FOTBAL  »  Superliga  »  CSU CRAIOVA - DINAMO 5-0

Alexandru Crețu a explicat de ce s-a despărţit de FCSB: „Nu sufăr”

Alexandru Crețu
Foto: Imago
Alexandru Crețu Foto: Imago

Articol de GSP - Publicat marti, 28 septembrie 2021 07:40 / Actualizat marti, 28 septembrie 2021 08:33

Alexandru Crețu (29 de ani) a debutat pentru CSU Craiova în victoria zdrobitoare a echipei sale în fața lui Dinamo, scor 5-0. La finalul partidei, mijlocașul a făcut noi dezvăluiri despre plecarea recentă de la FCSB.

Crețu a onfirmat indirect conflictul cu patronul echipei, Gigi Becali, susținând că plecarea sa de la FCSB nu s-a datorat unor motive „pur fotbalistice”.

„Am rămas cu un semn de întrebare (n.r - după plecarea de la FCSB). N-a fost doar strict fotbalistic , dar asta nu m-a doborât. Am lăsat să curgă. Nu sufăr. Eu mă bucur că am ajuns la Universitatea, ăsta e cel mai important lucru pentru mine. 

Nu cred că a fost strict legat de fotbal, asta e singura mea părere, dar nu am nimic cu nimeni de acolo. Le mulțumesc tuturor de acolo, domnului Gigi, domnului MM, antrenorilor, nu am nimic cu nimeni”, a spus Alexandru Crețu potrivit Look Sport.

Crețu a plecat de la FCSB după numai 7 partide disputate, ultima fiind înfrângerea cu Rapid, scor 0-1. Atunci, Gigi Becali răbufnea la adresa fotbalistului pentru greșelile din meci.

Pe noi ne-a bătut Crețu. O să-i spun să-și caute echipă, îi dau și 100.000 de euro. Numai pasă la ei, pasă la ei, mai dai și autogol. Mai e timp de transferat. Du-te și la revedere. L-am luat liber, îi dau bani și-l las și liber.
-Gigi Becali, patron FCSB

Alexandru Crețu, despre debutul la Craiova

Crețu a jucat luni seară primele minute în tricoul alb-albaștrilor, a fost titular și a fost schimbat la pauză de antrenorul Laurențiu Reghecampf. Întrebat la finalul partidei de ce a ales Universitatea, mijlocașul a răspuns:

„Suporterii, Universitatea, stadionul, ambiţia echipei, toate acestea m-au motivat să aleg Craiova. Avem forţa să câştigăm titlu. Trebuie doar să luăm fiecare meci în parte. Obiectivul meu este să intru în formă şi să îmi ajut echipa cât pot de mult”

Video. Sorin Cârțu, exuberant după triumful zdrobitor cu Dinamo: „Se mai vorbește la 5-0?!”

Citește alte știri din Liga 1:

Mircea Rednic, cerut insistent la Dinamo după o nouă umilință istorică a „câinilor”: „E capabil să salveze echipa”

Sorin Cârțu, exuberant după triumful zdrobitor cu Dinamo: „Se mai vorbește la 5-0?!”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (5)
valentindragobete
valentindragobete  •  28 Septembrie 2021, 10:26

Cretule, las-o ba cum a căzut ca nu prea contează si nici nu interesează pe nimeni " Suferințele " tale fotbalistice! Si crede-mă, încearcă sa nu mai vorbesti in public, te încurci nu in cuvinte ci in litere !

andy_2008
andy_2008  •  28 Septembrie 2021, 10:15

Sa lase vorbele si sa dovedeasca ca e fotbalist.

dakesis
dakesis  •  28 Septembrie 2021, 10:15

O alta teapa pe ruta rotaru-becali. Te dor urechile cand il auzi pe cretu vorbind, se chinuie, saracul, sa scoata vorbele pe gura. Raman la opinia ca, ca sa fii fotbalist, trebuie sa te si duca creierul putin.

Vezi toate comentariile (5)
Comentează