FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Duckadam îi atrage atenția lui Becali: „Nu mai e o soluție pentru FCSB” + Ce spune despre Edjouma

Articol de GSP - Publicat sambata, 12 februarie 2022 12:05 / Actualizat sambata, 12 februarie 2022 13:38

Helmuth Duckadam, fost președinte de imagine la FCSB, a analizat planurile lui Gigi Becali privind transferurile de jucători.

În această iarnă, FCSB l-a adus pe Malcom Edjouma, închizătorul francez de la FC Botoșani, iar Becali l-a ofertat și pe Billel Omrani, atacantul de 28 de ani care în vară termină contractul cu CFR Cluj.

Culisele deciziei lui Gigi Becali » De ce FCSB și-a schimbat planul
FCSB
Culisele deciziei lui Gigi Becali » De ce FCSB și-a schimbat planul

Edjouma și Omrani, analizați de Duckadam

Fostul portar este de părere că Omrani nu este o soluție bună pentru FCSB în acest moment și l-a avertizat pe Edjouma, fiind de părere că ar putea avea de suferit dacă va greși.

„Omrani era o variantă acum 2-3 ani, când s-a mai discutat despre el. La ora actuală nu mai e o soluție pentru FCSB. El e cu gândul să meargă într-un campionat din străinătate, unde să câștige bani mulți. La ce joc are FCSB la ora actuală și la ce jucători are, Omrani nu e o soluție.

Edjouma e jucător bun, dar încă nu mi-aș da cu părerea despre el. Una e să joci fără presiune la Botoșani și alta e să joci la FCSB. Au fost atâtea cazuri de jucători care au fost vedete la echipele lor, dar la o echipă mai mare nu au făcut față.

FCSB îl va folosi la închidere, în locul lui Șut. Dacă va greși de câteva ori, va fi o problemă pentru el. Lui îi place să mai și dribleze și joacă pe un post în care dacă pierzi mingea s-ar putea să ai probleme”, a spus Helmuth Duckadam la PRO X.

Omrani poate să meargă unde vrea el, nu doar la FCSB sau CFR. Este în ultimele luni de contract, cum e și cazul lui Susic, Cestor. E doar decizia lui. 

Am o relație foarte bună cu el. Chiar dacă sunt ca un tată pentru el, sunt mai dur. Uneori mai scot niște cuvinte pe nu trebuie să le scot, dar altfel e greu să îl ții pe Billel. Eu țin la el, el ține la mine, el ține și la club. Normal că ține. Dacă nu era clubul ăsta, unde era Billel Omrani? Dar e decizia lui. 

El mi-a spus mie că rămâne aici sau că pleacă în străinătate. Dar te poți aștepta la orice în fotbal.

 – Dan Petrescu, antrenor CFR Cluj

VIDEO Totul despre FCSB – Chindia

Citește și:  

MM Stoica nu-l vrea la FCSB: „Are probleme! Să nu se supere nimeni, că văd lume ofuscată”

Ce problemă consideră Rotariu că are Florinel Coman: „El nu acceptă asta. Mi-e teamă să nu intre într-un con de umbră”

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (3)
1983525858533835
Mihai Fcsb  •  12 Februarie 2022, 17:01

Baietii astia joaca de 6 ani impreuna dar nu se vede acest lucru pt k unii dintre ei nu stiu sa dea cu piciorul in minge gen cretu ovidiu popescu si altii..orice inlocuire este benefica pt k baietii astia au demonstrat ca nu pot castiga nimic impreuna.cand merge jocul cateva etape intervine acea gafa gen vlad,cretu sau ovidiu popescu cand nu este cretu intervine vlad etc.

dreamstrike
dreamstrike  •  12 Februarie 2022, 16:42
Postat de c23665 pe 12 Februarie 2022, 15:21

Becali nu are- si nu a avut - intenția de a-l lua pe Omrani.

singura intentia a lui a fost sa va bage si mai rau in datorii pe voi si a reusit. omrani acum asteapta ori sa ii dati salariu nemeritat de mare,ori pleca. este o win-win situation pentru Steaua din liga 1.

c23665
c23665  •  12 Februarie 2022, 15:21

Becali nu are- si nu a avut - intenția de a-l lua pe Omrani.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează