FOTBAL  »  Superliga  »  FC U CRAIOVA 1948

EXCLUSIV Mititelu jr. reacționează după declarațiile lui Rotaru » Replică acidă: „Aveți 80 de procente să nu luați titlul”

Articol de - Publicat vineri, 30 aprilie 2021 19:08 / Actualizat vineri, 30 aprilie 2021 19:54

Lider în play-off –ul Liga 1, FC U Craiova 1948 joacă azi cu CS Mioveni, locul 3, iar Adrian Mititelu jr., cel care conduce acum echipa, are un dialog la distanță cu Mihai Rotaru, patronul rivalei din oraș.

După ce finanțatorul celor de la CS Universitatea Craiova a declarat la finalul meciului cu FCSB (2-0) că echipa lui e susținută de 80% dintre suporterii din oraș, Adrian Mititelu jr. i-a replicat acid acestuia.

Adrian Mititelu jr.: „CSU Craiova are 80% șanse de a nu câștiga campionatul”

„Am văzut că domnul Rotaru susține că treaba e foarte simplă la Craiova, că CSU Craiova deține 80% dintre suporterii din oraș, iar restul de 20% se îndreaptă către noi.  Probabil că cei care s-au ocupat de sondajul domnului Rotaru sunt tot cei care, la începutul anului, îl dădeau favorit la alegerile din SUA pe Donald Trump.

Eu nu vreau să vorbesc despre procente! Cert este că, dacă vom promova în Liga 1, tot ceea ce s-a încercat în acești 8 ani se va remedia treptat, iar masa de suporteri ne va aparține în totalitate.

Meciul dintre noi și ei va fi meciul adevărului. Îi sugerez domnului Rotaru să fie mai atent la calcule! Deocamdată singurele procente de 80% ce le aparțin sunt acelea de a nu câștiga campionatul!”, a spus Adrian Mititelu jr. pentru Gazeta Sporturilor.

Nu va fi o luptă pentru suporterii din Craiova! Poate doar pentru cei neutri. Lucrurile sunt foarte clare! Avem 80% cotă de piață în ceea ce privește suporterii, ei au undeva la 20% 
- Mihai Rotaru, finanțator CSU Craiova, la Pro X

VIDEO  Care era relația lui Adrian Mititelu cu Gigi Becali: „Stăteau ore în șir la telefon”

Citește și: 

Mihai Rotaru, planuri mari la Craiova după anunțul lui Răzvan Burleanu: „Vreau să fac Athletic Bilbao de Oltenia”

Programul barajului de promovare în Liga 2: când joacă FCSB 2 și CSA Steaua

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (52)
177015329491574
Gheorghe Clejanu  •  02 Mai 2021, 09:36
Postat de observator_federal pe 01 Mai 2021, 15:03

*** .. Ca să-l aibă, juniorul trebuia să-primească. Ca să-l lase moștenire, seniorul (mititelul cel mare) trebuia să dovedească mai întâi că are. Cică o instanță judecătorească din Timișoara le dă la amândoi. ***.

JR FII BĂIAT DESTEPT, CIOCU MIC, NU FACE CA CEL CARE ESTE ÎNCHIS.

mehighms
mehighms  •  02 Mai 2021, 08:44
Postat de maryuss_ pe 02 Mai 2021, 01:09

Tu vezi-ti de treaba ta si nu te uita in ograda altora ... Ai grija de echipa familiei voastre care arata f frumos acum , si nu incepeti un razboi cu cealalta echipa din Craiova ! Nu este acea echipa dujmanul vostru , dujmanii sunt la Bucuresti !!! Cu echipele din Bucuresti trebuie sa luptam pana la epuizare !!! Fortza Stiinta !!!

nu exista dumani in sport ...

maryuss_
maryuss_  •  02 Mai 2021, 01:23

Echipa familiei voastre a fost distrusa de Piturca ,Dragomir si Mircea Sandu !!! Ei v-au dezafiliat si v-au vandut jucatorii ,care erau a-i vostrii !!! Astia sunt dujmanii lui FCU !!!

Vezi toate comentariile (52)
Comentează