FOTBAL  »  Superliga  »  CSU CRAIOVA - FC BOTOȘANI 1-0

FOTO Rădoi, gest nervos spre finalul meciului: „Am făcut o prostie, dar în Europa nu vezi așa ceva”

Articol de GSP - Publicat luni, 29 august 2022 23:40 / Actualizat luni, 29 august 2022 23:44

CSU Craiova - FC Botoșani 1-0. În minutul 86, Mirel Rădoi și-a aruncat ecusonul de antrenor, enervat fiind de jocul fragmentat. La final, antrenorul oltenilor și-a recunoscut vina care i-a adus cartonașul galben.

„Nu am nimic cu strategia niciunei echipe, doar că fragmentarea aceasta a jocului duce la un timp de joc efectiv scăzut. N-am nimic cu niciun antrenor, dar arbitrii ar trebui să ne dea 10-12 minute de prelungiri, dacă se trage de timp, să ne liniștim. În Europa, lucrul ăsta nu se întâmplă. 

Am primit galben pentru că am aruncat ecusonul. E un gest nesportiv, o prostie, și pentru asta merit cartonaș galben. Dar aș fi vrut ca jocul să se deruleze mai repede. În rest, v-am spus, nu judec strategia nimănui. Și noi, când vom avea avantaj, vom încerca să-l apărăm”, a declarat Rădoi.

Rădoi, gest nervos spre finalul meciului: „Am făcut o prostie, dar în Europa nu vezi așa ceva”

Mirel Rădoi, după CSU Craiova - FC Botoșani 1-0: „Am avut reacție pe final”

„Ne-am așteptat la un astfel de scenariu, știam că vom avea probleme. Botoșaniul lui Mihai e foarte bine organizat defensiv, e bine organizată echipa, n-am penetrat liniile lor. Am încercat să ducem mingea la margine, să creăm superioritate, n-am reușit, pentru că am avut o posesie lentă. Pe final de meci, am introdus jucători de talie. Le-am spus fotbaliștilor că victoria poate veni și pe final. Am avut reacție pe final, asta contează. 

Era clar că suntem afectați după ratarea calificării în grupele Conference. În plus, repet, am avut o posesie lentă, n-am găsit spații”, a mai spus Rădoi.

CSU Craiova - FC Botoșani 1-0. Mirel Rădoi, despre...

  • Dan Nistor: „Fizic, nici la el, nici la Vînă nu sunt probleme. S-au antrenat, chiar dacă n-au mai făcut parte din lotul primei echipe”
     
  • Markovic: „Am mare încredere în el, nu e de profilul lui Koljic, Rivaldinho sau Ivan. Va trebui să ducem mulți oameni aproape de el, să combine. Pare greoi, dar azi s-a bătut de unul singur cu 3 fundași centrali. Are finalizare, dar trebuie să-i aducem multe mingi. Îi mai trebuie puțină potență aerobă, lucrăm, și el trage de el în sensul ăsta
     
  • Transferuri: „N-aș vrea să spun posturile unde am nevoie, pentru ca ar însemna ca cei care joacă pe acele poziții să fie relaxați la meciurile viitoare. Sunt de ani mulți în România și știu mentalitatea. Căutăm câțiva jucători. Noi am stabilit deja ce profil de jucători vrem, dar nu facem public asta. Vorbim de 2, maxim 3 jucători”
     
  • Mitrea: „S-a descurcat foarte bine. Are un serviciu bun, are talie, câștigă duelurile, pentru noi e un mare câștig și o pierdere mare pentru Sepsi, contracandidata noastră la un loc de play-off”

Alte declarații după CSU Craiova - FC Botoșani 1-0:

Trebuia să ținem mai mult de minge. Când nu ai mingea, alergi, și-atunci e și risipă de energie. Trebuia să ținem mai mult de minge și să încercăm să avem mai multe atacuri poziționale. Aici am pierdut jocul. Îmi felicit băieții pentru că au încercat, au alergat, și-au dorit. Atât s-a putut azi. Mai erau câteva secunde și plecam cu un punct, chiar dacă noi voiam victoria
Mihai Teja, antrenor FC Botoșani

