FOTBAL  »  Superliga  »  CS U CRAIOVA - FCSB, AZI, 20:45, TV DIGI, TELEKOM, LOOK, LIVETEXT PE GSP.RO

CSU Craiova - FCSB // Se încinge derby-ul etapei! Acțiune de ultim moment a oltenilor

Articol de - Publicat duminica, 29 octombrie 2017 10:26

CSU Craiova și FCSB se întâlnesc astăzi, de la ora 20:45, în derby-ul etapei a 16-a din Liga 1. Meciul va fi în direct la TV Digi Sport, TV Telekom Sport, Look TV și liveTEXT pe GSP.RO.  

Oltenii sunt scandalizați de delegarea asistentului Vasile Marinescu la meciul cu Steaua, mai ales că pe 13 septembrie au solicitat excluderea acestuia din arbitraj. Aseară, au făcut alt memoriu către CCA!

Cel mai încins meci al finalului de sezon, derby-ul dintre Știința și Steaua, a trecut la un alt nivel. După ironii și "se joacă / nu se joacă pe noul stadion", delegarea CCA la partida de diseară de la Turnu Severin a aprins și mai mult duelul. La centru va oficia Istvan Kovacs, iar la cele două tușe Vasile Marinescu și Ovidiu Artene. 

Apel la CCA

Juveții au fost consternați de apariția lui Vasile Marinescu la meci, pentru prima dată după partida din Gruia, 1-2 cu CFR Cluj, când a semnalizat un penalty atât de contestat, încât craiovenii au cerut, ulterior, excluderea din arbitraj a asistentului!

Aseară, gruparea lui Mihai Rotaru a remis un memoriu la CCA prin care a solicitat înlocuirea tușierului pentru întâlnirea de la Severin, alb-albaștrii considerându-se și jigniți de delegarea lui Marinescu. Totuși, chiar și oltenii sunt conștienți că sunt șanse infime să se mai schimbe ceva în privința delegării în ultimele ore dinaintea meciului. 

Motivul scandalului

Pe 13 septembrie, formația din Bănie a trimis către CCA și către Răzvan Burleanu câte un memoriu în care a solicitat excluderea din arbitraj sau retrogradarea în eșalonul inferior a asistentului. Marinescu (41 de ani) semnalizase penalty la duelul dintre Tiago Ferreira și Deac, iar după discuția "centralului" Comănescu cu respectivul asistent, lusitanul din apărarea oltenilor a fost eliminat, iar ardelenii au deschis scorul.

După partidă, cei de la Universitatea au făcut scandal și au cerut măsuri dure împotriva lui Marinescu, mai ales după ce au aflat că acesta este nașul lui Cernea, antrenorul de portari de la CFR. 

"Normal că-l cunosc pe Vasile Marinescu. E nașul meu. Mă cunosc cu el de 25 de ani, am stat împreună și la internat, am jucat cu el și la Grivița"
Cornel Cernea, antrenor cu portarii CFR Cluj

6 meciuri a mai arbitrat Vasile Marinescu după partida din Gruia, 4 în Liga 1 și două în grupele Europa League, printre care și o delegare la Derby de România, câștigat de Steaua cu 1-0

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (78)
chronic
chronic  •  29 Octombrie 2017, 15:45

greu fara planici si benzar...cred ca o sa luam dubla bataie azi si joi

indolentu
indolentu  •  29 Octombrie 2017, 15:14
Postat de ares123 pe 29 Octombrie 2017, 14:51

chemping..::) daca esti prost, ramai asa. Incerci sa pari haios, dar nu faci decat sa-ti etalezi prostia.

lasa ba arest23 vrajala ca nu tine io ti am scris ielegant de chemping ca si ala ie imprejmuit si pazit ca si locatia ta asa ca las o balta ca nu tine.daca nu stii sau nu ti ai dat seama de chempingu tau intreaba ti idolu memeu ca si iel ca si alt idol al tau adica gigica au fost cazati in chemping si tu ai grija sa nu lipsesti la apel ca ti o iei

observator_federal
observator_federal  •  29 Octombrie 2017, 14:56
Postat de Joachim Makay pe 29 Octombrie 2017, 14:43

O intorci Alpine ? App , de ivan mai sti ceva ? Hahahaha hahahaha hahahaha hahahaha hahahaha hahahaha

Iar vreți să-l cumpărați? Nu aveți resurse; Krasnodar FC are lot de 80 milioane Euro și își permite să-i dea un salariu cât al lui Denis&Budi la un loc. ...de ce râdeai?

Vezi toate comentariile (78)
Comentează