FOTBAL  »  Superliga  »  CSU CRAIOVA - FCSB 0-2

CSU CRAIOVA - FCSB 0-2 // Isaac Donkor, feblețea lui Mihai Rotaru, a îngropat Craiova! 4 erori uriașe care i-au costat pe olteni în lupta la titlu

Isaac Donkor a strâns 5 meciuri la prima echipă a lui Inter Milano, plus 55 la „Primavera” // FOTO: Raed Krishan
Isaac Donkor a strâns 5 meciuri la prima echipă a lui Inter Milano, plus 55 la „Primavera” // FOTO: Raed Krishan

Articol de - Publicat marti, 07 mai 2019 09:40

Isaac Donkor (23 de ani), fundașul lui CSU Craiova, una dintre feblețile patronului Mihai Rotaru, a mai „bărbierit” un meci decisiv, cu FCSB, 0-2, ajungând la cota de 6 puncte pierdute doar pe deciziile lui. 

Împins cu regularitate spre primul „11”, mai ales că a fost un pariu al conducerii, dar și beneficiar al accidentărilor coechipierilor din defensivă, Isaac Donkor a făcut iar praf speranțele oltenilor fie și la un loc secund în Liga 1!

Faptul că a fost cândva la Inter Milano i-a luat ochii lui Mihai Rotaru, iar Corneliu Papură, pe atunci consilier, a militat vara trecută pentru transferul fundașului de 23 de ani. Actualului „principal” i-a ieșit cu Mitriță sau cu Cicâldău, dar cu Donkor sau cu Meza Colli a dat-o în bară! Ghanezul nu a fost duminică seară la primul eșec pe care-l are pe conștiință. În total, 6 puncte pierdute doar pe „barba” africanului:

  • - A provocat un penalty din care medieșenii au marcat și Gaz Metan a învins Craiova cu 3-2.
  • - Acasă, cu Astra (1-2), a gafat la golul egalizator al lui Llullaku și apoi și-a marcat un autogol.
  • - Pe Național Arena, în turul din play-off, a fost depășit ușor de Junior Morais la primul gol, FCSB a învins atunci cu 3-2.
  • - Duminică, a provocat un penalty din care FCSB (0-2) a deschis scorul, apoi a atins mingea la golul lui Man din prelungiri.

Rotaru, Papură și ceilalți olteni au de pătimit acum de pe urma fundașului pentru care au garantat. Încă un record negativ al lui Donkor: 5,04 este media notelor din GSP ale africanului, cea mai slabă din tot lotul juveților!

„Din păcate pentru unii, fotbalul se joacă și cu mintea. La faza penalty-ului, e inadmisibilă o asemenea intrare. E strigător la cer! Nu e prima oară când Donkor greșește. E repezit, uneori bramburit, iar unele momente fac diferența”
Emil Săndoi, fost fundaș U Craiova

„Cred că Donkor a luat o decizie destul de rea, să atace un jucător care nu era un pericol iminent pentru poarta noastră. A luat o hotărâre bizară, a fost extrem de neglijent. Poate va înțelege din erori”
Corneliu Papură, antrenor CSU Craiova

5 meciuria strâns Donkor la prima echipă a lui Internazionale, plus 55 la "Primavera"

32 de partidea bifat ghanezul în formația oltenilor, dintre care doar în 5 n-a fost integralist

Vezi și: CSU CRAIOVA - FCSB 0-2 // MM Stoica râde de traducerile de la stadionul „Ion Oblemenco”: „Asta e și mai bună”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (10)
100002473541087
Danut Ognean  •  07 Mai 2019, 18:31

e bun la blaturile cu gigi rotaru

mihai_luchian
mihai_luchian  •  07 Mai 2019, 15:57

Ce circ, ce abureală, oare nimeni nu pune nimic cap la cap? Tot timpul nervoși cu fcsb, câștigăm numai când nu contează, oare chiar așa proști să ne creadă? Planul este următorul :CFR campioană că "merită" , fcsb pe doi că Hagi nu mai are nevoie de Becali așa rău că acum 2-3 ani când îl păștea falimentul și joacă fotbal cu cine vrea el acum, csu pe 3 sau 4, mai important să nu câștige cu fcsb chiar dacă reprezentația artistică este din ce în ce mai evidentă (așteptăm prelungirea contractului lui Donkor cu mărirea de salariu aferentă) Viitorul ia cupa și probabil locul 3 dacă are Hagi chef, el este Pașa acum, ciobanii nu mai contează. Somn ușor și prosteală plăcută stimați telespectatori!

observator_federal
observator_federal  •  07 Mai 2019, 15:20

Pe lângă cele câteva transferuri cu care "s-a scos" (și încă nu a venit timpul să-i valorifice pe Koljic, Cicâldău, Pigliacelli etc. pentru că se pare că doar Bancu pleacă), Rotaru mai are și meritul că nu a mai cedat fotbaliști către Fcsb... Un mare merit! Craiova a devenit un club serios, modern, interesant pentru fotbaliști valoroși, români sau străini. E de așteptat să continue întărirea lotului cu noi achiziții - cu pierderile colaterale asumate (de genul Donkor), inerente și la case mai mari... Craiova (și Rotaru, implicit) nu este chiar deloc un exemplu rău în fotbalul nostru, dimpotrivă...

Vezi toate comentariile (10)
Comentează