LIGA 1  ·  CSU CRAIOVA - FC VIITORUL 1-2

CSU CRAIOVA - FC VIITORUL 1-2 // VIDEO „Rotaru l-a dat afară pe Mangia să-și pună omul de încredere” » Cornel Dinu explică și jocul timid al lui Ianis Hagi

Sambata, 18 Mai

Cornel Dinu a vorbit la GSP Live despre meciul dintre CSU Craiova și Viitorul, scor 1-2, și consideră că antrenorul Corneliu Papură a fost pus la cârma echipei pe alte considerente decât cele sportive.


„A fost un meci destul de bun, care a scos în relief deficiențele defensive teribile ale Craiovei. Echipa Craiovei a părut bine așezată, dar au fost puține faze de poartă. Viitorul a fost eclipsată 50-60 de minute. Bineînțeles că a fost relansată în joc când preluarea lui Drăguș a fost transformată în gol de Mihăilă.

Cred că Papură a săltat puțin prestațiile Craiovei, dar când ai o asemenea apărare nu poți emite pretenții. Schimbarea cu Mangia a fost doar să-l dea la o parte și să-și pună domnul Rotaru omul lui. Papură a așezat puțin mai realist echipa, dar Mangia trebuia să-și ducă mandatul până la capăt”, a declarat Cornel Dinu la GSP Live.

„Ianis n-a avut spații”

„Procuroru'” a vorbit și despre evoluția modestă a lui Ianis Hagi: „Când la mijlocul terenului te confrunți cu 3 jucători puternici, nu mai ai spațiu. Ianis a avut o oarecare inconstanță în execuții în primele 60 de minute. N-au fost spații. Craiova a câștigat lupta la mijlocul terenului, dar după inconștiența lui Ferreira și-a introdus singură pumnalul înfrângerii în piept”.

„Doar în lumea a treia, a patra mai sunt intervenții ca ale lui Ferreira. El nu e la prima acțiune de acest gen. Ce a făcut Ferreira putea face și Fortes, care și el vine din partea a doua a campionatului portughez” Cornel Dinu

Vezi și:

CSU CRAIOVA - FC VIITORUL 1-2 // VIDEO Derapaj în direct al lui Dumitru Dragomir: „Dacă în România poate să joace «Doncur» ăla înseamnă că fotbalul nostru a luat-o razna”

 CFR Cluj, FCSB și Viitorul vor juca în Europa » Câte tururi au până în grupe și când intră în joc + ultima reprezentantă se decide la finala CupeiStefania a fost ucisă de sora ei mai mare cu o cruzime de neimaginat. Înjunghiată de aproape 200 de ori, cu urechile tăiate și ochii scoși. E strigător la cer de la ce a pornit totul

Libertatea

Comentarii (2)

Bodoni Andrei  •  19 Mai 2019, 14:57

Bună ziua domnul procuror, aș dori să iau parte la o conferință ținută de Cornel Dinu, eu spun despre mine Atât: am primit Duhul Sfânt printr o Revelatie palpabilă, dar mai am multe de învățat, consider că Mister Dinu are ceva de spus...vă stimez.

barabas2007  •  19 Mai 2019, 08:30

Aloo, specialistu' pe care nu da nimeni doua parale, pe astia din a doua parte a campionatului portughez, Craiova plateste 200.000 euro...Du-te mataluta la *** 'mneatale si explica-le cum arata 200.000 in cont sau cash. Pana atunci, liniste!!!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (2)

Comentează

Agenda

Oră Competiție / Post TV
13:00 Tenis, ATP

Turneul din Viena

Digi 2
16:00 Tenis, ATP

Turneul din Basel

Digi 2
19:00 Baschet M

CSM CSU Oradea - CSU Sibiu

Digi 3
19:55 Fotbal, Liga Campionilor

Ajax Amsterdam - Chelsea

Digi 1, Telekom 1, Look Plus
19:55 Fotbal, Liga Campionilor

Lepizig - Zenit

Digi 2, Look Sport, Telekom 2
22:00 Fotbal, Liga Campionilor

Slavia Praga - Barcelona

Digi 1, Telekom 1, Look Plus
22:00 Fotbal, Liga Campionilor

Inter - Dortmund

Digi 2, Look Sport, Telekom 2
22:00 Fotbal, Liga Campionilor

Genk - Liverpool

Digi 3, Telekom 3, Look Sport 2
22:00 Fotbal, Liga Campionilor

Salzburg - Napoli

Digi 4, Look Sport 3, Telekom 4
Program TV complet

Liga 1