FOTBAL  »  Superliga  »  CSU CRAIOVA - FCSB 0-2

CSU CRAIOVA - FCSB 0-2 // Jucătorii Craiovei, supărați pe propria prestație: „Fotbalul te pedepsește când nu înscrii”

Articol de GSP - Publicat duminica, 05 mai 2019 23:39

Jucătorii Craiovei, Nicușor Bancu și Valentin Mihăilă, sunt supărați că au suferit o nouă înfrângere în fața FCSB-ului, scor 0-2.

„Fotbalul te pedepsește când nu înscrii, asta s-a întâmplat acuma seara. A venit și golul doi și acolo s-a închis totul. Vreau să le mulțumesc suporterilor, ne-au aplaudat la final. Este foarte trist dacă vom cădea pe 4. Când vom juca cu Viitorul va fi care pe care, cine merită merge în Cupele Europene”, a declarat Bancu după meci.

„S-a văzut la televizor cred și că a fost cel mai bun meci făcut de noi. Păcat că nu am marcat. Adversarul a avut noroc. Și-au creat câteva ocazii și le-au fructificat. Cu siguranță vom scoate un rezultat bun cu CFR Cluj, mereu am făcut meciuri bune cu ei. Normal că fanii au plecat supărați. Au așteptări. Le mulțumesc că au fost alături de noi”, a mărturisit Mihăilă la finalul partidei. 

Grație acestei victorii, FCSB și-a asigurat locul 2! Echipa roș-albastră are 42 de puncte, cu 6 peste  CSU Craiova, cu două etape înainte de final, și avantajul meciurilor directe, 3-2 și 1-0.

FC Viitorul pune presiune pe oltenii, Hagi este la 3 puncte de CSU Craiova.

VEZI și:

CSU CRAIOVA - FCSB 0-2 // VIDEO + FOTO Scandal pe tunel: Olimpiu Moruțan, semne obscene către fanii olteni + Bogdan Planic la un pas de bătaie cu un oficial

Dennis Man dezvăluie un conflict pe tunel: „E frustare mare!” 

 

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează