FOTBAL  »  Superliga  »  GAZ METAN

Ronaldo Deaconu a dezvăluit sumele exacte pe care i le datorează Gaz Metan Mediaș: „Dragi suporteri! Nu eu vă iau punctele!”

Ronaldo Deaconu // Foto: Imago
Ronaldo Deaconu // Foto: Imago

Articol de GSP - Publicat miercuri, 09 februarie 2022 20:39 / Actualizat miercuri, 09 februarie 2022 21:33

Ronaldo Deaconu a transmis un mesaj pentru fanii lui Gaz Metan Mediaș. Fosta sa echipă ar putea fi depunctată din cauza restanțelor salariale către mijlocașul ofensiv. Deaconu a vorbit pe larg despre problemele de la echipă și a dezvăluit câți bani îi datorează clubul.

Datoriile clubului din Mediaș afectează echipa din plin. Din cauza datoriilor către Ronaldo Deaconu, jucător care a plecat de la Gaz Metan pe 27 ianuarie, clubului din Mediaș i-ar putea fi luate două puncte.

Mijlocașul ofensiv a transmis un mesaj pe contul său de Facebook, format din două părți, în care le transmite fanilor că intențiile sale nu au fost de a face rău clubului medieșean. Ronaldo Deaconu a anunțat că vrea să-și recupereze restanțele financiare, care se ridică la 110.000 de euro.

„Aflați că eu am avut 5.000 de euro salariu lunar și 6.000 euro [lunar în ]anul doi, public contractul. Am de primit în total 110.000 de euro, cu bonusuri individuale și de echipă, asta arată că eu am muncit mai mult degeaba, am rămas cu onoarea de a fi îmbrăcat tricoul Gazului. Atât.” se arată în postarea lui Deaconu.

Pintilii îi pune în gardă pe jucătorii lui FCSB înainte de partida cu Clinceni și îl laudă pe Octavian Popescu: „E totul natural la el, s-a născut talent”
CLINCENI - FCSB
Pintilii îi pune în gardă pe jucătorii lui FCSB înainte de partida cu Clinceni și îl laudă pe Octavian Popescu: „E totul natural la el, s-a născut talent”

Ronaldo Deaconu a vorbit pe larg despre problemele de la Gaz Metan Mediaș

În reacția sa, Deaconu le-a transmis fanilor medieșeni să caute vinovații în cadrul conducerii, nu în rândul jucătorilor.

„Dragi suporteri! Nu Ronaldo Deaconu va ia punctele! Le ia nepăsarea Primăriei, a Romgaz-ului și a tuturor care au promis și nu au făcut nimic!

Au intrat 700.000 de euro în club anul acesta! 500.000 de la drepturi TV și 200.000 de la Primărie. Unde s-au dus? Eu nu am primit un leu.

Domnul primar vrea să bage Gazul în faliment??? Păi, nu știe că orice echipa ar mai face, e tot continuatoarea Gazului, cu datorii cu tot?? Dragi suporteri, cei care fac rău clubului sau ajută Dinamo, căutați-i la dumneavoastră în oraș... Căutați-mă în privat și vă dau adresă și argumente. Pe 15 februarie se judecă, la Curtea de Apel Alba, apelul făcut de Club pentru a nu se intra în insolvență! Dacă se intră, e normal ca eu să fi muncit degeaba???” a acuzat Ronaldo Deaconu.

Mai mult, jucătorul a povestit un episod din toamna anului trecut, când a renunțat la un memoriu unde urma să aibă câștig de cauză, pentru a evita depunctarea clubului.

„Avocata mea a făcut demersuri din septembrie, iar când era să câștigăm, prin octombrie-noiembrie, președintele m-a rugat să înțeleg clubul, că îi sancționa atunci, îi obliga să-mi dea TOȚI BANII ODATĂ, iar eu am decis să-mi retrag memoriul și să accept eșalonarea banilor, din decembrie până în aprilie.. Dovedesc cu hârtii. ASTA NU E RESPECT FAȚĂ DE CLUB?” a povestit Deaconu.

Postările lui Ronaldo Deaconu:

Citește și alte știri din Liga 1:

UTA - Dinamo, SOLD OUT într-o oră! Se anunță show total în tribunele de pe „Francisc Neuman”

Acuzații grave la adresa lui Stoican: „Cine era antrenor la Iași când Becali spunea că i s-au cerut bani să ia campionatul?” + „Știți ce făcea în ziua când Ilie Balaci a fost înmormântat?”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (15)
catalin.palcu
catalin.palcu  •  10 Februarie 2022, 09:12
Postat de bixtonfry pe 09 Februarie 2022, 23:33

bai prostule,la cat de slabi sunteti nici daca ar juca la propriu arbitri pentru voi nu ati bate pe nimeni. important este ca astia de la medias tac in privinta datoriilor fix cat sa va pacaleasca pe voi ca au probleme. voi spuneti,nu are rost sa batem ca oricum pica mediasul.si fix atunci cand nu va asteptati,medias isi ia licenta si voi sunteti dupa prima etapa a playoutului la 12 puncte in spatele mediasului.

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

pol1tehnicaiasi
pol1tehnicaiasi  •  10 Februarie 2022, 08:25
Postat de bixtonfry pe 09 Februarie 2022, 22:52

da? si atunci de ce numai pe gaz metan medias ii sanctioneaza si pe kfr sau vitan barzesti nu?

probabil ca echipele au oamenii lor in comisii, cine stie, alta explicatie nu exista...sau poate ca jucatorii nu au depus inca memorii...

paolo19
paolo19  •  10 Februarie 2022, 04:05
Postat de hashtag_truth pe 10 Februarie 2022, 01:54

"Nu Ronaldo Deaconu va ia punctele! Le ia nepăsarea Primăriei, a Romgaz-ului și a tuturor care au promis și nu au făcut nimic!".....pai, daca aveai valoare DE CE te-ai dus la NEPASARE ??????.....ok. deci valoare aprox...dar banutzu...dar inca o data : te-au pacalit ???? CUM ????

In vest pentru o neplata a salariului de peste 6 luni, federația dezafiliază echipa. Dacă nici așa nu e clar...

Vezi toate comentariile (15)
Comentează