FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Emil Săndoi, reacție fermă după oferta celor de la FCSB pentru Iacob: „Rămâne sigur la noi”

Emil Săndoi
Foto: Imago
Emil Săndoi Foto: Imago

Articol de GSP - Publicat vineri, 11 februarie 2022 19:10 / Actualizat vineri, 11 februarie 2022 19:24

Emil Săndoi (56 de ani), antrenorul celor de la Chindia Târgoviște, a comentat interesul celor de la FCSB pentru Paul Iacob (25).

Iacob se află în ultimele 6 luni de contract cu Chindia iar FCSB i-a făcut deja o ofertă fundașului de a veni liber de contract la cară. Emil Săndoi, a vorbit despre situația jucătorului său.

FCSB riscă să fie depunctată din cauza unei datorii neachitate. Ce a anunțat Comisia de Etică a FRF
FCSB
FCSB riscă să fie depunctată din cauza unei datorii neachitate. Ce a anunțat Comisia de Etică a FRF

„Sincer să fiu, nu știu nimic despre transferul său. Nu am discutat nici cu cei din conducere. Rămâne sigur la noi până la vară. FCSB se alege cu un jucător de valoare dacă se adeverește mutarea”, a declarat Emil Săndoi potrivit digisport.ro.

Gigi Becali: „MM Stoica zice că Iacob e bun și merg pe mâna lui”

Contactat de GSP.ro azi, Gigi Becali, patronul FCSB, a vorbit despre transferul Paul Iacob și a dezvăluit că Mihai Stoica, managerul general al roș-albaștrilor, a fost cel care a venit cu ideea de a-l transfera.

„Da, am făcut o ofertă să semnăm pentru la vară. MM Stoica zice că e foarte bun, eu nu-l cunosc. Merg pe mâna lui MM Stoica pentru că eu nu mă pricep la fundași. El zice că e bun”, a spus Gigi Becali pentru Gazeta Sporturilor.

Cine e Paul Iacob, fundașul ofertat de FCSB

Crescut la juniorii Viitorului, Paul Iacob a fost împrumutat de formația lui Hagi la mai multe cluburi: Gaz Metan, FC Brașov, ASA Tg. Mureș și Dunărea Călărași. La Chindia a ajuns prima dată sub formă de împrumut în vara lui 2020, iar după un an s-a transferat definitiv la trupa lui Săndoi, ca parte a transferului lui Aioani la Farul.

Emil Săndoi, reacție fermă după oferta celor de la FCSB pentru Iacob: „Rămâne sigur la noi”
Paul Iacob, în duel cu Claudiu Keșeru // FOTO: Imago

În acest sezon a jucat 26 de meciuri pentru Chindia.

900.000 de euroe cota lui Paul Iacob, potrivit transfermarkt

Pe postul de fundaș central, FCSB îi mai are pe Andrei Miron, Iulian Cristea și Paulo Vinicius, iar Gigi Becali insistă pentru transferul lui Dawa, de la FC Botoșani.

FCSB și Chindia au meci direct duminică

Interesul lui Gigi Becali pentru fundașul Chindiei vine chiar înainte de meciul direct. FCSB și Chindia se vor duela duminică, de la 19:55, într-o partidă pe care echipa lui Toni Petrea e obligată s-o câștige pentru a continua cursa de urmărire a liderului CFR Cluj.

VIDEO Care sunt problemele lui Florinel Coman? Iosif Rotariu: „Stă rău din punct de vedere mental”

Citește și: 

Nelu Varga, prima reacție după oferta lui Becali: „Poveștile lui Gigi, își face iluzii cu Omrani!"

MM Stoica le răspunde suporterilor care l-au acuzat că a generat conflictul dintre Gigi Becali și Keseru: „Le lipsesc multe informații”

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (10)
raspunzel
raspunzel  •  11 Februarie 2022, 23:21
Postat de cuviosulmafiot pe 11 Februarie 2022, 20:22

Transferurile astea de jucatori sunt facute(si au fost facute),doar ca sa-si subordoneze toate echipele,care nu prea au bani!Nu trebuie sa ne miram daca il imprumuta...tot la Chindia!Puah!

Iarasi e greu de priceput ... sa incerc sa-ti explic .... ciobanu vrea sa-l ia pe jucator in vara ....CAND II EXPIRA CONTRACTUL CU CHINDIA ! Adica cum a facut CFR cu Brown( de la Botosani) si cu Roger ( de la UTA) ... si tot inaintea meciurilor directe ! Doar ca ciobanu respecta regulamentul si anunta ca discuta cu un jucator aflat in ultimele 6 luni de contract ! Si ma indoiesc ca cei de la Chindia or sa fie foarte incantati sa piarda un jucator gratis ...deci cam pica aia cu subordonarea ...capisci??

fairplayromania
fairplayromania  •  11 Februarie 2022, 23:16
Postat de lake1001 pe 11 Februarie 2022, 21:05

Nea Săndoi, sā pregăteşti o căciulă de medicamente ptr duminică.....să vezi ce se rîde arbitrii de matale !!!! Eliminare, penalty....ştii matale. Eu zic sa dai meciul , că sănătatea e mai bună decît toate.

Corect 100%.

llocomotivalibera
llocomotivalibera  •  11 Februarie 2022, 22:47
Postat de pe 11 Februarie 2022, 22:20

la voi trebuie sa asteptam sfarsitul campionatului sa aflam ca ati facut blat cu echipele de la care ati luat jucatori. blatistii nenorociti de la kfr ce sunteti.

platesteti tu gazul si cheltuielele de bloc =)))

Vezi toate comentariile (10)
Comentează