FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Dinamo, dezmembrată înaintea partidei cu CSU Craiova » Absențe importante din lotul lui Stoican

Azankpo (nr. 9) a ieșit din circuit după numai câteva minute jucate la Botoșani
Azankpo (nr. 9) a ieșit din circuit după numai câteva minute jucate la Botoșani

Articol de - Publicat joi, 10 februarie 2022 09:07 / Actualizat joi, 10 februarie 2022 09:07

Dinamo are mari probleme în atac la meciul de joi cu CSU Craiova. Vârful Azankpo are mari probleme medicale. Nici pe benzi situația nu e strălucită.

Dinamo a efectuat 12 transferuri în startul lui 2022 și tot nu are jucători de atac! Nici vârfuri, nici pe benzi, un alt mercato ce tinde să devină un fiasco total! Pentru etapa de diseară, ce ar putea fi decisivă pentru Stoican, antrenorul nu are, practic, un atacant central. Și nici soluții prea multe pe benzi.

Insolvență, faliment, colaps! » Cu mai mulți bani, Dinamo și alte 11 echipe din Liga 1 s-au scufundat în datorii
SISTEM
Insolvență, faliment, colaps! » Cu mai mulți bani, Dinamo și alte 11 echipe din Liga 1 s-au scufundat în datorii

„Rupt” de la primul meci

Ivanovski a ajuns la cota de 4 cartonașe galbene, este doar spectator diseară, la fel ca și Patriche (7 „galbene”), dar lovitura cea mai importantă a recepționat-o Flavius înainte de a sosi la conferința de presă de ieri. Doctorul l-a anunțat că Desire Azankpo s-a ales cu o lovitură pe nervul sciatic, el evoluând în partea secundă cu FC Botoșani (0-4). 

Staff-ul medical a încercat să-l dreagă cu antiinflamatorii, însă durerea a persistat, iar aseară a fost trimis să facă un RMN. Azankpo a rămas în lotul lărgit pentru confruntarea de diseară, dar Stoican nu este convins să riște folosirea vârfului din Benin, în condițiile în care ar putea să-l piardă pentru tot restul sezonului!

Pierderi pe termen lung

Teoretic, Celar, vârf înalt de 1,91 metri, este apt de joc, însă jucătorul adus de la CFR II, din Liga a 3-a, nu a impresionat nici la antrenamente. Nu este în lot nici Torje, care și-a pierdut tatăl în noaptea de marți spre miercuri. 

Bănățeanul nu va intra în calcule nici pentru runda de duminică, de la Arad. Totodată, Eșanu, Carp și Mihaiu sunt accidentați pe mai departe și nu reprezintă nici ei o opțiune pentru următoarele două partide.

Cum arată echipele probabile din Dinamo - CSU Craiova, după ultimele vești din cele două tabere

DINAMO: 34. Chesneau - 77. Buleică, 6. Ehmann, 4. Jovanovic, 3. A. Radu - 5. Răuță, 8. Pierret, 18. Rodriguez - 20. Bordușanu, 10. C. Matei, 99. Ivanov
REZERVE: 13. Figueiredo, 15. Cl. Stan, 19. Aloe, 27. R. Grigore, 32. G. Crețu, 38. Bani, 55. Celar, 75. Amzar
ABSENȚI: Ivanovski, Patriche (suspendați), Tomozei, Eșanu, Mihaiu, Carp (accidentați), Torje (nereținut în lot), Kainourgios, Iliev, St. Filip (în afara lotului), Azankpo (incert)
ANTRENOR: Flavius Stoican
 

CSU CRAIOVA: 13. Pigliacelli - 5. Vătăjelu, 2. Papp, 6. Screciu, 11. Bancu - 8. Mateiu, 14. A. Crețu - 22. Gustavo, 24. Roguljic, 9. Ivan - 20. Markovic
REZERVE: 1. Lazar, 7. Câmpanu, 10. Vână, 17. Baiaram, 18. Vlădoiu, 29. Conte, 33. Căpățână, 39. Mitran, 88. A. Trică
ABSENȚI: Koljic (suspendat), Găman, M. Constantin, Houri (accidentați), Nistor (incert)
ANTRENOR: Laurențiu Reghecampf

12 jucătoria transferat Dinamo în pauza de iarnă: 2 portari, 3 stoperi, 2 fundași laterali, 3 mijlocași centrali și 2 atacanți

Nu mă gândesc că aș putea fi demis. Eu sunt aproape de jucători, ei doresc să salveze echipa de la retrogradare. Iar eu cred că putem salva Dinamo. Dacă vom reuși să câștigăm, va fi o surpriză pentru toată lumea. Încercăm asta, chiar dacă starea de spirit nu este la cotele la care îmi doresc. Important e să nu dezarmăm
-Flavius Stoican, antrenor Dinamo

VIDEO Răducioiu, team managerul lui Dinamo, vorbește despre partida „câinilor” cu CSU Craiova

Citește alte știri din Liga 1:

Gigi Becali: „Îl ofertez pe Omrani de la CFR, îi dau 500.000 € la semnătură!”

Ronaldo Deaconu a dezvăluit sumele exacte pe care i le datorează Gaz Metan Mediaș: „Dragi suporteri! Nu eu vă iau punctele!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (17)
tororosso
tororosso  •  10 Februarie 2022, 13:41

Ce absențe importante poate avea Dinamo ? Au adus jucători care jucau la vreun azil de bătrâni și care sau rupt după prima atingere a balonului . Introdus Mureșan pe teren că el știe bine să fenteze .

kuba
kuba  •  10 Februarie 2022, 13:34
Postat de legio.sud pe 10 Februarie 2022, 13:11

Sunt unele primate pe aici ( kuba in special ) care se introduc in discuții gratuit cu jigniri , mai nou susțin Dinamo …. jalnici !

Esti supi?

baddog26
baddog26  •  10 Februarie 2022, 13:26
Postat de legio.sud pe 10 Februarie 2022, 13:11

Sunt unele primate pe aici ( kuba in special ) care se introduc in discuții gratuit cu jigniri , mai nou susțin Dinamo …. jalnici !

Stai liniștit, diseara, bateți de la 3 in sus!

Vezi toate comentariile (17)
Comentează