FOTBAL  »  Superliga  »  CSU CRAIOVA - FC BOTOȘANI

Atenție la „cadouri” » Detaliile care ar putea să o îngroape pe Craiova cu FC Botoșani

Articol de - Publicat joi, 26 mai 2022 08:09 / Actualizat joi, 26 mai 2022 08:34

Jucătorii de la CS Universitatea Craiova au comis din nou greșeli grave pe finalul sezonului, în urma cărora s-au primit goluri. Gafa lui Bancu, la 0-1 cu Sepsi, i-a costat calificarea în finala Cupei României.

  • CS Universitatea Craiova și FC Botoșani joacă vineri, 27 mai, de la ora 20:30, într-o singură manșă, barajul pentru participarea în Conference League. Duelul e programat pe arena „Ion Oblemenco” și va fi liveTEXT pe GSP.ro și în direct pe Orange Sport, Prima Sport și DigiSport

În barajul pentru Conference League, de vineri, Universitatea are doi adversari. Unul este FC Botoșani, celălalt e tendința oltenilor de a-i oferi adversarului „cadouri”. 

O carență care a costat-o titlul în 2021-2022 și care și-a făcut din nou apariția pe finalul sezonului:

  • Căpitanul Nicușor Bancu a fost practic coautor la golul cu care Marius Ștefănescu a parafat victoria lui Sepsi pe „Ion Oblemenco" (1-0), în returul semifinalelor Cupei României. Mai rău, în minutul 86 a făcut rost și de-un „roșu", care i-a adus 6 etape de suspendare; 
  • Fundașul Valerică Găman a greșit grav la 1-2 cu CFR, în Gruia, când i-a pus mingea pe tavă lui Debeljuh, la golul doi al campioanei; 
  • Colegul lui Găman din defensivă, Marius Constantin, a comis-o la 4-1 cu Farul. Dacă dobrogenii n-au reușit să înscrie din ocaziile pe care și le-au creat, i-a ajutat el. A degajat în Nistor, balonul a ajuns la Jefte Betancor și acesta l-a expediat în plasă.
Ce au făcut echipele lui Dan Alexa și Dorinel Munteanu în turul barajelor pentru Liga 2 » Cele 10 rezultate de azi
Baraj promovare
Ce au făcut echipele lui Dan Alexa și Dorinel Munteanu în turul barajelor pentru Liga 2 » Cele 10 rezultate de azi

Concluziile lui Sorin Cârțu

În Bănie, astfel de greșeli sunt un déjà-vu. Dacă treci în revistă numai declarațiile din această stagiune ale președintelui Sorin Cârțu, faci o colecție cu analizele în care aduce în discuție "cadourile oferite adversarilor".

Două exemple. După 1-3 cu Sepsi, în returul sezonului regulat, Sorinaccio tuna: „Suntem în situația în care suntem și pentru că adversarii primesc cadouri. Nouă nu ne face nimeni cadouri d-astea". 

Iar la finalul eșecului de la Voluntari (1-3), în al doilea meci din play-off, același Cârțu observa: „E a noua înfrângere, dar pe linia celorlalte opt. Cu trei cadouri era greu să sperăm la altceva".

12dintre jucătorii lui Reghe au comis 19 greșeli grave în acest sezon, ce au dus la primirea a 18 goluri. Lider e Pigliacelli, cu 6 gafe

Gazeta a luat „la mână" toate cele 32 de meciuri disputate până atunci de juveți și a făcut apoi un bilanț al „generozității" juveților. 

Concluzia? Nouă jucători, toți cu pretenții, bifaseră nu mai puțin de 16 greșeli personale, ce au dus la primirea a 15 goluri! În 9 din cele 10 partide în care oamenii lui Reghe au comis-o s-au pierdut 25 de puncte (7 eșecuri, 2 remize)

1,75e cota oferită de casele de pariuri pentru o eventuală victorie a Craiovei vineri seara. Succesul oaspeților are cota 5,30

5,20e cota oferită de casele de pariuri pentru un 1-0 vineri seara, cel mai probabil scor al partidei de pe "Oblemenco"

În ajutorul refugiaților ucraineni

Galeria Universității, „Peluza Nord", a încheiat campania „Licitații pentru Ucraina" unde a strâns suma de 31.250 de lei, în urma vânzării tricourilor de joc purtate de către jucătorii Craiovei la meciul cu CS Mioveni, din 2 martie 2022.

Fanii s-au interesat la ISU Dolj despre refugiații ucraineni din județ, pentru a-i ajuta cu bani strânși.

VIDEO Dan Șucu: „Guvernul de la Budapesta investește 3 milioane de euro într-o echipă care concurează aici. Asta nu e o lovitură? E normal?”

Citește și: 

Se anunță „vijelie” la Craiova - FC Botoșani, barajul de Conference League

Reghecampf își joacă viitorul la Craiova » Cât l-ar costa pe Rotaru să-l dea afară dacă nu își îndeplinește obiectivul

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează