FOTBAL  »  Superliga  »  CSU CRAIOVA

CSU Craiova // Decisiv pentru transferuri » Condiția pentru ca oltenii să îl aducă pe Ioniță II sau pe Tandia

Tandia (în duel cu Zenke) ar putea pleca de la Sepsi, dacă trupa covăsneană se va îndepărta de play-off FOTO Raed Krishan
Tandia (în duel cu Zenke) ar putea pleca de la Sepsi, dacă trupa covăsneană se va îndepărta de play-off FOTO Raed Krishan

Articol de - Publicat sambata, 16 februarie 2019 08:19

Dacă oltenii câștigă azi, sunt șanse mari să se dea „verde” din partea patronului Mihai Rotaru pentru transferul unui fotbalist ofensiv, fie Ioniță II (CFR), fie Tandia (Sepsi).

  • Hermannstadt - CSU Craiova e azi de la 14:00, în direct pe TV Telekom Sport, TV Digi Sport, Look Sport

Alb-albaștrii încep antepenultima etapă a sezonului regulat de pe poziția a treia a clasamentului, la 5 puncte de liderul CFR. Azi, Mangia și compania au meci în deplasare contra lui Hermannstadt, o partidă ce poate fi decisivă în perspectiva ultimelor mutări de mercato ale oltenilor.

Juveții încă se mai gândesc la mișcări pe piața de transferuri până pe 25 februarie. O achiziție va fi făcută în compartimentul defensiv, Stephane Acka e ca și acontat, deși au fost discuții și cu Boris Sekulici (ȚSKA Sofia).

Un al doilea transfer se vrea în ofensivă, țintele primordiale fiind Alexandru Ioniță II (CFR) și Ibrahima Tandia (Sepsi). Dacă fundașii pot fi luați gratis, doar cu primă la semnătură, ceilalți doi costă un milion de euro fiecare. Oltenii l-ar vrea pe Tandia în special, speră să se diminueze șansele la play-off ale covăsnenilor pentru a încerca obținerea unui preț mai mic!

"Nu știu dacă vor mai fi transferuri. Vom vedea ce va fi săptămâna viitoare. Dacă nu e posibil ce vrem noi, mergem înainte aşa", a comentat Mangia. Italianul a fost întrebat vizavi de cine vrea să meargă în play-off, lupta fiind aprigă: "Cine va merita va ajunge acolo. Sunt puțin avantajate Astra și Viitorul, dar nu au meciuri simple. Se poate decide ceva la Viitorul - Iași. Botoșani poate fi, depinde ce face cu Dinamo. Lupta este deschisă. Eu sunt preocupat de ultima etapă pentru că noi jucăm joi în Cupă la Miercurea Ciuc, apoi, probabil duminică, un meci important cu Sepsi".

"Fortes e mai bine ca săptămâna trecută, vom decide dacă va fi apt pentru meciul acesta sau următorul. Nu vreau să risc nimic"
Devis Mangia, antrenor CSU Craiova

"Acka nu este jucătorul nostru în acest moment. E un jucător interesant. Răzvan Popa ar putea fi împrumutat"
Devis Mangia, antrenor CSU Craiova

"Ioniță? Tandia? Pe mine mă interesează doar jucătorii mei, cei doi nu sunt la clubul nostru"
Devis Mangia, antrenor CSU Craiova

Craiova iese la atac! Scandal monstru: „Este inadmisibil! Primiți 600.000 € de la autoritățile locale”

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (5)
deuxex
deuxex  •  17 Februarie 2019, 13:10

Ia nu va mai luati de pseudo-ziaristii de la ***! Astia NU sunt acreditati pentru conferintele de presa si asa se intampla cand auzi informatii la mana a 7-a. Mangia a fost destul de clar in exprimare: dorim sa aducem un jucator U21, in perspectiva sezonului urmator, dublura pentru Mihaila.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

firaldo
firaldo  •  16 Februarie 2019, 11:40
Postat de lapusneanul pe 16 Februarie 2019, 09:04

ce fac juvetii, au baut apa dupa becali ? transfera pe la tv si prin ziare ?....sau edy a dormit cu vise ? :)

"Ioniță? Tandia? Pe mine mă interesează doar jucătorii mei, cei doi nu sunt la clubul nostru" ?Serios?Declarația asta tie ti-a amintit de Becali?Tu esti normal?

1764061520284739
George Adrian Popescu  •  16 Februarie 2019, 09:55

Atat ati putut intelege din buna crestere a lui Mangia?

Vezi toate comentariile (5)
Comentează