FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

EXCLUSIV Gigi Becali explică transferul surprinzător pregătit de FCSB: „MM Stoica zice că e bun și merg pe mâna lui”

Articol de - Publicat vineri, 11 februarie 2022 11:29 / Actualizat vineri, 11 februarie 2022 14:22

După transferurile lui Malcom Edjouma și Florin Achim, FCSB continuă să lucreze la campania de transferuri pentru sezonul viitor.

Echipa roș-albastră vrea să se întărească în defensivă, iar ținta formației patronate de Gigi Becali estePaul Iacob, fundașul de 25 de ani al Chindiei Târgoviște.

FCSB riscă să fie depunctată din cauza unei datorii neachitate. Ce a anunțat Comisia de Etică a FRF
FCSB
FCSB riscă să fie depunctată din cauza unei datorii neachitate. Ce a anunțat Comisia de Etică a FRF

FCSB îl vrea pe Paul Iacob

„FCSB vrea să-l transfere pe Paul Iacob, care ar urma să vină din vară, când rămâne liber de contract”, a anunțat joi seară jurnalistul Radu Naum, realizatorul emisiunii „Fotbal Club”, de la Digi Sport.

Gigi Becali: „MM Stoica zice că Iacob e bun și merg pe mâna lui”

Contactat de GSP.ro, Gigi Becali, patronul FCSB, a vorbit despre transferul Paul Iacob și a dezvăluit că Mihai Stoica, managerul general al roș-albaștrilor, a fost cel care a venit cu ideea de a-l transfera.

„Da, am făcut o ofertă să semnăm pentru la vară. MM Stoica zice că e foarte bun, eu nu-l cunosc. Merg pe mâna lui MM Stoica pentru că eu nu mă pricep la fundași. El zice că e bun”, a spus Gigi Becali pentru Gazeta Sporturilor.

Cine e Paul Iacob, fundașul ofertat de FCSB

Crescut la juniorii Viitorului, Paul Iacob a fost împrumutat de formația lui Hagi la mai multe cluburi: Gaz Metan, FC Brașov, ASA Tg. Mureș și Dunărea Călărași. La Chindia a ajuns prima dată sub formă de împrumut în vara lui 2020, iar după un an s-a transferat definitiv la trupa lui Săndoi, ca parte a transferului lui Aioani la Farul.

Gigi Becali explică transferul surprinzător pregătit de FCSB: „MM Stoica zice că e bun și merg pe mâna lui”
Paul Iacob, în duel cu Claudiu Keșeru // FOTO: Imago

În acest sezon a jucat 26 de meciuri pentru Chindia.

900.000 de euroe cota lui Paul Iacob, potrivit transfermarkt

Pe postul de fundaș central, FCSB îi mai are pe Andrei Miron, Iulian Cristea și Paulo Vinicius, iar Gigi Becali insistă pentru transferul lui Dawa, de la FC Botoșani.

FCSB și Chindia au meci direct duminică

Interesul lui Gigi Becali pentru fundașul Chindiei vine chiar înainte de meciul direct. FCSB și Chindia se vor duela duminică, de la 19:55, într-o partidă pe care echipa lui Toni Petrea e obligată s-o câștige pentru a continua cursa de urmărire a liderului CFR Cluj.

VIDEO Care sunt problemele lui Florinel Coman? Iosif Rotariu: „Stă rău din punct de vedere mental”

Citește și: 

Nelu Varga, prima reacție după oferta lui Becali: „Poveștile lui Gigi, își face iluzii cu Omrani!"

MM Stoica le răspunde suporterilor care l-au acuzat că a generat conflictul dintre Gigi Becali și Keseru: „Le lipsesc multe informații”

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (17)
freddy
freddy  •  11 Februarie 2022, 18:52

Cioban fariseu inconjurat de servitori umili. Om fara cuvânt! Poți sa construiești 5 mănăstiri și 1o biserici. Nu îți speli păcatele!

snooker
snooker  •  11 Februarie 2022, 17:15

E foarte bun, o sa aveti nevoie de asta in champions league. La sarituri in bazin... :)))

ortega
ortega  •  11 Februarie 2022, 16:42

Dacă meme zice că e bun , atunci cum e ? Pitic sau șchiop ?

Vezi toate comentariile (17)
Comentează