfrângere? Porumboiu și Dinu îl fac pachet: „Fanii Craiovei sunt păcăliți”

Articol de GSP - Publicat duminica, 07 aprilie 2019 17:32

Devis Mangia stă pe un butoi cu pulbere după ultimele două înfrângeri, una în play-off cu FCSB (2-3) și una în Cupa României cu Viitorul (1-2). Tehnicianul are nevoie de un rezultat bun cu CSU Craiova, contra lui CFR Cluj.

  • CSU Craiova - CFR Cluj se joacă astăzi, de la ora 20:30, în direct la TV Telekom Sport, TV Digi Sport, Look Sport și liveTEXT pe GSP.ro.

Mai mulți oameni din fotbalul românesc l-au criticat dur pe antrenorul italian pentru felul în care se prezintă CSU Craiova, printre care Cornel Dinu și Adrian Porumboiu.

CLICK AICI PENTRU LIVE + statistici!

„Fanii Craiovei, săracii, sunt păcăliţi total. Ei au sentimentul ăsta de respect, de iubire, de dorinţă, iar Craiova în teren nu le dă nimic. Când nu te pricepi la jucători şi eşti italian şi joci cu Kelic, cu Ferreira, joci cu «decor» ăsta în partea dreaptă, joci cu jumătatea asta de geamie, Acka, e nenorocire, e dezastru.

Trebuie să îi spui, «domne, matale vii din catenaccio?» Ştii ce e fotbalul defensiv italian? Matale ce ai făcut, Coverciano, comerciano, matale ştii ce înseamnă un apărător, cum trebuie să facă marcajul, să nu treacă Morais ca acceleratul, ca trenul prin gară, pe lângă jucătorii tăi»”, a spus Cornel Dinu la TV Telekom Sport.

Porumboiu: „L-aș fi dat afară în 50 de secunde!”

Adrian Porumboiu l-a completat la Pro X: „Mangia e modest. Dacă îl angajam, îl dădeam afară în 50 de secunde. E unul dintre cei mai slabi antrenori. Eu nu am văzut antrenor italian mai slab decât acest Mangia. Este un simulacru de antrenor. Se vede că a antrenat numai la echipele de copii și juniori. Te doare capul, e un antrenor modest, modest”.

  • Întrebarea rămâne: ar trebui să plece dacă pierde cu CFR Cluj și CSU Craiova rămâne cu șanse fanteziste la titlu?!

Ar trebui dat afară Devis Mangia dacă bifează un nou eșec cu CFR Cluj?

DA
NU

„Noi pregătim toate fazele, inclusiv cele fixe. Noi am făcut ce trebuie, vom continua pe această linie. Să-mi dau demisia? Exclus, nu face parte din mentalitatea mea!” Devis Mangia, antrenor CSU Craiova

Vezi AICI clasamentul din Liga 1

Vezi aici programul etapei a 4-a

ECHIPELE PROBABILE

CSU CRAIOVA: Pigliacelli - Martici, Kelici, T. Ferreira, Briceag - Mateiu, Cicâldău, Bancu - Bărbuț, Fortes, Mihăilă 
Antrenor: Devis Mangia 

CFR CLUJ: Arlauskis - C. Manea, Vinicius, Boli, Camora - Deac, Bordeianu, Djokovici - Ioniță II, Omrani, Păun 
Antrenor: Dan Petrescu

Stadion: „Ion Oblemenco”
Arbitru: Marius Avram / Asistenți: Ovidiu Artene și Marius Nicoară 

Meciul poate fi urmărit AICI!

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (27)
fibra
fibra  •  07 Aprilie 2019, 20:06

Nemernicia la loc de frunte.

draxter
draxter  •  07 Aprilie 2019, 19:29

GSP a pornit campanie anti Mangia? Daca toti oamenii de fotbal(incluzand "analistii TV") de la noi ar fi la fel de educati am fi si noi mai departe!

martinpen
martinpen  •  07 Aprilie 2019, 19:20

Uite o sa se sperie Mangia ca pleaca de la Craiova daca pierde. Pai asta e articol sa il faca pe Mangia sa ii bata pe CFR? Pai si daca ar vrea, nu o sa poata, Craiova n-a batut-o nici pe fcsb...

Vezi toate comentariile (27)
Comentează