FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Mihai Stoica e cu gândul la marele transfer: „Tănase a costat două milioane de euro, el vine gratis. De ce să nu aibă salariu mai mare?”

Mihai Stoica, managerul general de la FCSB, este încrezător că Gigi Becali îl va putea convinge pe Billel Omrani (28 de ani), atacantul campioanei CFR Cluj.
Mihai Stoica, managerul general de la FCSB, este încrezător că Gigi Becali îl va putea convinge pe Billel Omrani (28 de ani), atacantul campioanei CFR Cluj.

Articol de GSP - Publicat vineri, 11 februarie 2022 23:08 / Actualizat vineri, 11 februarie 2022 23:40

Mihai Stoica, managerul general de la FCSB, este încrezător că Gigi Becali îl va putea convinge pe Billel Omrani (28 de ani), atacantul campioanei CFR Cluj. 

  • Becali a anunțat că îl dorește pe Billel Omrani (28 de ani), intrat în ultimele 6 luni de contract cu CFR. Finanțatorul celor de la FCSB a negociat direct cu atacantul, prin telefon;
  • În negocierea pe care a avut-o cu CFR, atacantul în vârstă de 28 de ani a cerut un salariu de 480.000 de euro anual plus un bonus la semnarea unei noi înțelegeri! Un astfel de contract nu plătește nimeni din Liga 1!

Dan Petrescu a transmis astăzi că Omrani nu ia în calcul o mutare la FCSB. Mihai Stoica are altă părere și crede că Gigi Becali îi poate satisface pretențiile financiare. 

„Ai lucra cu Gigi Becali la FCSB?” » Eschiva lui Marius Croitoru: „După ce îl dă pe el afară, ne mai gândim”
BOTOȘANI
„Ai lucra cu Gigi Becali la FCSB?” » Eschiva lui Marius Croitoru: „După ce îl dă pe el afară, ne mai gândim”

Mihai Stoica: „De ce să nu aibă Omrani salariu mai mare decât Tănase?”

„I-ar sta bine în roșu-albastru. Chiar cred că i-ar sta. Știu că venea prin București, îi place aici. De ce să nu aibă salariu mai mare decât Tănase? Tănase a costat 2 milioane, Omrani vine gratis. 

El ne poate ajuta. Să presupunem că luăm campionatul, deși șansele sunt mici. Cu el te poți bate, a demonstrat în Europa, a cam dus-o de unul singur pe CFR, a marcat cu Celtic, a fost golgeter. E jucător de valoare, fizic bun, nu doar stângul. E o piață extraordinară cea din Franța”, a spus Mihai Stoica, la Telekom Sport. 

Edjouma, apt pentru FCSB - Chindia

Până la concretizarea discuțiilor cu Omrani, FCSB a primit deja o întărire importantă. Mijlocașul Malcom Edjouma (25 de ani) a ajuns în cantonamentul de la Berceni și ar putea fi folosit în partida contra Chindiei. 

Edjouma a venit imediat după meci, a ajuns pe la 22:00 în bază, iar azi a făcut refacere. Jucătorii noștri erau la antrenament. S-a cunoscut cu staff-ul. Este în lotul pentru meciul cu Chindia și sunt șanse mari să joace.
- Mihai Stoica, la Telekom Sport 

VIDEO FCSB sau CFR? Dan Petrescu, despre viitorul lui Billel Omrani: „Asta mi-a spus”

Citește și alte știri despre fotbalul din Liga 1: 

Emil Săndoi, reacție fermă după oferta celor de la FCSB pentru Iacob: „Rămâne sigur la noi”

Finanțatorul lui Sepsi, mai supărat ca niciodată: „Nu se poate așa ceva! Eu mi-am luat de mult gândul”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (12)
polistul68
polistul68  •  12 Februarie 2022, 11:56
Postat de torinezul pe 12 Februarie 2022, 09:26

Cum le stie, MM Bretonel pe toate. Doar in presa, ca in realitate ciobanul face cul il taie capul. El, MM R0mcart0n3l, e de umplutura.Doar pt *** ciobanului. MM Bretonel a stat de vorba ore intregi cu Pink, domnule, ce stim noi. Messi e ***( dupa spusele lui), pentru ca se joaca pe calculator si un jucator de fotbal nu trebuie sa faca scoala.Am citat din spusele lui MM R0mcart0n3l, un adevarat formator de opinie. E un (g)*** acest MM .MM R0mcart0n3l si Dinu (pe asta il inteleg, varsta si alccolul) sunt cele mai nocive personaje din fotbalul romanesc.Si coincidenta, ambii lucreaza la MARELE post tv Telekom.Cu audiente uriase. Daca hartia de impachetat peste, nu ar relata toate tampeniile celor 2, nici *** nu ar stii despre elucubratiile celor 2. In fine, MM R0mcart0n3l fuguta la palat, ca ai ceva de papat ( ***).

MM este tipul de roman care castiga un salar bunicel cu pretul imagini...ai punctat f bine, el e f prezent in media, si, din pacate, se pare ca e si umrarit la tv....ca persoana care face parte din conducerea unui club cunoscut , e inadmisibil sa spui ca nu e important ca, fotbalisti sa nu faca scoala...prostii aia de la Ajax nu-si primesc la antrenamente copii care nu au note peste 7...si el indeamna la analfabetism . Diferenta de clasa, de caracter, dar..pe cine mai intereseaza ?

1646338025437227
Mihai Mitrofan  •  12 Februarie 2022, 11:48

Daca TANASE e de acord O.K.La ultimul meci s-a bagat pe postul lui POPESCU CEL MIC si dadea pase cui vroia Astept meciul cu CHINDIA,o sa vedeti ca nu m-am inselat.STEAUA-VICTORIE.

warlokadi
warlokadi  •  12 Februarie 2022, 11:16

Meme lasane in pace ca ne plictisestii esti nul la capitolul fotbal

Vezi toate comentariile (12)
Comentează
Close