FOTBAL  »  Superliga  »  CSU CRAIOVA - FCSB

Reghe îl contrazice pe Tănase înaintea meciului direct: „Cu siguranță se înșală”

Laurențiu Reghecampf, antrenorul Universității Craiova, nu e de acord cu fostul lui jucător de la FCSB Florin Tănase, care a declarat înaintea jocului direct că oltenii au doar varianta victoriei pentru a rămâne în cursa pentru titlu.
Laurențiu Reghecampf, antrenorul Universității Craiova, nu e de acord cu fostul lui jucător de la FCSB Florin Tănase, care a declarat înaintea jocului direct că oltenii au doar varianta victoriei pentru a rămâne în cursa pentru titlu.

Articol de GSP - Publicat sambata, 27 noiembrie 2021 17:48 / Actualizat sambata, 27 noiembrie 2021 17:49

Laurențiu Reghecampf, antrenorul Universității Craiova, nu e de acord cu fostul lui jucător de la FCSB Florin Tănase, care a declarat înaintea meciului direct că oltenii au doar varianta victoriei pentru a rămâne în cursa pentru titlu.

„Clar pentru noi e un meci foarte important, întâlnim o echipă care îşi doreste, ca şi noi, să câştige campionatul. Este important să nu pierdem mâine seară, dar cu siguranţă nu va fi un meci decisiv pentru niciuna dintre echipe, indiferent de rezultat”, a declarat Reghecampf la o conferință de presă.

Dinamo e tot la ATI, iar Rednic e Bonetti 2: „Sunt gata să mă dau la o parte”
Dinamo
Dinamo e tot la ATI, iar Rednic e Bonetti 2: „Sunt gata să mă dau la o parte”

CSU Craiova - FCSB. Reghecampf: „Mizez pe experiența noastră”

Despre meci, tehnicianul a spus: „Avem anumite probleme de lot, sunt anumiţi jucători cu probleme, dar sper ca mâine seară, la ora jocului, să pot să-i aduc pe băieţii care vor intra pe teren la un nivel foarte ridicat, să-i fac să înţeleagă că numai prin dăruire, devotament şi ambiţie putem câştiga acest joc. 

Se întâlnesc două echipe care cu adevărat îşi doresc să joace fotbal, e un meci cu o încărcătură foarte mare. De aceea mizez foarte mult pe experienţa jucătorilor mei, pe dorinţa lor de a juca un asemenea meci”.

Cu siguranță va fi dificil, deoarece Craiova trebuie să recupereze mai multe puncte decât avem noi de recuperat față de lider. Dacă vor pierde, practic nu vor mai avea nicio șansă la titlu, de aceea va fi un meci foarte dificil
Florin Tănase, mijlocaș FCSB

Ora de start a derby-ului CS Universitatea Craiova - FCSB a fost modificată

Demersul celor de la CS Universitatea Craiova, de a avea spectatori la derby-ul cu FCSB cel puțin o repriză, s-a materializat. Oltenii au insistat ca ora de start a partidei să fie modificată, de la 20:30, la 20:15.

LPF și televiziunile au acceptat cererea finanțatorului Mihai Rotaru, așa că pe stadion, timp de o repriză, vor putea fi aproximativ 7.000 de spectatori, 30% din capacitatea arenei. La meci vor putea asista doar persoanele care prezintă certificatul verde. Întreaga audiență va trebui să părăsească arena la ora 21:00, conform reglementărilor în vigoare.

FCSB. Toni Petrea, despre partida cu CSU Craiova: „Cred că va fi un meci frumos”

Citește mai multe știri de actualitate:

„Antrenorul” Gigi Becali a început să meargă şi la antrenamente. Pe cine a remarcat: „Niciodată nu s-a pregătit așa!”

Gigi Becali și-a făcut calculele: un singur transfer ar amortiza investiția și ar mai rămâne și cu un profit

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (5)
relu1250
relu1250  •  28 Noiembrie 2021, 08:28

Cu ochelarii aia mari,poate vede cam ce joaca unii jucatori ai Craioivei. Oricum despre titlu,nu are rost sa mai discutam.

roaitavasile
roaitavasile  •  28 Noiembrie 2021, 05:54
Postat de dinamo_campioni_2022 pe 27 Noiembrie 2021, 22:11

Ce ochelari are :)))

Campionule!

dinamo_campioni_2022
dinamo_campioni_2022  •  27 Noiembrie 2021, 22:11

Ce ochelari are :)))

Vezi toate comentariile (5)
Comentează
Close