FOTBAL  »  Superliga  »  CSU CRAIOVA - CFR CLUJ 3-2

CSU Craiova acuză arbitrajul lui Radu Petrescu: „Chiar și cu brigada de arbitri, CFR nu a putut să ne învingă”

Radu Petrescu la meciul CSU Craiova - CFR Cluj
Foto: Imago +7   FOTO
Radu Petrescu la meciul CSU Craiova - CFR Cluj Foto: Imago

Articol de GSP - Publicat luni, 11 aprilie 2022 11:00 / Actualizat luni, 11 aprilie 2022 11:31

CS Universitatea Craiova a câștigat derby-ul cu CFR Cluj, scor 3-2. Marcel Popescu, managerul general al oltenilor, s-a declarat nemulțumit de maniera de arbitraj a lui Radu Petrescu.

Chiar dacă s-au impus în fața campioanei, oltenii nu sunt mulțumiți. Aceștia acuză maniera de arbitraj a „centralului” Radu Petrescu, care nu a văzut două faulturi extrem de violente ale ardelenilor și a interpretat greșit niște faze simple.

Dezamăgirile de la CFR Cluj în meciul cu Craiova » 4 „repetenți” în formația lui Dan Petrescu
CSU CRAIOVA - CFR CLUJ 3-2
Dezamăgirile de la CFR Cluj în meciul cu Craiova » 4 „repetenți” în formația lui Dan Petrescu

„Ceea ce mă bucură este mentalitatea jucătorilor, faptul că au văzut că pot fi învingători în fața clasicelor echipe cu care nu ai nicio șansă: FCSB și CFR Cluj. Mă bucur că am făcut posibil să plece de pe stadion fericiți zeci de mii de oameni. 

Mă preocupă  însă maniera de arbitraj. Cu toate că noi am câștigat, CFR nu a invocat o manieră tendențioasă și un rezultat mincinos, însă sunt obligat să aduc aminte că au fost câteva faze extrem de ciudate, toate judecate în defavoarea noastră. 

În primul rând a fost Omrani, care a ieșit la rampă ca de obicei cu un gest nesportiv nesancționat, după care a venit cotul aplicat de Graovac lui Nistor. Să fiu decent în exprimare, acolo a fost o lovitură intenționată, indiscutabilă, la care se putea întâmpla un accident grav. S-a trecut cu vederea. După meci specialiștii au spus că a fost cartonaș roșu indiscutabil la Graovac și galben spre roșu la Omrani. 

În repriza a doua noi am revenit și am exercitat o presiune exactă asupra CFR-ului. Iarăși iese la rampă Radu Petrescu, care la intervenții extreme ale portarului și ale apărătorilor terminate cu ieșirea mingii în corner s-a făcut că nu vede. Erorile sunt elocvente. Chiar cu brigada de arbitri, CFR nu a putut să ne învingă”, a declarat Marcel Popescu la „Ora exactă în sport”, la Pro Arena.

Fazele incriminate de Marcel Popescu

În minutul 16, la 0-0. Atacantul campioanei l-a călcat pe Bogdan Vătăjelu, fără ca mingea să fie în zonă. Cum niciun arbitru nu a observat gestul golănesc, francezul a scăpat nesancționat. Apoi, în minutul 27 al meciului din Bănie, la 1-0 pentru CSU Craiova, Radu Petrescu a scos pentru prima dată cartonașul galben din buzunar. 

Jucătorul care l-a văzut a fost Daniel Graovac, unul dintre stoperii de la CFR Cluj. Bosniacul îl lovise cu cotul în cap pe Dan Nistor, exact sub privirea arbitrului central. Radu Petrescu a considerat că „galbenul” a fost de ajuns spre nemulțumirea fostului arbitru Constantin Zotta.

Aici chiar trebuia acordat cartonașul roșu. Dacă la Omrani spun că este între galben și roșu, aici cotul este folosit ca o armă, merge cu el direct în capul adversarului și există intensitate. Se duce în săritură, în viteză!
-Constanin Zotta

VIDEO Ștefan Gadola, declarații după CSU Craiova - CFR Cluj 3-2: „Nu este o catastrofă!”

Citește și alte știri de la CSU Craiova - CFR Cluj:

FOTO Billel Omrani, gest golănesc în CSU Craiova - CFR Cluj » Brigada lui Radu Petrescu a ratat momentul

Pe mâna lui Hindrich » Eroare a portarului campioanei la golul lui Crețu

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (31)
robotucigas
robotucigas  •  13 Aprilie 2022, 01:35

Toți sunteți fără creier. Asta a crezut el atunci. Nu cred ca a vrut sa ajute o echipă sau alta. Asta arată că au și lăsat atâtea minute și nu a oprit meciul când aau dat gol. Atunci spuneai ca este rea intenție. Au fost greșeli, și da a fost urât faultul la Nistor. Dar exageram ca de obicei, ca este de partea CFR-ului a Craiovei sau a dracului bietul arbitru. Jucători sunt de vina când fac asta. Și ar trebui amendați și suspendați multe etape chiar dacă arbitru nu vede. Dar se face ceva? Ia sa vezi după suspendări dacă mai fac asta. Toți încearcă sa însele arbitrul, și la final el cade prost

prazberg
prazberg  •  12 Aprilie 2022, 19:08
Postat de 1_0_1_0_reloaded pe 11 Aprilie 2022, 15:23

Acum își dau filme oltenii, sunt pe cai mari. Fac nuntă, destupă șampaniile și se dau în petec. Ok. Au fost mai buni, au bătut CFR-ul , bravo lor, dar se cam alintă ca niște infantili acuzând arbitrajul. Să zici că n-ai primit corner, pe bună dreptate, dar omițând că ai primit după 1 min. unul, în loc de aut de poartă pentru CFR, e nesimțire crasă.

Comentariul tau nu pare scris de un nesimtit, asa-i ipocritule?

elefterie
elefterie  •  11 Aprilie 2022, 22:30

Despre Feșnic ce să mai spunem, cum i-a atenționat el foarte ferm pe Papp și Vinicius, pentru ca apoi Vinicius să-l faulteze nu clar ci SCANDALOS DE BRUTAL pe fundașul craiovean și să aibă "o mare ocazie de gol" - de fapt o încercare de GOL FRAUDULOS dejucată de Pigliacelli... Despre asaltul dezlăn[uit >n careul Craiovei din min. 59 nu mai are rost să discutăm - succesiune de fault Kesheru asupra portarului în 6m, bară, corner aiurea, iar fault brutal Vinicius - PĂREA CĂ ABSOLUT TOTUL ERA PERMIS FCSB-ULUI ȘI CĂ GOLUL ERA OBLIGATORIU!!

Vezi toate comentariile (31)
Comentează
Close