FOTBAL  »  Superliga  »  CSU CRAIOVA - FCSB 2-3

CSU Craiova - FCSB 2-3. Gigi Becali a intrat în direct: „Mai întâi, vreau să clarific ceva despre schimbări. Acum, hai, altă întrebare!”

CSU Craiova - FCSB 2-3. Gigi Becali, patronul roș-albaștrilor, a intrat în direct după victoria din Bănie
CSU Craiova - FCSB 2-3. Gigi Becali, patronul roș-albaștrilor, a intrat în direct după victoria din Bănie

Articol de GSP - Publicat duminica, 28 noiembrie 2021 23:15 / Actualizat duminica, 28 noiembrie 2021 23:29

CSU Craiova - FCSB 2-3. Gigi Becali, patronul roș-albaștrilor, a intrat în direct după victoria din Bănie. Înainte de a dialoga cu moderatorul Radu Naum, Becali a dorit să sublinieze că Toni Petrea a efectuat schimbările.

„Mai întâi vă răspund eu, ca să nu mă mai întrebați voi: schimbările le-a făcut Petrea! Hai, altă întrebare!”, a început Becali în direct la „Fotbal Club” de pe Digi Sport 1. Andrei Cordea, singurul fotbalist introdus la pauză de FCSB, a decis meciul cu golul lui din prelungiri.

Dumitru Dragomir, dat pe spate după CSU Craiova - FCSB: „El e cel mai bun fotbalist din Liga 1!”
CSU Craiova - FCSB 2-3
Dumitru Dragomir, dat pe spate după CSU Craiova - FCSB: „El e cel mai bun fotbalist din Liga 1!”

Gigi Becali, patron FCSB: „Craiova a ieșit din lupta la titlu!”

E jocul care îmi place mie, pentru că e mingea la noi. E adevărat că în repriza a doua au fost ei mai buni, dar noi conduceam, era normal să cedăm puțin. Au avut ocazii, dar nu clare, n-au avut bară, cum am avut noi. Nu mi-a fost frică de acest meci, nu-l puteam pierde!

Iar dacă pierdeam, eram mulțumit de prima repriză. Dar eram în regulă și cu un egal”, a mai spus Becali, care nu o mai ia în considerare pe CSU Craiova în lupta la titlu:

„Trebuie să luați în calcul că noi am jucat cu o Craiovă care e la 14 puncte de CFR. Ăsta a fost meciul anului pentru ea! 500% Craiova nu mai are nicio șansă la titlu de-acum! Ce să mai faci în play-off?!”.

Atât timp cât joacă echipa și ești în cărți la titlu, îi dai credit omului, lui Toni Petrea. Au trecut meciurile grele, cele cu Botoșani și cu Craiova. Acum mai avem cel cu CFR Cluj, în finalul anului. Poate o și depășim atunci, să fim la un punct peste
Gigi Becali, finanțator FCSB

Penalty ușor acordat în CS Universitatea Craiova - FCSB. Gigi Becali: „Inventat!”

„Centralul” Horațiu Feșnic a dictat destul de ușor un penalty pentru CS Universitatea Craiova, în minutul 12 al meciului cu FCSB. Andrei Ivan a transformat fără emoții și a deschis scorul în Bănie.

Ăla nu a fost penalty, e inventat! Ăsta e penalty? Să spună Ilie Dumitrescu, care a fost atacant! Nu-l trage, nu-l împinge, Koljic de la Craiova cade, apoi Cristea cade peste el”, a mai spus Becali.

CSU Craiova, departe de lider

Grație acestei victorii, FCSB s-a apropiat provizoriu la 5 puncte de liderul CFR, care are însă un meci mai puțin disputat. CSU Craiova rămâne pe 4, la 14 puncte de CFR și la 9 de FCSB.

Citește și alte știri despre CS Universitatea Craiova - FCSB: 

Vocile Gazetei » Universitatea Craiova - FCSB, comentat live pe GSP.ro de Ovidiu Ioanițoaia, Cristian Geambașu și Dan Udrea

A primit ce a vrut și n-a clacat! Cea mai curioasă mutare de la FCSB a funcționat

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (6)
19petruta
19petruta  •  29 Noiembrie 2021, 15:02
Postat de ramon_oblete pe 29 Noiembrie 2021, 07:01

Penalty clar, ce zice asta nu conteaza.

Penalty clar cu dedicație de la ciuma roșie! Dacă era FC U nu se dădea pt că nu a fost 11 metri! Pentru craiolguța se poate orice!

ramon_oblete
ramon_oblete  •  29 Noiembrie 2021, 07:01

Penalty clar, ce zice asta nu conteaza.

hashtag_truth
hashtag_truth  •  29 Noiembrie 2021, 06:43

NU-L halesc pe bre nea gigi nici cu..... NIMIC....dar, ...delicios....olthenashii, olthenashii...ole...ole...:))))))))))))

Vezi toate comentariile (6)
Comentează