FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

FCSB riscă să fie depunctată din cauza unei datorii neachitate. Ce a anunțat Comisia de Etică a FRF

FCSB riscă să fie depunctată din cauza unei datorii
FCSB riscă să fie depunctată din cauza unei datorii

Articol de GSP - Publicat joi, 10 februarie 2022 17:53 / Actualizat joi, 10 februarie 2022 18:20

FCSB riscă depunctare și interdicție la transferuri din cauză că nu a achitat întreaga sumă de bani care i se cuvine clubului Atletico Arad, asta după ce Dennis Man (23 ani) a fost vândut la Parma.

Când fotbalistul s-a transferat la Parma pentru suma de 11 milioane de euro, UTA Arad și Atletico Arad dețineau un procent de 11% din jucător. Mai mult decât atât, pe lângă acel procent, există un altul de solidaritate, de 5%, către cluburile care l-au ajutat pe Man să se formeze.

Jucătorul dorit de Becali a comis-o: eroare uriașă în primul meci al zilei din Liga 1
FCU Craiova - FC Botoșani
Jucătorul dorit de Becali a comis-o: eroare uriașă în primul meci al zilei din Liga 1

Astfel, UTA Arad și Atletico Arad ar fi trebuit să primească din partea lui Gigi Becali aproximativ 1,4 milioane de euro. Deși transferul la Parma al lui Dennis Man a fost un real succes pentru FCSB, suma cuvenită cluburilor formatoare nu a fost plătită integral de către patronul roș-albaștrilor.

FCSB are de plătit 180.000 de euro către Atletico Arad!

Drept urmare, cei de la Atletico Arad s-au considerat neîndreptățiți și au mers la comisii, situația fiind acum limpede. FCSB, pentru a evita depunctarea și interdicția la transferuri, va trebui să le plătească celor de la Atletico Arad, clubul care l-a format pe Man, suma de 180.000 de euro, termenul limită fiind 3 martie 2022.

Sancționează debitorul FC FCSB SA cu penalitate de 3000 lei și acordă un termen de grație de 5 zile pentru executarea integrală a obligațiilor de plată conform art. 85 din RD coroborat cu art. 24 lit. C al. 1. a din RSTJF, față de creditorul CS Atletico Arad. 

Acordă termen în data de 02.03.2022, ora 15.00, dată la care debitorul FC FCSB SA să prezinte dovada plății față de creditorul CS Atletico Arad conform Hotărârii nr. 250/CL/14.09.2021 rămasă definitivă prin Decizia nr. 59/CR/04.11.2021 pentru a evita interzicerea dreptului de a transfera și/sau legitima jucători în calitate de club cesionar și depunctarea”, precizează Comisia de Etică a FRF din 2 februarie 2022.

Citește și alte știri din Liga 1:

Transferul lui Dawa la FCSB, ca și picat: „Iftime se crede și el șmecher”

FCSB și CFR Cluj, război cu toate armele pe masă pentru Omrani! » Gigi Becali l-a sunat astăzi pe fotbalist: „Acestea sunt sumele pe care mi le-a cerut. Transfer realizabil!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (37)
189875732656829
Constantin Trascu  •  11 Februarie 2022, 13:26

Nu sta cu nasul in ……. dar stie bine ce are de dat ce pretentie sa ai de la un *** ca asta bine ca doneaza pe la biserici asta de fatada ca face pe credinciosul ca este la moda in Romania cind vezi ca majoritate dupa ce face ceva gata cruce Dumnezeue la ajutata ca numai grije a asta nu o are falsuri teatru scurt

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

paolo19
paolo19  •  11 Februarie 2022, 05:00
Postat de Dragos Zamfir pe 10 Februarie 2022, 20:41

FCSB depunctată? în orice campionat din Europa de Vest, FCSB era retrogradată demult după decizia justiției. Iar voi așteptați depunctări?

Tremura carnea pe tine de mandrie revolutionara?

paolo19
paolo19  •  11 Februarie 2022, 04:59
Postat de catalynn pe 10 Februarie 2022, 19:59

Nu am înțeles niciodată de ce ne-a jjijji nu a reușit niciodată sa se lepede de acest comportament de tarabagiu țepar de Obor … evident suma este una modica, cum modice au fost și sumele datorate pt chirie și utilități in Ghencea sau Arena Naționala, cu toate astea pagubasii au trebuit sa apeleze la autorități pt a isi recupera creanțele. Poate ne lămuresc enoriașii săi care mișună pe aici la orice ora și se bucura când face ne-a jjijji profit de parca îl împarte cu ei …. :-)))

Tu chiar crezi ca ciobanu' sta cu nasul în acte sa vadă cât are de platit chirie și cui comisioane?

Vezi toate comentariile (37)
Comentează