FOTBAL  »  Superliga  »  CLINCENI - FCSB

A debutat la FCSB la 7 luni după transfer » Nu mai jucase fotbal de doi ani!

Clinceni - FCSB | Contra Academicii, Andrei Burlacu (25 de ani, stânga) a debutat în tricoul roș-albaștrilor la 7 luni după transfer!
Clinceni - FCSB | Contra Academicii, Andrei Burlacu (25 de ani, stânga) a debutat în tricoul roș-albaștrilor la 7 luni după transfer!

Articol de GSP - Publicat miercuri, 09 februarie 2022 21:17 / Actualizat miercuri, 09 februarie 2022 22:00

Clinceni - FCSB | Contra Academicii, Andrei Burlacu (25 de ani) a debutat în tricoul roș-albaștrilor la 7 luni după transfer!

Burlacu a intrat pe teren la pauză, când FCSB conducea deja cu 2-0. I-a luat locul în atac lui Florinel Coman, autorul încă unei prestații modeste.

Florin Tănase „și-a băgat mințile în cap” :) Cum l-a împăcat pe Gigi Becali
Clinceni - FCSB
Florin Tănase „și-a băgat mințile în cap” :) Cum l-a împăcat pe Gigi Becali

Andrei Burlacu n-a mai jucat din 7 martie 2020!

Burlacu e un fotbalist care reînvață acum să joace. Are o perioadă de pauză, de la jocuri, absolut șocantă. Ultima dată când el a apărut pe teren s-a întâmplat în 7 martie 2020! Înainte ca fotbalul românesc să oprească întrecerile din cauza pandemiei.

Atunci el era la Concordia Chiajna, în liga secundă. De atunci n-a mai jucat deloc, astfel că pe 7 martie s-ar fi făcut fix doi ani fără meci!

1 gola marcat Burlacu în ultimii 2 ani; el fiind ca profil atacant, l-a reușit în februarie 2020

1 selecțiea bifat Burlacu în echipa națională de tineret, în octombrie 2017

Andrei Burlacu a fost adus la pachet cu Ivan Mamut de la CS Universitatea Craiova, în iulie 2021. La schimb, FCSB l-a cedat în Bănie pe Ionuț Vînă.

Cum stau Clinceni și FCSB în clasament

Citește mai multe știri din Liga 1:

Acuzații grave la adresa lui Stoican: „Cine era antrenor la Iași când Becali spunea că i s-au cerut bani să ia campionatul?” + „Știți ce făcea în ziua când Ilie Balaci a fost înmormântat?”

Decizia conducerii Rapidului în privința lui Mihai Iosif, după încă un meci fără victorie: „Probabil nu îi pică bine”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (4)
dora
dora  •  10 Februarie 2022, 10:00

Nu are valoare de FCSB !

ciprianbirtea
ciprianbirtea  •  10 Februarie 2022, 00:39
Postat de echilibrat pe 09 Februarie 2022, 22:28

Articol aiurea. Burlacu a jucat in campionatul 2020-2021 la satelitul Universitatii Craiova in liga 3. Parca era si golgeter acolo.

Nu a jucat acolo. A fost legitimat la CSU Craiova și împrumutat la Chindia și la Concordia. A fost accidentat. De aia nu a jucat atâta timp. www.digisport.ro/fotbal/liga-1/ce-spune-andrei-burlacu-dupa-debutul-la-fcsb-la-23-de-luni-de-la-ultimul-meci-oficial-pe-care-l-a-jucat-1513757 .

contrabas3
contrabas3  •  09 Februarie 2022, 22:57

Ce bun e Burlacu! Uitasem cum joacă, dar azi l-am văzut că știe ce face cu mingea!

Vezi toate comentariile (4)
Comentează