FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

NEWS ALERT Gigi Becali: „Îl ofertez pe Omrani de la CFR, îi dau 500.000 € la semnătură!”

Gigi Becali, patronul FCSB, a anunțat că îi va face joi o ofertă lui Billel Omrani (28 de ani). Atacantul e în ultimele 6 luni de contract cu CFR Cluj și poate semna cu orice alt club.
Gigi Becali, patronul FCSB, a anunțat că îi va face joi o ofertă lui Billel Omrani (28 de ani). Atacantul e în ultimele 6 luni de contract cu CFR Cluj și poate semna cu orice alt club.

Articol de GSP - Publicat miercuri, 09 februarie 2022 23:05 / Actualizat miercuri, 09 februarie 2022 23:21

Gigi Becali, patronul FCSB, a anunțat că îi va face joi o ofertă lui Billel Omrani (28 de ani). Atacantul e în ultimele 6 luni de contract cu CFR Cluj și poate semna cu orice alt club.

FCSB s-a apropiat la 6 puncte de CFR Cluj, iar situația din clasament l-a convins pe Becali să investească suplimentar. După ce a bătut palma cu fundașul dreapta Florin Achim, Becali a anunțat că joi îi va face o ofertă și lui Omrani, iar francezul ar putea ajunge la bucureșteni în vară.

Becali are și o altă motivație: dacă-l convinge pe Omrani, susține că CFR nu se va mai baza pe fotbalist în actuala stagiune, Dan Petrescu știind că Billel e deja jucătorul roș-albaștrilor. 

Becali a confirmat în direct noul transfer: „L-am luat, poate să joace de la meciul următor”
FCSB
Becali a confirmat în direct noul transfer: „L-am luat, poate să joace de la meciul următor”

FCSB. Gigi Becali: „Îl ofertez pe Omrani de la CFR Cluj”

Mâine îi fac ofertă lui Omrani, merită să-i dau 500.000 de euro la semnătură. Că atât ai da și să cumperi un jucător ca el. Am mai mare curaj acum, că am ajuns la 6 puncte de CFR Cluj. Dacă mă înțeleg acum cu Omrani, nu-l mai bagă CFR, cum nu l-am mai băgat nici eu pe Bălgrădean după ce a semnat cu CFR. 

Dacă semnează Omrani cu noi, nu mai spun că semnează, dar eu anunț că fac ofertă, sunt corect, nu cum au făcut ei cu Bălgrădean. Îl vreau de vreo 4-5 ani pe Omrani. Îi dau un contract mai mare decât îi dă CFR. E cel mai bun atacant! Are 26 de ani, îi dau 500.000 de euro la semnătură și un milion de euro iau la orice oră pe el”, a declarat Becali în emisiunea „Digi Sport Special”.

  • CONTEXT: În iarna lui 2019, Bălgrădean, care avea contract cu FCSB până în iunie 2020, a semnat cu CFR Cluj, echipă la care ajungea la începutul sezonului următor. Conducerea roș-albaștrilor a acuzat atunci ambele părți, întrucât contractul dintre „Pufi” și CFR a fost parafat fără știrea FCSB-ului.
  • Becali l-a acuzat pe Bălgrădean că a greșit în Botoșani - FCSB 2-2, primul meci din play-off-ul sezonului 2019/20; goalkeeperul semnase deja cu CFR. Ulterior, Bălgrădean a fost trecut pe linie moartă de FCSB.

Billel Omrani evoluează pentru CFR Cluj de 5 ani și jumătate. Ardelenii l-au adus în 2016 de la Marseille, club la care atacantul cu origini algeriene a crescut. Omrani a adunat 198 de meciuri, 47 de goluri și 28 de pase decisive în tricoul ardelenilor.

Marius Bilașco: „Cred că Omrani va accepta oferta de la CFR Cluj”

Marius Bilașco, oficial al lui CFR Cluj, declara miercuri dimineață la GSP Live că, în opinia lui, Billel Omrani va rămâne în Gruia.

„Eu văd posibilitatea ca el să plece, dar cred că în final va accepta oferta pe care clubul i-a făcut-o. Poate va fi îmbunătățită. El a fost foarte deschis cu noi în ceea ce am discutat. Se gândește și la viitorul lui, la faptul că poate câștiga mai mulți bani, și noi trebuie să înțelegem asta. Deocamdată pune în balanță și performanța sportivă, există un echilibru”, a spus Bilașco la GSP Live.

Strict despre afirmațiile lui Gigi Becali, Bilașco spune că încearcă să destabilizeze campioana:

„Teoretic, poate semna cu orice echipă, dar cred că nu va pleca. Ăsta este feelingul meu. Dacă există declarații, poate au un anumit scop, să destabilizeze! Ați văzut că în ultimul timp au existat constant aceste lucruri. E normal, suntem echipa de pe primul 1, care a dominat 4 ani campionatul din România. Trebuie să ne obișnuim cu aceste lucruri”.

Citește mai multe știri din Liga 1: 

Viorel Hizo, secrete din vestiarul Rapidului: „Mihai Iosif era sub aripa lui Fane Iovan, îi căra mereu geanta! Fane era om de cursă lungă”

Abia ajuns la Voluntari, Budescu pregătește terenul pentru un transfer în vară: „Mă văd jucând acolo, dacă vor și ei”

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (71)
cuviosulmafiot
cuviosulmafiot  •  10 Februarie 2022, 11:43

Clar diversiune!E la mintea și a unei„mioare”nevinovate ca daca chiar vrei sa iei un jucator,il iei si gata,nu-l ofertezi in public ca sa„pluseze”si alti concurenți(printre care chiar echipa la care joaca)si astfel sa-i creasca pretențiile impresarului si sa te usture la buzunar!

cuviosulmafiot
cuviosulmafiot  •  10 Februarie 2022, 11:38
Postat de raspunzel pe 10 Februarie 2022, 09:39

Acum inteleg de ce oferteaza CFR jucatorii fara sa informeze ....ca sa nu creeze diversiuni :)) Ca mai iau jucatorii ofertati de CFR cate un rosu ...exact in meciul cu ei....ca mai iau cate un gol hazliu ... astea nu se "pune" Clar e mult mai rau sa spui ca vrei un jucator .... decat sa-l iei "hoteste" a la ..Cluj :)))

Ce-mi place de tine ca te dai„inocent”ca o„fata mare”!Cred ca vorbeste subconstientul tau si te referi la„roșul”luat de Qaqa-chiar in meciul ala de pomina cu Iasi sau te referi la„prestația”lui Crețu(pe atunci la Gaz Metan)in meciul cu...fcsb-de l-a umflat rasul si pe Gabi Balint in studioul GIGISPORT1!Dar sunt mult mai multe„exemple”!

raspunzel
raspunzel  •  10 Februarie 2022, 10:46
Postat de m710 pe 10 Februarie 2022, 10:44

E cancerul fotbalului romanesc.

Mr D?

Vezi toate comentariile (71)
Comentează
Close