FOTBAL  »  Superliga  »  CSU CRAIOVA - FCSB 1-2

VIDEO Cum a comentat Compagno penalty-ul irosit de Ivan într-un mod hilar + secretul de la faza golului

FCSB a învins-o pe CS Universitatea Craiova, scor 2-1, în runda cu numărul 6 a play-off-ului SuperLigii. Andrea Comapgno, marcatorul primului gol al partidei, spune că faza a fost lucrată intens la antrenamente. +28   FOTO
FCSB a învins-o pe CS Universitatea Craiova, scor 2-1, în runda cu numărul 6 a play-off-ului SuperLigii. Andrea Comapgno, marcatorul primului gol al partidei, spune că faza a fost lucrată intens la antrenamente.

Articol de - Publicat duminica, 30 aprilie 2023 23:21 / Actualizat duminica, 30 aprilie 2023 23:55

FCSB a învins-o pe CS Universitatea Craiova, scor 2-1, în runda cu numărul 6 a play-off-ului SuperLigii. Andrea Compagno, marcatorul primului gol al partidei, spune că respectiva fază a fost lucrată intens la antrenamente. 

CSU Craiova - FCSB. Ivan s-a făcut de râs la penalty-ul controversat dictat de Kovacs: „A lovit mingea în cap! N-am mai văzut așa ceva”
CSU Craiova - FCSB 1-2
CSU Craiova - FCSB. Ivan s-a făcut de râs la penalty-ul controversat dictat de Kovacs: „A lovit mingea în cap! N-am mai văzut așa ceva”

Andrea Compagno, după CS Universitatea Craiova - FCSB 1-2

„Este o caracteristică a mea, aștept mereu centrarea de acest gen. Eu mă duc mereu pe prima bară, dar trebuie să vină centrarea bună. Azi a făcut-o foarte bine Coman, sper să o facă cât mai des. Muncim și pregătim fazele fixe în fiecare săptămână, dar la meci e altceva, e presiune.

Am jucat contra unei echipe foarte bune, stadion plin, atmosfera foarte frumoasă. Știam că e un meci important și pentru ei, ne-ar fi depășit dacă ar fi câștigat. Au fost trei puncte importante pentru noi.

Secretul e să luăm fiecare meci în parte, să ajungem cu cât mai multe puncte la disputele cu Farul și CFR Cluj”, a spus Andrea Compagno la Prima Sport.

Întrebat despre penalty-ul irosit de Andrei Ivan într-un mod hilar, Andrea Compagno a spus: „Doar cine nu bate penalty nu poate greși. S-a întâmplat...”.

VIDEO CU GOLUL. Andrea Compagno, reușită de „9” veritabil pentru 0-1 în Universitatea Craiova - FCSB

Citește și alte știri din fotbalul românesc: 

VIDEO Mutu a analizat-o pe CFR și afirmă: „E favorita numărul 1 la titlu” + Cum crede că îl poate învinge pe Dan Petrescu

Reacția lui Elias Charalambous când a văzut că Marius Șumudică a luat tricoul lui Cristiano Ronaldo: „Cred că e mai bun ce am eu, nu?”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
doritor
doritor  •  01 Mai 2023, 13:47

Jucatoreii italieni invata de mici sa loveasca corect mingea, dar si sa se vaite si cand lovesc ei si cand sunt loviti.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează
Close