FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID

Decizia conducerii Rapidului în privința lui Mihai Iosif, după încă un meci fără victorie: „Probabil nu îi pică bine”

Mihai Iosif
Mihai Iosif

Articol de GSP - Publicat miercuri, 09 februarie 2022 17:20 / Actualizat miercuri, 09 februarie 2022 17:45

După ce a terminat la egalitate, scor 0-0 cu FC Voluntari, Rapid a ajuns la 6 meciuri fără victorie în Liga 1. Cu toate acestea, Victor Angelescu, patronul giuleștenilor, nu ia în calcul demiterea lui Mihai Iosif.

Aflată pe locul 7 în Liga 1, Rapid pierde teren în lupta pentru accederea în play-off, iar antrenorul Mihai Iosif este tot mai criticat. 

Viorel Hizo, secrete din vestiarul Rapidului: „Mihai Iosif era sub aripa lui Fane Iovan, îi căra mereu geanta! Fane era om de cursă lungă”
RAPID
Viorel Hizo, secrete din vestiarul Rapidului: „Mihai Iosif era sub aripa lui Fane Iovan, îi căra mereu geanta! Fane era om de cursă lungă”

Totuși, Victor Angelescu a ținut să calmeze spiritele și să îl asigure încă o dată pe tehnician că nu se pune problema să fie dat afară, cel puțin până la sfârșitul sezonului regular.

Victor Angelescu: „În momentul de față nu schimbăm antrenorul!”

„În momentul de față nu schimbăm antrenorul! Vom vedea, după aceste meciuri, care a fost jocul echipei, unde ne situăm și care erau așteptările. Mai are meciuri, poate să câștige. După aia, nu știu, poate să și piardă, dacă avem o serie foarte proastă o să luăm o altă decizie. Nu știu ce să zic deocamdată. 

Cum v-am zis și etapa trecută, și acum două etape, și acum trei etape, el este antrenorul echipei. O să vedem la finalul sezonului regular ce decizie vom lua și va fi în funcție de rezultate. 

Bănuiesc că Mihai Iosif este deranjat de toate aceste discuții. Eu am discuții cu el o dată la o zi sau două. Știe care este opinia noastră și ce are de făcut. Orice antrenor ar fi, ăsta e Rapidul. Nu ai ce să faci. Probabil nu îi pică bine”, a declarat Victor Angelescu potrivit Fanatik. 

Mihai Iosif: „Viața nu a început și nu se termină cu mine la Rapid”

La finalul partidei cu FC Voluntari, 0-0, Mihai Iosif a vorbit despre posibilitatea ca acesta să fie demis de la Rapid

„Ultimul meci, ultimul mohican... sunt aici, sunt în obiectivul clubului. Nu am câștigat, dar nici nu am pierdut. Nu mă interesează nimic. Eu fac tot ceea ce pot, cu siguranță atât eu, cât și colegii mei cred că am făcut lucruri mărețe la Rapid.

Suntem o nou-promovată, poate nu chiar la nivelul pe care ni-l dorim. Viața nu se termină și nu a început cu mine la Rapid, oricând putem antrena sau juca în altă parte”, a declarat Iosif. 

Citește alte știri din Liga 1:

Dinamo și FCSB, amendate de Comisia de Disciplină » Roș-albaștrii au primit amenda maximă și riscă noi sancțiuni!

CFR Cluj, amendată de FRF! Termen de 5 zile pentru a stinge datoriile față de fostul jucător

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Ședința s-a încheiat! Cristiano Bergodi a plecat OFICIAL de la Rapid: „Mulțumim pentru momentele frumoase”


Comentarii (5)
knxdan
knxdan  •  10 Februarie 2022, 09:35

sunt alaturi de Mihai Iosif si sunt mandru ca sunt rapidist! Nici nu vreau sa ma gandesc unde ar fi fost Rapid acum, daca nu prelua el echipa in sezonul precedent. Ma uit la Liga II si vad echipe bune si foarte bune in comparatie cu cele din subsolul clasamentului din Liga I. Victorie cu Sepsi! Succes

argus
argus  •  09 Februarie 2022, 19:43

Daca dl Angelescu sau macar dl Daniel Niculae, s-ar pe statistica (2021/2022)postata pe: https://uk.soccerway.com/teams/romania/sc-fc-rapid-sa-bucuresti/1777/squad, si-ar putea forma o imagine asupra calitatii antrenorului, unul din criterii, fiind minutele acordate jucatorilor! In jurul lui Horatiu Moldovan, merituosul integralist, cel ce a jucat in toate cele 24 de meciuri (2150 minute), ar fi fost normal ca antrenorul (oricare ar fi fost acela) trebuia sa aiba deja criterii pentru a forma un nucleu de jucatori, care sa nu lipseasca din prima echipa. Nu si dl Iosif, care lasa pe banca jucatori ce ar merita sa intre in vederea titularizarii, cum ar fi: - Rares Ilie, care a jucat 1140 minute, 12 meciuri; - Sefer, 1230 minute, 13 meciuri; - Hlistei, 982 minute, 11 meciuri; - Carnat, 879 minute, mai putin de10 meciuri; - Sthal, 879 minute, mai putin de 10 meciuri; - Panoiu, 484 minute, 5 meciuri Jucatori precum Rares Ilie, Sthal, Carnat, Hlistei (si cred ca enumerarea ar pputea continua), ce nu "incap" in vederea antrenorului, in "conceptul" de joc (la intamplare, cu mingi aruncate si repetatele pase inapoi, asta antreneaza dl Iosif) Dl Iosif, mai pacatuieste si prin faptul ca are jucatori in lot care nu au prins nici un minut (Draghia, R.Costin, V.Margarit, C.Ignat, A.Demici, A.Dumitrescu, V.Ghinet) cu exceptia lui Draghia si R.Costin, toti tineri intre 19-21 de ani! Asa ca, dlor Angelescu si Nicolae, cred ca ar tebui sa treceti "intr

maccarone707
maccarone707  •  09 Februarie 2022, 19:25
Postat de tororosso pe 09 Februarie 2022, 18:20

Așa este Miță , fi rău . Viața ta nu a început la Rapid ci atunci cân cărai geanta lui Iovan și băgai benzină la mașina lui Copos.

ce cauti aici gigist gretos? la palat cu tine, e ziua cand ciobanu imparte cate 200 de lei saracilor ca tine

Vezi toate comentariile (5)
Comentează