FOTBAL  »  Superliga  »  CSU CRAIOVA - FCU CRAIOVA

Reghecampf, despre derby-ul Craiovei: „O să fie la un nivel foarte înalt” + Laude pentru Nicolo Napoli: „Venirea lui e de bun augur”

Laurențiu Reghecampf
Foto: Imago
Laurențiu Reghecampf Foto: Imago

Articol de GSP - Publicat sambata, 12 februarie 2022 14:34 / Actualizat sambata, 12 februarie 2022 15:33

Oltenia se pregătește de derby-ul dintre CS Universitatea Craiova și FCU Craiova. Laurențiu Reghecampf, antrenorul celor de la CSU, a prefațat confruntarea de luni.

  • CS Universitatea Craiova - FCU Craiova se joacă luni, 14 februarie de la ora 19:55. Partida este LiveTEXT pe GSP.ro și televizată pe Digi Sport 1, Telekom Sport și Look Sport
Pe cine trimite CCA la derby-ul orgoliilor din Bănie + Hațegan, delegat la „matineu”
Delegări
Pe cine trimite CCA la derby-ul orgoliilor din Bănie + Hațegan, delegat la „matineu”

Laurențiu Reghecampf crede că va fi un meci dificil: „Venim după un meci foarte bun cu Dinamo, urmează un meci interesant cu FCU. Trec printr-o perioadă bună, deci o să fie un meci greu pentru noi.

Atmosfera este una pe care o știți foarte bine. Se întâlnesc două echipe care sunt din același oraș, două echipe de tradiție. Meciul o să fie la un nivel foarte înalt. 

O să facem tot ce putem ca să câștigăm cele 3 puncte. Avem nevoie să ne calificăm în play-off și să ajungem aproape de cele două echipe din față, ăsta e obiectivul nostru. Important e să urcăm cât mai mult în clasament. Am pierdut foarte multe puncte, au fost momente când am jucat bine și nu am câștigat.

Avem nevoie de constanță, de siguranță, seriozitate. Va fi foarte greu, dar suntem pregătiți. Le-am arătat jucătorilor ce au de făcut și sper să se ridice la nivelul acestui meci”, a declarat Laurențiu Reghecampf la conferința de presă.

Laurențiu Reghecampf, laude pentru FCU Craiova

Reghecampf a vorbit și despre jocul rivalilor de la FCU, despre care consideră că s-a îmbunătățit odată cu venirea lui Nicolo Napoli pe bancă.

„Nu sunt surprins (n.r. - că FCU Craiova a avut rezultate cu Nicolo Napoli). Nu am de ce să fiu surprins. Nu urmăresc echipa FCU. I-am urmărit când am jucat împotriva lor. Sunt în prima ligă și e normal să își dorească să aibă rezultate. Venirea lui Nicolo e de bun augur. Au câștigat puncte, iar atmosfera e mai bună și încrederea jucătorilor este mult mai mare. 

Trebuie să ne pregătim, nu există niciun fel de problemă din partea noastră. Îi tratăm cu respect, seriozitate. Singurul nostru obiectiv este să câștigăm cele 3 puncte. Jucăm acasă, noi suntem echipa gazdă, trebuie să avem presiunea care să ne aducă 3 puncte. Restul nu contează”, a concluzionat Reghecampf.

Citește alte știri din Liga 1:

Duckadam îi atrage atenția lui Becali: „Nu mai e o soluție pentru FCSB” + Ce spune despre Edjouma
FCSB
Duckadam îi atrage atenția lui Becali: „Nu mai e o soluție pentru FCSB” + Ce spune despre Edjouma
Stoican, show la conferință! Putin, războiul și un mesaj pentru jucători: „Dați pe Discovery la tigri și păsărele. Poate faceți yoga sau theta healing”
UTA - DINAMO
Stoican, show la conferință! Putin, războiul și un mesaj pentru jucători: „Dați pe Discovery la tigri și păsărele. Poate faceți yoga sau theta healing”

A luat parte la un moment istoric în fotbalul românesc, acum lucrează pe TIR în Germania: „Patronii sunt foarte faini! Mai stau un an și mă întorc acasă”

„Traduceri avem?” » Cum se comportă „Hagi” Luțu la cursurile de director sportiv: „E disperat!”


Comentarii (20)
george_br
george_br  •  13 Februarie 2022, 23:21
Postat de pittt pe 13 Februarie 2022, 17:03

N-au nici o retrogradare că echipa asta-i din 2017

:))) Ce faceti bre, va certati? Hotarati-va odata: avem, ori nu, traditie?:)))

craiovamaxima
craiovamaxima  •  13 Februarie 2022, 19:23

Craiova fotbalistica, in dilema cu cei doi copii ai sai... Clone, neclone, sunt ai ei.

craiovamaxima
craiovamaxima  •  13 Februarie 2022, 19:21

Craiova fotbalistica, in dilema cu cei doi copii ai sai... Clone, neclone, sunt ai sai.

Vezi toate comentariile (20)
Comentează