FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

MM Stoica nu-l vrea la FCSB: „Are probleme! Să nu se supere nimeni, că văd lume ofuscată”

Articol de GSP - Publicat sambata, 12 februarie 2022 08:37 / Actualizat sambata, 12 februarie 2022 10:24

După ce a declarat că nu ar mai vrea ca Paul Iacob să vină la FCSB, deși el i l-a propus lui Gigi Becali, care l-a și ofertat, Mihai Stoica mai critică un jucător dorit de patronul roș-albaștrilor.

Gigi Becali a insistat în ultimele zile pentru transferul lui Joyskim Dawa (25 de ani), de la FC Botoșani, dar nu a ajuns la un acord cu Valeriu Iftime. Gigi era dispus să ofere doar 200.000 de euro în schimbul lui Dawa, în timp ce finanțatorul moldovenilor cerea 800.000 pe el.

Gigi Becali revine la vechile practici! » Tactică reluată după ce FCSB s-a apropiat de CFR Cluj
FCSB
Gigi Becali revine la vechile practici! » Tactică reluată după ce FCSB s-a apropiat de CFR Cluj

Mihai Stoica nu-l vrea pe Dawa: „Nu îmi pare de FCSB”

După ce inițial a declarat că sunt șanse mici ca transferul să se realizeze, managerul celor de la FCSB spune acum că fundașul central ivorian nu ar putea face față la echipa lui Toni Petrea.

„Eu ştiu că la momentul ăsta ne-am oprit din transferuri. Gigi voia un fundaş dreapta, neapărat. Eu am crezut că suntem OK cu Creţu şi cu Ovidiu Popescu. Acum avem trei (n.r. - după transferul lui Florin Achim) și va fi o luptă în trei. 

Dawa nu ştiu dacă e în actualitate. Despre Papa nu s-a discutat. Gigi l-a întrebat pe Iftime în alt context despre Papa. Avem nevoie de un fundaș central, dar Dawa nu îmi pare de FCSB! Nu vorbesc despre faza de la golul lui Bauza, ci în general.

Eu am altă filosofie, dar contează folosofia patronului, care vrea jucători puternici care să dea cu capul. Eu i-am explicat că fundaşii centrali cu cel mai bun joc de cap sunt Marquinhos şi Sergio Ramos. Amândoi au 1,83 – 1,84 m și sunt imabatabili în jocul aerian.

Nu contează statura. Acum citez din Gigi Mulţescu, care i-a spus unui fundaş central «Băi, ai 1,93 şi când sari la cap ai 1,75». Dawa e bun la jocul aerian, doar că pe construcție văd probleme. Să nu se supere nimeni, că văd lume ofuscată”, a declarat Mihai Stoica la TV Telekom Sport.

Dawa a ajuns la FC Botoșani în vara lui 2021, de la letonii de la Valmiera. A mai jucat la juniorii lui AS Monaco, US Avranches, Gil Vicente și FK Mariupol. În acest sezon, Dawa are 3 goluri și o pasă de gol în 18 meciuri jucate în Liga 1 pentru FC Botoșani.

550.000 de euroe cota lui Dawa, potrivit transfermarkt

VIDEO Totul despre FCSB – Chindia

Citește și: 

Mihai Stoica e cu gândul la marele transfer: „Tănase a costat două milioane de euro, el vine gratis. De ce să nu aibă salariu mai mare?”

Ce problemă consideră Rotariu că are Florinel Coman: „El nu acceptă asta. Mi-e teamă să nu intre într-un con de umbră”

Mihai Neșu, adevărul despre divorț: „Vreau să știe lumea” » S-a spus că soția l-a părăsit în urma accidentului

L-a rugat să nu joace, fiindcă are o presimțire rea, dar el a marcat în poarta Romei! Așa că a schimbat abordarea: „Hai să mai facem copii”


Comentarii (6)
626858334116437
Ivan Gheorghe  •  12 Februarie 2022, 14:02

Memelus nu vrei mata sa-l cauți pe talentatul Elton......!? Ăsta e nivelul tău.

carol_k
carol_k  •  12 Februarie 2022, 12:44

Nervos pe Botosani ca cer prea mult baietii de caracter din comuna Berceni(Ilfov) incep o campanie de discreditare a jucatorului. De parca s-ar fi rugat Dawa de ei sa-l ia. A sucit-o din incheietura, au scoala de la Rahova, Jilava, Poarta Alba.

ge0x
ge0x  •  12 Februarie 2022, 11:58

Ce super jucator a transferat mm? Asta e ca Muresan cel care va pleca curand de la Dinamo. Astia doi sunt gauri la orice echipa de fotbal.

Vezi toate comentariile (6)
Comentează