FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

EXCLUSIV Impresarul sare în apărarea fotbalistului de la Dinamo: „E vreo gloabă? Ce dracu', gras?! E cel mai bun de acolo!”

FOTO: Imago-Images
FOTO: Imago-Images

Articol de GSP - Publicat joi, 10 februarie 2022 10:11 / Actualizat joi, 10 februarie 2022 13:28

Cristea Opria a fost invitatul lui Costin Ștucan la GSP Live. Impresarul a vorbit despre problemele de la Dinamo și despre randamentul sub așteptări al lui Gabriel Torje (32 de ani), fotbalist pe care îl reprezintă. 

Cristea Opria spune că Dinamo are o misiune imposibilă în cursa pentru salvarea de la retrogradare: „Pe cine să bagi sub tine? Nu mai ai pe cine, doar pe Clinceni... La 10-12 puncte diferență, tot rămân multe și după înjumătățire. M-aș ruga să reușească, dar acum nu văd cum”.

Dinamo, dezmembrată înaintea partidei cu CSU Craiova » Absențe importante din lotul lui Stoican
DINAMO
Dinamo, dezmembrată înaintea partidei cu CSU Craiova » Absențe importante din lotul lui Stoican

În opinia impresarului, lotul modest este principala cauză a problemelor de la Dinamo. Crede că Torje, fotbalistul aflat sub contract de reprezentare cu el, ar da un randament superior dacă ar avea alături alți coechipieri. 

VIDEO Cristea Opria: „Torje e pachet de mușchi!”

„Eu sunt foarte mulțumit de Torje. A mai făcut și el greșeli în carieră, a ales uneori echipele greșite, cum a făcut și cu Dinamo. Dar Torje și-a făcut treaba peste tot, mai poate să joace 3 ani liniștit. 

Că toată lumea zice că e gras? Ce dracu', gras?! Omul e pachet de mușchi! Are kilograme sub. Mai poate juca 3 ani, dar poți să joci la Dinamo? Câte pase în adâncime le dă... Torje e vreo gloabă la Dinamo? E cel mai bun de acolo!”, a declarat Cristea Opria, impresarul lui Torje, la GSP Live. 

Opria spune că randamentul scăzut al lui Torje din ultima perioadă a fost cauzat de problemele de sănătate avute de tatăl fotbalistului. Părintele mijlocașului dinamovist a decedat ieri. 

„Nu știe lumea și nici nu vrea el să știe. El a suferit și suferă în continuare. Și-a pierdut părintele. avea ceva pe suflet... Era de vorbit public? El nu a comentat, și-a văzut ca de obicei de treabă. Dar clar a avut ceva pe suflet”, a povestit Opria. 

Cum arată echipele probabile din Dinamo - CS Universitatea Craiova

DINAMO: 34. Chesneau - 77. Buleică, 6. Ehmann, 4. Jovanovic, 3. A. Radu - 5. Răuță, 8. Pierret, 18. Rodriguez - 20. Bordușanu, 10. C. Matei, 99. Ivanov
REZERVE: 13. Figueiredo, 15. Cl. Stan, 19. Aloe, 27. R. Grigore, 32. G. Crețu, 38. Bani, 55. Celar, 75. Amzar
ABSENȚI: Ivanovski, Patriche (suspendați), Tomozei, Eșanu, Mihaiu, Carp (accidentați), Torje (nereținut în lot), Kainourgios, Iliev, St. Filip (în afara lotului), Azankpo (incert)
ANTRENOR: Flavius Stoican
 

CSU CRAIOVA: 13. Pigliacelli - 5. Vătăjelu, 2. Papp, 6. Screciu, 11. Bancu - 8. Mateiu, 14. A. Crețu - 22. Gustavo, 24. Roguljic, 9. Ivan - 20. Markovic
REZERVE: 1. Lazar, 7. Câmpanu, 10. Vână, 17. Baiaram, 18. Vlădoiu, 29. Conte, 33. Căpățână, 39. Mitran, 88. A. Trică
ABSENȚI: Koljic (suspendat), Găman, M. Constantin, Houri (accidentați), Nistor (incert)
ANTRENOR: Laurențiu Reghecampf

VIDEO Cele mai importante informații înainte de Dinamo - CSU Craiova

Citește și alte știri despre Dinamo:

UTA - Dinamo, SOLD OUT într-o oră! Se anunță show total în tribunele de pe „Francisc Neuman”

EXCLUSIV Replica lui Stoican după acuzațiile lui Prunea: „Îmi consum energiile pentru a salva cel mai mare brand din sportul românesc”

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (14)
creeperno115
creeperno115  •  10 Februarie 2022, 22:43

Condoleante!

7even
7even  •  10 Februarie 2022, 21:22
Postat de dora pe 10 Februarie 2022, 11:09

Nu mai băgați in seamă toți samsarii de jucători...poate că nu a vazut meciurile din sezonul acesta de isi apreciaza asa jucatorul. Auzi la el: ”Eu sunt foarte mulțumit de Torje”. Ia-l, bă, acasă, pune-l la masă și plătește-i salariul, daca este cel mai bune de la Dinamo ! RIP, Torje !

In clipele astea cand taica-su s-a dus de pe lumea asta tu il ataci pe Torje.Frumos caracter ai ma fiinta umana.Tu si alti aiuriti de pe aici.Rusine fa!

ciprianbirtea
ciprianbirtea  •  10 Februarie 2022, 15:38
Postat de tororosso pe 10 Februarie 2022, 13:34

Evident că Torje mai poate juca încă vreo 20 de ani la Dinamo cu brațele crăcănate , furios și iute . Este plin de mușchi de vițel garnisit cu cartofi pai . Dinamo va fi nevoită a angaja și un frizer în ai mai tunde pătul alb și barba sură până pe la 50 de ani , odată în tur și odată în returul campionatului . Hai Cristea Opria mai deturnează un avion să îți dăm crezare .

Campionatul ligii a V-a sau care?

Vezi toate comentariile (14)
Comentează
Close