FOTBAL  »  Superliga  »  CLINCENI - FCSB 0-3

Becali explică absența lui Keșeru din lotul roș-albaștrilor: „Nu aveam nevoie de el la meciul ăsta”

Gigi Becali +12   FOTO
Gigi Becali

Articol de GSP - Publicat miercuri, 09 februarie 2022 23:00 / Actualizat miercuri, 09 februarie 2022 23:08

Clinceni - FCSB 0-3. La partida cu ilfovenii, Claudiu Keșeru a fost lăsat în afara lotului. La finalul meciului, Gigi Becali, finanțatorul roș-albaștrilor, a explicat decizia de a nu-l include pe atacant în lotul de 18 jucători.

„Nu l-am scos din lot din cauza declarațiilor. Am vorbit cu el și i-am zis: «Eu știu că sunt mulțumit de tine, am câștigat niște bani pe tine, că te-am vândut și pe 2 milioane de euro. Am fost mulțumit de serviciile tale și relația în viață cu tine. Tu?». A zis că are milioane în cont și nu are nevoie de bani. Păi, milioanele alea le-ai făcut cu mine. Ce vrei tu acum? 

Ți-am dat salariu, ți-am dat și bani la semnătură. Vrei să joci titular, nu se poate. El a zis că mai vrea să joace 2-3 ani. Părerea mea e că nu mai poate, nu la nivel foarte înalt. 

Data trecută am zis «Vreau să fie Șerban pe bancă, de ce nu e Șerban?». Șerban are 21 de ani. Eu, la cum îl văd pe Șerban, eu zic că va ajunge mare fotbalist”, a declarat Gigi Becali la „Digi Sport Special”.

Sorin Șerban, motivul pentru care Keșeru a fost lăsat în afara lotului

Latifundiarul a recunoscut că l-a preferat pe Sorin Șerban (21 de ani), în fața lui Keșeru pentru a fi pe banca de rezerve, tânărul fundaș lateral fiind unul dintre preferații patronului FCSB.

„Îl văd titular, dar pentru că ei nu vor niciunul asta, nu forțez nici eu, fac un compromis cu ei, nu pot să impun toate. Dar la un moment dat o să impun pentru că are 21 de ani, nu are emoții de loc, nu joacă minge lungă, driblează, pasează, iese din apărare cu mingea la picior, îmi place foarte mult de el. 

Și așa nu ar fi intrat Keșeru, că noi nu aveam nevoie de el la meciul ăsta. Trebuie să intrăm să rezolvăm meciul până la pauză, apoi să băgăm copii să joace. Ce să caute Keșeru ka meciul ăsta, sau chiar Dumiter”, a mai precizat Becali.

Cele mai tari imagini din Clinceni - FCSB

+8 FOTO

Cum stau Clinceni și FCSB în clasament

FCSB, la 6 puncte de CFR Cluj

Fără victorie în noul an, CFR Cluj mai are doar 6 puncte avans față de FCSB, singura urmăritoare rămasă în lupta la titlu. Ar rămâne 3 puncte după începerea play-off-ului, diferență care poate fi redusă cu numai un succes al roș-albaștrilor într-un meci direct.

Citește mai multe știri despre Clinceni - FCSB:

Florin Tănase „și-a băgat mințile în cap” :) Cum l-a împăcat pe Gigi Becali
Clinceni - FCSB
Florin Tănase „și-a băgat mințile în cap” :) Cum l-a împăcat pe Gigi Becali
A debutat la FCSB la 7 luni după transfer » Nu mai jucase fotbal de doi ani!
Clinceni - FCSB
A debutat la FCSB la 7 luni după transfer » Nu mai jucase fotbal de doi ani!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (1)
adyy25
adyy25  •  10 Februarie 2022, 08:58

Eu si acum retin o pasa a lui Serban direct la adversar, pe constructie, cand nu era presat prea tare. A iesit un contraatac frumos pt adversari. Daca facea Cretu asta(din nou)....

Vezi toate comentariile (1)
Comentează