FOTBAL  »  Superliga  »  CSU CRAIOVA - DINAMO 5-0

Mircea Rednic, cerut insistent la Dinamo după o nouă umilință a „câinilor”: „E capabil să salveze echipa”

Mircea Rednic, pe vremea când antrena Dinamo
Foto: Imago
Mircea Rednic, pe vremea când antrena Dinamo Foto: Imago

Articol de GSP - Publicat marti, 28 septembrie 2021 07:04 / Actualizat marti, 28 septembrie 2021 09:13

CS Universitatea Craiova a învins-o categoric pe Dinamo, scor 5-0, în ultimul meci al rundei cu numărul 10 din Liga 1, iar numele lui Mircea Rednic a fost adus din nou în discuție ca un potențial salvator al echipei.

Totul despre CSU Craiova - Dinamo, AICI!

Cornel Dinu, fost jucător și antrenor la formația alb-roșie, a comentat dezastrul din Bănie al elevilor lui Sorin Colceag și a analizat posibila venire a lui Mircea Rednic pe banca echipei.

„Sufăr pentru că este unic în istoria lui Dinamo. Stăteam şi mă gândeam că nimic nu este întâmplător. La Dinamo se trăieşte efectul ultimilor ani. Dacă timpul ar sta pe loc, ar fi mai bine pentru toată lumea. Eu mi-l aduc aminte pe Rednic în 2007, am vorbit de curând cu el. În ultimii ani nu a mai confirmat. 

Rednic e bine pregătit din punct de vedere tehnic, pentru mine era realmente o plăcere să văd antrenamentele lui. Făcea antrenamente logice, eficiente. Cunosc foarte bine situaţia lui Mircea Rednic. 

Pentru un antrenor este teribil de important cum se manifestă la înfrângere, pentru că în vestiar, jucătorul suferă. Speranţa care poate să existe la Rednic este de a aduce nişte jucători”, a spus Cornel Dinu pentru Telekom Sport.

Basarab Panduru mizează și el pe Rednic

Prezent în aceeași emisiune, Basarab Panduru este de părere că „Puriul” poate aduce o schimbare majoră în jocul echipei.

„S-ar putea să se schimbe ceva. E un antrenor cu calitate. Acum, eu n-am prea înţeles dacă jucătorii care au venit au venit să facă un Dinamo mai puternic sau un Dinamo mai slab. 

Ei trebuie să o facă mai bună. Ai adus jucători care să fie mai slabi ca cei dinainte? Nu ştiu dacă s-a întărit sau nu. Cred că Rednic e capabil să o salveze şi cred că toţi dinamoviştii sunt bucuroşi dacă Rednic duce echipa în barajul ăla”, a spus Panduru pentru sursa citată.

VIDEO „U“ Craiova – Dinamo 5-0 / „Leii“ au făcut spectacol! Vezi reacțiile de la final!

Citește alte știri din Liga 1:

Sorin Colceag și-a pus la zid jucătorii! Antrenorul lui Dinamo, FURIBUND: „N-avem bărbăție și caracter! Ce motivație le mai trebuie?”

„Am fost penibili, ne-am făcut de rușine!” » Steliano Filip, discurs fără speranță după umilința de la Craiova

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (33)
creeperno115
creeperno115  •  28 Septembrie 2021, 22:53

Transfera jucatori

347655969058390
Ion Popescu  •  28 Septembrie 2021, 12:09

Ce sa mai faca Rednic ? Cu cine ?

849116668469409
Andrei Kolozsi  •  28 Septembrie 2021, 12:03

Acest mare antrenor e mereu liber sa descalece din nou si din nou la Dinamo , e plictisitor ! Oare cum de e mereu e liber ?

Vezi toate comentariile (33)
Comentează