FOTBAL  »  Superliga  »  CSU CRAIOVA - FCSB

CSU CRAIOVA - FCSB // Valeriu Iftime: „FCSB nu va câștiga titlul până nu aduce un antrenor ca Petrescu, Lucescu, Ciobotariu sau Rednic”

Articol de GSP - Publicat duminica, 05 mai 2019 14:22

Valeriu Iftime opinează că FCSB nu va câștiga titlul până nu aduce un alt gen de antrenor. Patronul celor de la FC Botoșani a oferit și patru nume.

CSU Craiova - FCSB e liveTEXT AICI de la ora 21:00

„Îmi e greu să cred că FCSB mai poate reveni în această cursă. CFR bate în deplasarea de la Astra și are titlul câștigat. 

Steaua nu câștigă și nu cred că va câștiga niciodată cu sistemul ăsta. La jucători atât de talentați trebuie un antrenor bun. Cineva ca Dan Petrescu, Răzvan Lucescu, chiar Liviu Ciobotariu. Cu Rednic sigur ar câștiga campionatul, dar s-ar tăia firul roșu”, a declarat Valeriu Iftime pentru Prosport.

1,07este cota celor de la CFR Cluj la câștigarea titlului. FCSB are o cotă de 7.00

Vezi și: 

CFR vs FCSB, CALCULE PENTRU TITLU // Dan Petrescu e aproape campion! Toate scenariile posibile + prin ce miracol poate CSU Craiova să devină campioană

Duminică, 5 finale pentru salvare! Dinamo și FCU Craiova sunt la mila rezultatelor » Toate CALCULELE în dreptul fiecărei echipe

„Vă spun în premieră, la Dinamo a fost o tentativă de puci în vestiar!” » Omul care l-a adus pe Kopic a dat tot din casă


Comentarii (6)
1035504319811062
Romeo Daniel  •  05 Mai 2019, 20:52

Cum sa aduci un antrenor cu nume...păi si Becali ce mai face? *priceputul la toate* nu o sa puna niciodata pe unul cu personalitate . Noi astia care tinem cu echipa asta fara identitate trebuie sa acceptăm că nu avem scăpare de asta decat daca terminatii aia din liga a 4 a vor ajunge sa joace in prima liga. Asta este singura noastra șansă. Dar mai este mult până departe.

breitner
breitner  •  05 Mai 2019, 19:27
Postat de juliusmad pe 05 Mai 2019, 19:02

ciobotariu?? :))))))

Si Enache, Magiun, Alexa, etc.

juliusmad
juliusmad  •  05 Mai 2019, 19:02

ciobotariu?? :))))))

Vezi toate comentariile (6)
Comentează