FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Billel Omrani, pretenții uriașe pentru a semna cu FCSB + Becali mai vrea un fotbalist în acest mercato, după ce l-a luat și pe Achim

Omrani ar putea fi coechipier cu Iulian Cristea la FCSB. Foto: Imago
Omrani ar putea fi coechipier cu Iulian Cristea la FCSB. Foto: Imago

Articol de , - Publicat joi, 10 februarie 2022 07:12 / Actualizat joi, 10 februarie 2022 09:13

Becali a anunțat că îl dorește pe Billel Omrani (28 de ani), intrat în ultimele 6 luni de contract cu CFR, clujenii cred că francezul va semna tot cu ei. E puțin probabil însă ca vreo echipă din Liga 1 să poată îndeplini actualele pretenții ale lui Billel.

  • Primul transfer reușit de Gigi Becali în această iarnă a fost cel al mijlocașului Malcom Edjouma (25 de ani). Francezul a fost lăsat la FC Botoșani pentru încă două partide, astfel încât clubul moldovean să își mărească șansele de calificare în play-off;
  • Finanțatorul celor de la FCSB a mai anunțat miercuri seară un transfer, cel al fundașului dreapta Florin Achim (30 de ani), liber de contract după despărțirea de Clinceni;
  • Ultimele două ținte ale perioadei de mercato sunt fundașul central Joyskim Dawa (25 de ani), de la Botoșani, și Billel Omrani, vârf aflat în ultimele 6 luni de contract cu CFR Cluj.

Billel Omrani nu mai e doar un caz intern al CFR-ului, un jucător care nu acceptă să semneze pentru prelungirea contractului, el a devenit un motiv de dispută cu FCSB, rivalul principal din lupta pentru câștigarea campionatului. 

Becali a confirmat în direct noul transfer: „L-am luat, poate să joace de la meciul următor”
FCSB
Becali a confirmat în direct noul transfer: „L-am luat, poate să joace de la meciul următor”

Becali a anunțat că l-ar dori pe atacantul francez care are dreptul să semneze acum cu oricare club, pentru că a intrat în ultimele șase luni din contractul cu Clujul. 

Marius Bilașco a interpretat intenția ca pe o încercare de a-l deruta pe Omrani: „S-a tot întâmplat în ultimele luni să existe tentative de a ne destabiliza. E normal, CFR e pe primul loc și a dominat în ultimii patru ani campionatul din România. Trebuie să ne obișnuim cu astfel de declarații care au un anumit scop”

Nu câștigă nimeni atât!

Realitatea e că FCSB l-ar convinge cu greu pe Omrani, oricât de mult l-ar vrea. În negocierea pe care a avut-o cu CFR, atacantul în vârstă de 28 de ani a cerut un salariu de 480.000 de euro anual plus un bonus la semnarea unei noi înțelegeri! Un astfel de contract nu plătește nimeni din Liga 1! 

În acest moment, Omrani e plătit cu 21.000 de euro, un salariu care este oricum printre cele mai bune din campionat. Billel are 19 meciuri și 5 goluri în campionatul acesta. El a fost în permanență unul dintre fotbaliștii importanți de la CFR și l-a mai atras pe Becali și în trecut, a mai avut oferte de la FCSB. 

Faptul că îi expiră contractul în iunie îl face să spere că se va îmbogăți, că o să capete cel mai bun salariu pe care l-a avut până acum

Teoretic, Omrani poate semna acum cu oricare echipă, dar eu nu cred că va pleca, acesta e feelingul meu. Cred că, într-un final, va accepta oferta noastră. Discuțiile cu el au fost corecte, Billel se gândește și la viitorul lui, la faptul că va câștiga mai mulți bani, dar e preocupat și de performanță, de nivelul la care va juca
-Marius Bilașco, director sportiv CFR

30.000 de euro lunarcâștigă lunar Florin Tănase, căpitanul FCSB-ului. Dacă Becali i-ar oferi lui Omrani 40.000 de euro lunar, francezul ar ajunge să fie cu mult mai bine plătit față de liderul roș-albaștrilor

Gigi Becali: „Îl ofertez pe Omrani de la CFR, îi dau 500.000 € la semnătură!”

