Articol de GSP - Publicat joi, 10 februarie 2022 11:58 / Actualizat joi, 10 februarie 2022 12:04

Cristi Balaj, președintele lui CFR Cluj, declarase în această dimineață că speră ca relația pe care Billel Omrani (28 de ani) o are cu Dan Petrescu să fie decisivă în semnarea unei noi înțelegeri cu formația „feroviară”. Gigi Becali a contraatacat puțin mai târziu și l-a sunat direct pe fotbalist. 

  • Becali a anunțat că îl dorește pe Billel Omrani (28 de ani), intrat în ultimele 6 luni de contract cu CFR
  • În negocierea pe care a avut-o cu CFR, atacantul în vârstă de 28 de ani a cerut un salariu de 540.000 de euro anual plus un bonus la semnarea unei noi înțelegeri! Un astfel de contract nu plătește nimeni din Liga 1!
Billel Omrani, pretenții uriașe pentru a semna cu FCSB + Becali mai vrea un fotbalist în acest mercato, după ce l-a luat și pe Achim
FCSB
Billel Omrani, pretenții uriașe pentru a semna cu FCSB + Becali mai vrea un fotbalist în acest mercato, după ce l-a luat și pe Achim

Cristi Balaj: „Omrani și Dan Petrescu au o relație specială”

„Cu Omrani s-a discutat, oferta este mai bună decât ce avea înainte. El a mărturisit că vrea să rămână, că se înțelege foarte bine cu Dan Petrescu. Au o relație foarte bună. El știe să îl motiveze. Au fost prezentate și niște cuvinte neortodoxe, cred că pentru Omrani, dar cunosc relația pe care o au cei doi. 

Mai mult, ei își petrec după-amiezele împreună, merg la piscină amândoi. Omrani se simte bine la Cluj, nu văd de ce nu ar continua aici”, a spus Cristi Balaj, la Pro X. 

Gigi Becali, astăzi: „L-am sunat pe Omrani. Vrea 45.000 de euro pe lună”

În timp ce Cristi Balaj vorbea despre viitorul lui Omrani, Gigi Becali a încercat să îl sune pe atacant. 

„Am vorbit cu el acum o oră. Nici nu credea că sunt eu. I-am zis: dă-mi-l pe Dan Petrescu, pe Bordeianu, că ei îmi cunosc vocea. Erau la masă. Atunci mi-a dat numărul impresarului, mi-a zis că vrea 45.000 de euro/lunar și vreo 400.000 de euro la semnătură. Asta dorește el. E ceva negocial, posibil să se realizeze”, a spus Becali, potrivit Pro X. 

Ofertele nu se fac prin ziare. Am înțeles că s-au făcut ceva legături cu transferul lui Bălgrădean. Nu mai există persoanale care au făcut transferul, modul de lucru e total diferit. Mihai Stoica a salutat acest lucru. Am salutat și eu reacția lui. Am demonstrat că suntem cât se poate de fair-play, dovadă cazul Braun. Dorim același tratament din partea cluburilor care discută cu jucătorii noștri.
- Cristi Balaj, președinte CFR Cluj

VIDEO Marius Bilașco despre situația lui Omrani: „Cred că, într-un final, Omrani va accepta oferta propusă de noi”

Citește și alte știri despre fotbalul din Liga 1: 

EXCLUSIV Impresarul sare în apărarea fotbalistului de la Dinamo: „E vreo gloabă? Ce dracu', gras?! E cel mai bun de acolo!”

Antrenorul din Liga 1 care l-a impresionat pe Ilie Dumitrescu: „Pe viitor, ar trebui să se gândească mai multe cluburi la băiatul ăsta”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”