FOTBAL  »  Superliga  »  FC VOLUNTARI

VIDEO Abia ajuns la Voluntari, Budescu pregătește terenul pentru un transfer în vară: „Mă văd jucând acolo, dacă vor și ei”

Constantin Budescu, FC Voluntari +32   FOTO
Constantin Budescu, FC Voluntari

Articol de , - Publicat marti, 08 februarie 2022 23:32 / Actualizat marti, 08 februarie 2022 23:37

Constantin Budescu (32 de ani), mijlocașul celor de la FC Voluntari, spune că și-ar dori să joace pentru Petrolul Ploiești, în Liga 1.

La finalul meciului dintre FC Voluntari și Rapid, în care a fost introdus pe teren în minutul 71, Budescu a fost întrebat dacă s-ar vedea jucând la Rapid.

Comentatorul a răbufnit în timpul meciului dintre Voluntari și Rapid: „O mizerie de decizie, o lașitate!”
FC VOLUNTARI - RAPID
Comentatorul a răbufnit în timpul meciului dintre Voluntari și Rapid: „O mizerie de decizie, o lașitate!”

Constantin Budescu: „Aștept să promoveze Petrolul, m-aș vedea jucând la ei”

M-aș vedea jucând la o echipă ca Petrolul, aștept să promoveze în vară, pentru că sunt foarte aproape, și vom vedea ce se va întâmpla. Am semnat aici pe 4 luni, vom vedea din vară. Dacă vor promova și vor și cei de acolo...”, a răspuns experimentatul mijlocaș, care și-a început cariera chiar la formația ploieșteană.

După 16 etape din Liga 2, Petrolul are locul în play-off-ul de promovare asigurat. „Lupii galbeni” sunt primii în eșalonul secund, cu 14 victorii și doar două înfrângeri, la 9 puncte deasupra locului 3, cel care duce la barajul cu o formație din prima ligă.

Ce a mai declarat Budescu după FC Voluntari - Rapid

Sunt foarte bine, aproape de 100%, sper să fie din ce în ce mai bine. Că nu am fost titular? Sunt decizii tactice, nu le pot discuta eu. Am intrat, am încercat să-mi fac treaba cât pot de bine. Nu am nicio problemă aici, totul a decurs foarte bine până acum. Probabil, pe viitor, voi juca și titular, voi vedea.

Suntem aproape de play-off, probabil și din cauza aceasta este o oarecare presiune. Ne agățăm de fiecare punct, încercăm să rămânem în play-off, este altceva să joci acolo. Alți bani, alte chestii. Formăm un grup unit, merităm să fim în play-off. Dacă vom ajunge acolo, nu vom face act de prezență, vom încerca să fim cât mai sus.

Citește mai multe știri din Liga 1: 

Dragoș Grigore, fără menajamente la interviu: „Condiții execrabile!” + „Bilete de 100 de lei? Exagerat!”

Dan Petrescu, luat la rost: „Ai 10 puncte avans, transferi jucători încontinuu și spui că pierzi campionatul? O nebunie!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (4)
persanu
persanu  •  09 Februarie 2022, 12:33

Conducatorii ar trebui sa ia in calcul un singur lucru la Budescu , daca el nu a mai facut fata la FCSB care mai mult ataca decat sa fie atacata , pai cum sa faca la Petrolul cand el faza defensiva lipseste din CV ??? Asta spunea de liga2 din China ca e fotbalul puternic , acolo dupa ce l-am dribat pe unu vine dupa mine. Va dati seama ce mare fotbalist e Budescu ? :)) Cu alea o sa ramana , cu golurile din afara terenului pe la antrenamente. Si Lutu tot cu dastea a ramas si acu ii cara haina lu Becali :)))) Cea mai mare greseala o face Petrolul daca il ia , ma uit la Rapid si la Uta ce avant frumos a avut in liga 1 fara pretentiosi care merg la echipa sa alerge altii pentru ei ...

1502241916738818
Ion-Nelu Nistor  •  09 Februarie 2022, 10:35

Cei de la SEPSI: Sa nu va para rau ca budescu nu a ajuns la voi! Va descurcati foarte bine si fara el.

380912830348081
Gogu Steriade  •  09 Februarie 2022, 08:16

Lasă , nu te mai autopropune, se descurcă mult mai bine și fără tine! Nu ai fost decât un răsfățat de presă, un măscărici, un clovn de jucător, atât! Dacă erai vre-o sculă de fotbalist, apucai măcar un sezon prin Europa, dar nu ai putut sa păcălești pe nimeni cu jongleriile tale de circar!!!

Vezi toate comentariile (4)
Comentează