La finalul meciului Cliceni - FCSB, câștigat de roș-albaștrii cu 3-0, Becali a dezvăluit că joi îiva face o ofertă uriașă lui Omrani

Mâine (n.r. - azi)  îi fac ofertă lui Omrani, merită să-i dau 500.000 de euro la semnătură. Că atât ai da și să cumperi un jucător ca el. Am mai mare curaj acum, că am ajuns la 6 puncte de CFR Cluj. Dacă mă înțeleg acum cu Omrani, nu-l mai bagă CFR, cum nu l-am mai băgat nici eu pe Bălgrădean după ce a semnat cu CFR. 

Dacă semnează Omrani cu noi, nu mai spun că semnează, dar eu anunț că fac ofertă, sunt corect, nu cum au făcut ei cu Bălgrădean. Îl vreau de vreo 4-5 ani pe Omrani. Îi dau un contract mai mare decât îi dă CFR. E cel mai bun atacant! Are 26 de ani, îi dau 500.000 de euro la semnătură și un milion de euro iau la orice oră pe el”, a declarat Becali în emisiunea „Digi Sport Special”.

Gigi încă îl vrea pe Dawa

Becali l-a cumpărat de la Botoșani pe Malcom Edjouma cu 330.000 de euro și continuă negocierea cu Valeriu Iftime pentru Joyskim Dawa (foto), un fundaș central camerunez în vârstă de 25 de ani. Moldovenii cer o jumătate de milion de euro în schimbul apărătorului african pentru al cărui transfer Mihai Stoica a estimat că ar fi șanse de 0,5 la sută. 

Alte surse susțin că ar exista șanse mari ca mutarea să fie perfectată în curând. Dawa a ajuns în Moldova în vară, din Letonia, de la Valmiera, și a bifat 17 meciuri și 3 goluri în campionat.

VIDEO Florin Tănase, după Clinceni - FCSB 0-3: „A fost un meci ciudat, nu am știut împotriva cui jucăm” + Ce spune despre șansele la titlu

Citește alte știri despre FCSB:

Becali explică absența lui Keșeru din lotul roș-albaștrilor: „Nu aveam nevoie de el la meciul ăsta”
Clinceni - FCSB 0-3
Becali explică absența lui Keșeru din lotul roș-albaștrilor: „Nu aveam nevoie de el la meciul ăsta”
Becali a confirmat în direct noul transfer: „L-am luat, poate să joace de la meciul următor”
FCSB
Becali a confirmat în direct noul transfer: „L-am luat, poate să joace de la meciul următor”

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (37)
dududuru
dududuru  •  10 Februarie 2022, 14:59

Atenție, Olimpiada de iarnă este în desfășurare! Poate marea gazetă nu știe încă...

cuviosulmafiot
cuviosulmafiot  •  10 Februarie 2022, 14:54
Postat de Leonardo Radu pe 10 Februarie 2022, 09:16

Cum sa dai pe obositul asta 500000de euro și salariu mare când Minculescu costa 1000000 și e de viitor????????

Ați si plecat dupa fenta?!Chiar Becali a zis(azi)ca„macar ca-l fac pe Petrescu sa nu-l mai bage”!Uite ca Croitoru l-a bagat pe Braun(dupa ce CFR i-a anunțat ca s-au ințeles cu el),iar Braun...i-a bagat gol CFR-ului!Prin care CFR a pierdut doua puncte!

tororosso
tororosso  •  10 Februarie 2022, 12:04

De ce nu ar pune botul FCSB Pe Omrani ? La cât de datorii au frânari nu cred că ei îl vor convinge pe franțuz la semnarea unui nou contract . Dacă vreun al club din afară îl vrea ,poate pleca liniștit dar va rămâne pe veci cu mirosul de tren cu aburi și gară veche .

Vezi toate comentariile (37)
Comentează