FOTBAL  »  LIGA 1  »  CSU CRAIOVA - FCSB

OFICIAL Ora de start a derby-ului CS Universitatea Craiova - FCSB a fost modificată! Ce se întâmplă cu spectatorii

Meciul dintre CS Universitatea Craiova și FCSB se va juca duminică, începând cu ora 20:15. Inițial, partida a fost programată la ora 20:30.
Meciul dintre CS Universitatea Craiova și FCSB se va juca duminică, începând cu ora 20:15. Inițial, partida a fost programată la ora 20:30.

Articol de GSP - Publicat sambata, 27 noiembrie 2021 16:20 / Actualizat sambata, 27 noiembrie 2021 18:14

Meciul dintre CS Universitatea Craiova și FCSB se va juca duminică, începând cu ora 20:15. Inițial, partida a fost programată la ora 20:30. 

  • CS Universitatea Craiova - FCSB, derby-ul rundei cu numărul 17 din Liga 1, poate fi urmărit liveTEXT pe GSP.ro

Demersul celor de la CS Universitatea Craiova, de a avea spectatori la derby-ul cu FCSB cel puțin o repriză, s-a materializat. Oltenii au insistat ca ora de start a partidei să fie modificată, de la 20:30, la 20:15. 

LPF și televiziunile au acceptat cererea finanțatorului Mihai Rotaru, așa că pe stadion, timp de o repriză, vor putea fi aproximativ 9.000 de spectatori, 30% din capacitatea arenei. La meci vor putea asista doar persoanele care prezintă certificatul verde. Întreaga audiență va trebui să părăsească arena la ora 21:00, conform reglementărilor în vigoare. 

Greșește Mihai Rotaru? Dezvăluiri din interior: cum exagerează patronul de la CSU Craiova în relația cu jucătorii
CSU CRAIOVA - FCSB
Greșește Mihai Rotaru? Dezvăluiri din interior: cum exagerează patronul de la CSU Craiova în relația cu jucătorii

Fanii pot reveni pe stadioane, dar în condiții excepționale

Participarea la evenimentele sportive, atât în aer liber, cât și cele organizate în interior, va fi permisă doar următoarelor categorii de persoane, respectând limita de 30% din capacitatea arenelor:

  • sunt vaccinate împotriva virusului SARS-CoV-2 și au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare;
  • se află în perioada cuprinsă între a 15-a zi și a 180-a zi ulterioară confirmării infectării cu SARS-CoV-2.

O altă restricție privește ora în care fanii vor avea voie pe arenele sportive, doar în intervalul 05:00 - 21:00. 

Sorin Cârțu, președinte CSU Craiova: „Televiziunile să pună meciurile la 19:00”

Oltenii solicită pe un ton critic deținătorilor de drepturi TV și Ligii să mute meciurile mai devreme astfel încât fanii să poată vedea fără probleme partidele din tribune.

Pe această cale, solicităm deţinătorilor de drepturi TV, posturilor de televiziune şi Ligii Profesioniste de Fotbal să conştientizeze ridicolul situaţiei şi să fie de acord cu devansarea orei de disputare a partidei astfel încât suporterii Universităţii Craiova să poată asista la acest derby fără a încălca normele legale. 

Totodată, facem un apel către Guvernul României să dea dovadă de înţelegere şi să modifice termenul limită până la care spectatorii pot participa la evenimentele sportive desfăşurate în aer liber, pentru ca fotbalul să nu fie, din nou, cea mai afectată activitate sportivă din România
- Comunicat CS Universitatea Craiova

VIDEO Cele mai importante informații înainte de CSU Craiova - FCSB

Citește și alte știri despre fotbalul din Liga 1:

VIDEO Mircea Rednic s-a dezlănțuit când a auzit dezvăluirile GSP: „Zici că am preluat Barcelona! Să vină Zidane, că e liber!”

Toni Petrea, gata să-l scoată pe Laurențiu Reghecampf din lupta pentru titlu: „Sper să pot specula anumite lucruri care nu le funcționează”

Playtech: Ce se întâmplă cu fix 72 de ore înainte să mori. Primul semn care apare, oamenii de știință au făcut descoperirea


Comentarii (32)
firaldo
firaldo  •  28 Noiembrie 2021, 10:21

Obiectivul lui Rotaru anul asta este Cupa și sa nu cumva sa incurce FC Fcsb.Reghe a fost acolo și știe cum decurg meciurile cu noi și cu Botoșani, de aia nu se agita prea tare.Nu ne permitem sa compromitem șansele lui Mister Gigel la titlu.

wrx.
wrx.  •  28 Noiembrie 2021, 08:49

Nu o sa fie nici 100 de gagauzi pe stadion. Rusinea de Pisi Nord nu strang mai.mult de 100

wrx.
wrx.  •  28 Noiembrie 2021, 08:47

1 pauza 2 final :))))))) O noua umilinta in "famiglia" pentru Blue Lions Capital SA Mogosoaia.

Vezi toate comentariile (32)
Comentează