FOTBAL  »  Superliga  »  CS UNIVERSITATEA CRAIOVA - DINAMO 5-0

„Am fost penibili, ne-am făcut de rușine!” » Steliano Filip, discurs fără speranță după umilința de la Craiova

Steliano Filip / foto: GSP +11   FOTO
Steliano Filip / foto: GSP

Articol de GSP - Publicat luni, 27 septembrie 2021 23:42 / Actualizat luni, 27 septembrie 2021 23:51

CRAIOVA - DINAMO 5-0. Steliano Filip, fundașul roș-albilor, a părut deznădăjduit la finalul partidei din Bănie. Dinamovistul și-a găsit cu greu cuvintele după o nouă umilință suferită de echipa sa într-un derby. 

„Atât eu, cât și restul echipei, am fost penibili. Nu ne rămâne decât să muncim și să încercăm să câștigăm următorul meci. Problema e la jucători. Noi intrăm pe teren. În această seară, ne-am făcut de rușine. E imaginea noastră în joc și trebuie să fim mai modești. Trebuie să arătăm mai mult pe teren. 

Nu mi-au dat lacrimile, deși trebuia. Ne-am făcut de rușine. E greu de digerat un astfel de rezultat și mă doare! Trebuie să strângem rândurile, nu se mai poate! Indiferent cine intră pe teren, trebuie să ne revenim. Domnul Rednic e un antrenor foarte bun. Dacă vine, sunt convins că vom face treabă foarte bună împreună”, a spus Steliano Filip, în direct la Look Sport+.

+7 FOTO

Oficial, s-a întors „Agentul 007”! Dinamo 2021 a egalat cea mai neagră serie din istorie

CRAIOVA - DINAMO 5-0. A revenit în actualitate porecla „Agentul 007”, cu care „câinii" s-au ales în sezonul 2002-2003. În acel sezon, Dinamo a avut o serie de nouă partide fără victorie, dintre care şapte înfrângeri.

Perioada dezastruoasă în care se află Dinamo n-a luat sfârșit nici la Craiova și, la cum arată lucrurile, probabil că nu se va opri prea curând. Roș-albii au mai încasat o umilință de proporții, după 0-6, cu FCSB, și au ajuns la șapte înfrângeri consecutive în Liga 1. O serie care le dă fiori reci jucătorilor dinamoviști și care le aduce aminte fanilor de un alt moment dificil prin care a trecut clubul. 

În sezonul 2002-2003, cu Ioan Andone pe bancă, dinamoviștii bifau șapte eșecuri consecutive și primeau supranumele de „Agentul 007”. Sezonul de coșmar al lui Dinamo e reliefat cel mai bine de cifra de goluri încasate: 24, roș-albii având cea mai slabă defensivă din campionat.

VIDEO Sorin Cârțu, fericit după victoria la scor împotriva lui Dinamo: „Rezultat normal”

Citește și alte știri despre Dinamo:

VIDEO + FOTO CSU Craiova - Dinamo 5-0. Câinele de circ, umilit și în Bănie » Cum arată ACUM clasamentul din Liga 1

Oficial, s-a întors „Agentul 007”! Dinamo 2021 a egalat cea mai neagră serie din istorie

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (10)
dumitru82drugan
dumitru82drugan  •  28 Septembrie 2021, 15:33

Filip a ramas tot neputincios dar lider la vanzari

papora
papora  •  28 Septembrie 2021, 14:44
Postat de legio.sud pe 28 Septembrie 2021, 00:27

Dinamo ăștia clubul miliției și al Securității , urmașii și prietenii lor kvsc -Cluj

eşti paralel frăţianu, dinamo e frate cu u-cluj

paolo14
paolo14  •  28 Septembrie 2021, 09:43

filip, caine de circ!

Vezi toate comentariile (10)
Comentează