A fost un meci dificil, FC Botoșani e o echipă bună. Chiar meritam victoria asta, felicit băieții și tot staff-ul că au reușit să ne motiveze
Alexandru Crețu, mijlocaș CSU Craiova 

Acum sunt la FC Botoșani, nu m-am gândit la nicio ofertă. Joi avem meci. N-am ofertă de la CFR 
Kevin Boli, stoper FC Botoșani

Cele mai tari imagini din CSU Craiova - FC Botoșani

+5 FOTO
  • FOTO: facebook.com/UCVOficial

Clasamentul actualizat din SuperLigă

Craiova a obținut a 3-a victorie consecutivă din Liga 1, în vreme ce FC Botoșani s-a confruntat cu primul eșec al sezonului.

Mai multe știri de actualitate:

Revenire de ultim moment la FCSB » S-a întors fotbalistul despre care Becali declara că „nu mai joacă la noi în viața lui”

Cât costă jucătorul pe care se bat FCSB și CFR Cluj: „Prețul e negociabil”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (7)
zicsieu
zicsieu  •  30 August 2022, 16:02
Postat de dandana pe 30 August 2022, 10:32

Avem nevoie de mai mulți jucători de joc. Uni sunt blazați, joaca sa își ia salariu, și nu vor mai mult. Da un conducător de meci sau 2 sa nu mai duc lipsă. La Craiova au fost aduși numai jucători fără caracter de Cîrțu marele conducător și atotștiutor de fotbal din România. Frate în ultimi ani au adus majoritatea apărători, dar ei au uitat ca cea mai bună apărare este atacul. Dar nu cu Bairam numărul 10, nu cu mijlocași de care avem noi. Eu cred ca singurul mijlocași care merită să stea este Mateiu, crețu pentru când avem nevoie de talie. În rest trebuie mijlocași, și trebuie mai repede dacă vor sa facă ceva anul asta. Și apărarea laterală este foarte slabă, chiar și bancu dacă nu este ajutat avem șanse sa luam gol destul de mare. După mine trebuie forțat Cîmpanu care poate provoca pericol. Dar l-au cumpărat să-l țină degeaba, Bărbuț care nu știu de ce l-au dat, l-au avut pe Ioniță în curte și nu le-a trebuit. Bai dar de ce cum pleacă de la Craiova merge bine? Nu conducerea este de vină oare?

sunteti toti de vina ! de vina ca sunteti niste suflete inchiriate si va place shaorma cu de toate. cs mogosoaia niciodata echipa Olteniei.

zicsieu
zicsieu  •  30 August 2022, 16:00

cum va permiteti toti astia ce la cs mogosoaia sa comentati aiurea mereu la stirile despre FCU uite ca mi-am pus mintea cu voi si o sa va comentez si eu : sunteti cs mogosoaia si sunteti suflete inchiriate. toata tara stie. unde e galeria aia a vostra ? cati au fost la severin? 40 de mii, nu ? nu e asa buna shaorma in severin ? pai si astia de la partid ce netrebnici sa nu va puna si ei shaorma la pachet? e posibil asa ceva ? eu zic sa faceti reclamatie la partid.

opinez
opinez  •  30 August 2022, 10:46
Postat de cronicaruldefotbal pe 30 August 2022, 09:10

A punctat bine Radoi! Antrenorul roman are o singura strategie! Parjolit holdele,otravit fantanile ,autocarul in poarta si apoi potopulTeja e un astfel de exemplar! La brat cu Balint plangaciosul care face turul televiziunilor)))

Daca al vostru Cartu, cu C nu cu P, ar fi consecvent ar trebui sa il dea afara pe Mirelus. Pentru ca dupa spusele lui la CSU se vrea altceva nu victorii chinuite cu 1-0 si noroc cat casa cu Mioveni. Dar ma rog povestile astea merg ca sa il dai afara pe nepreferat. L-am urmarit pe LB. Omul e decent, spune ce i s-a intamplat cand e intrebat. Una peste alta LB are o cariera construita cu munca de jos si nu a pacalit pe nimeni. Nu toti au nas patron ca sa inceapa cariera direct la echipa de pe primul loc pe care sa o faca praf in 10 meciuri. Iar apoi sa mai primeasca inca 2-3 sanse pe care sa le iroseasca si sa fie mereu cautat.

Vezi toate comentariile (7)
Comentează