FOTBAL  »  Superliga  »  DECIZIE

Clubul din Liga 1 ar putea fi depunctat din cauza datoriilor!

Gaz Metan, depunctată
Gaz Metan, depunctată

Articol de - Publicat miercuri, 09 februarie 2022 14:16 / Actualizat miercuri, 09 februarie 2022 16:37

Gaz Metan ar putea fi depunctată cu două puncte din cauza datoriilor față de Ronaldo Deaconu. Decizia Comisiei de Disciplină din cadrul FRF, publicată astăzi pe lpf.ro, a fost de a amâna pronunțarea până pe 11 februarie. Surse autorizate transmit că decizia anunțată atunci, dacă fotbalistul nu-și primește banii, va fi depunctarea clubului din Mediaș. 

Datoriile clubului din Mediaș afectează echipa din plin. Din cauza datoriilor către Ronaldo Deaconu, jucător care a plecat de la Gaz Metan pe 27 ianuarie, clubului din Mediaș i-ar putea fi tăiate două puncte.

CFR Cluj, sufocată de datorii! Salarii, prime și bonusuri restante » Mai mulţi jucători s-au trezit cu conturile blocate!
CFR CLUJ
CFR Cluj, sufocată de datorii! Salarii, prime și bonusuri restante » Mai mulţi jucători s-au trezit cu conturile blocate!

Gaz Metan Mediaș poate fi depunctată din cauza datoriilor față de Ronaldo Deaconu 

Iar pericolul nu se oprește aici. Gaz Metan are numeroase datorii față de actualii și foștii angajați, iar săptămâna viitoare riscă o depunctare suplimentară, de alte două puncte. Un termen în acest sens va avea loc pe 17 februarie. Dacă Gaz Metan va achita datoriile față de Mihai Teja și fostul staff până atunci, care se ridică la 70.000 de euro, atunci va evita o eventuală a doua depunctare. 

Pe teren, Gaz Metan a acumulat 24 de puncte în 25 de etape, cu care ocupa locul 13 în Liga 1. Minus cele două puncte care ar fi „topite” prin decizia Comisiei de Disciplină, sibienii ar rămâne cu 22 de puncte.

Există posibilitatea ca Gaz Metan Mediaș să reintre în insolvență, prin care a mai trecut între 2016 și 2020. Pe 15 februarie va avea loc un termen la Tribunal în acest sens.

* clasamentul Ligii 1 în prezent 

Ilie Poenaru anunța că urmează să intre bani

În urmă cu o săptămână, Ilie Poenaru, antrenorul de la Gaz Metan, a vorbit pe larg despre problemele financiare cu care se confruntă echipa. Poenaru dezvăluise că în cele aproape 5 luni petrecute la Gaz Metan a fost remunerat doar pentru o lună și jumătate de muncă.

„Primăria se va implica din nou în perioada 10-12 februarie, vor mai intra niște bani, cu care se va mai plăti un salariu. Romgaz, sponsorul oficial al echipei, va contribui și el în luna martie”, spunea antrenorul echipei din Mediaș.

În momentul în care jucătorii vor spune «Mister, gata, stop», ne luăm gențile și plecăm acasă.

- Ilie Poenaru, antrenor Gaz Metan Mediaș 

Citește mai multe știri din Liga 1: 

Răducioiu, deranjat de ultima iniţiativă a celor din DDB: „Nu trebuie ca fanii să conducă Dinamo”

Continuă războiul dintre MM Stoica şi Dan Petrescu: „E supărat că l-am ironizat. Ce să fac, dacă spune niște...”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (148)
amadeus2021
amadeus2021  •  09 Februarie 2022, 18:48
Postat de bixtonfry pe 09 Februarie 2022, 17:19

bai baiete,dar si pentru voi va erau greu sa ii spuneti lui ronaldo deaconu sa mai astepte o luna pana va intra banii? doar stiati ca mafia de la frf pentru a salva vitan barzesti sta cu ochii pe voi ca pe butelie., evident ca o sa va recuperati punctele,dar asa ca idee. dar macar o sa va intarate sa bateti vitan barzesti rau de tot saptamana viitoare.

Hai Dinamo! Mai trăiești?

1844932902239793
Tudor Alexandru  •  09 Februarie 2022, 17:40

Postacilor v-am mai spus-o si ma repet.Universul vostru se învârte în jurul nostru :))) Asa e cand nu ai alte realizări personale

bixtonfry
bixtonfry  •  09 Februarie 2022, 17:38

cum au schimbat nenorocitii astia titlu. auzi,ar putea fii depunctata. ha ha ha. cei de la vitan barzesti chiar credeau ca scapa de desfiintare.medias primeste ajutor de la romgaz,primarie si transgaz,cum bah sa credeti ca o sa aiba probleme cu licenta. ha ha ha/.

Vezi toate comentariile (148)
Comentează