FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

UPDATE MM Stoica anunță că transferul lui Dawa la FCSB e în pericol: „Sunt șanse de 0,5%” » Ce spune Gigi Becali despre fundaș + reacția lui Iftime

Joyskim Dawa // FOTO: Imago
Joyskim Dawa // FOTO: Imago

Articol de GSP - Publicat joi, 03 februarie 2022 10:05 / Actualizat joi, 03 februarie 2022 11:26

Gigi Becali l-a cumpărat pe mijlocașul Malcom Edjouma, de la Botoșani, și insistă pentru fundașul Joyskim Dawa (25 de ani).

UPDATE 11:25 » Valeriu Iftime nu renunță la Dawa

În această dimineață, Valeriu Iftime, finanțatorul celor de la FC Botoșani, a declarat că nu este dispus să-l vândă pe Dawa la FCSB.

„Pe Dawa nu-l dau acum. Am nevoie de el. E greu să mai găsim un fundaș central care să țină toată echipa. Vreau să joc cu el, ca să mergem în play-off. Nu vreau să ajung acolo și să ne bată toți. Mereu vreau mai mult. Dacă ajungem în play-off, vreau să terminăm pe locul 3”, a spus Iftime la ProX.

Gigi Becali, încântat de Dawa: „Îmi place, dar colaboratorii nu-l vor”

FCSB a plătit 300.000 de euro pentru Edjouma, iar Becali a ridicat la 800.000 de euro oferta trimisă moldovenilor, cu condiția ca în afacere să intre și fundașul central Dawa, un camerunez înalt de 1,94 m.

Gigi anunțase de curând că mai căuta un fundaș central fiindcă era dezamăgit de prestațiile lui Andrei Miron, ceea ce înseamnă că Dawa ar fi titular în play-off, în cuplu cu Iulian Cristea sau cu Paulo Vinicius, dacă FCSB și FC Botoșani se vor pune de acord.

FCSB a dat lovitura: l-a adus pe cel mai bun din Liga 1 » Își surclasează rivalii pe post
FCSB
FCSB a dat lovitura: l-a adus pe cel mai bun din Liga 1 » Își surclasează rivalii pe post

Patronul FCSB a dat detalii despre interesul pentru camerunezul născut în Franța, dezvăluind că oameni din club nu-l vor.

„Mie îmi place de Dawa, dar colaboratorii mei nu-l vor. El mai are contract și Iftime cere mai mult. Eu pe Dawa l-am văzut prima dată. Dacă ar fi după mine, l-aș lua, dar mai fac și cum zic colaboratorii mei. Câteodată mai fac ca ei, când e de dat bani. El e fundaș central, dă cu capul, dă și goluri”, a spus Becali, potrivit digisport.ro.

MM Stoica: „Sunt șanse de 0,5% să vină Dawa”

Mihai Stoica, managerul general al roș-albaștrilor, crede că transferul lui Dawa nu se va face din cauza sumei cerute de Valeriu Iftime.

„Au existat discuții între cei doi patroni. Dar a fost un impediment, prețul. Sunt şanse de 0,5% să se mai facă mutarea”, a spus MM Stoica la TV Telekom Sport.

Dawa a ajuns la FC Botoșani în vara lui 2021, de la letonii de la Valmiera. A mai jucat la juniorii lui AS Monaco, US Avranches, Gil Vicente și FK Mariupol. În acest sezon, Dawa are 3 goluri și o pasă de gol în 16 meciuri jucate în Liga 1 pentru FC Botoșani.

550.000 de euroe cota lui Dawa, potrivit transfermarkt

Am fost întrebat și de Dawa, dar nu sunt dispus să-l dau. Nu putem vinde toți jucătorii. El mai are contract încă 2 ani și jumătate și nu sunt în pericol să-l pierd. Nu se pune problema să plece
- Valeriu Iftime, finanțatorul lui FC Botoșani, miercuri pentru GSP.ro

VIDEO Totul despre FCSB - FCU Craiova

Citește și: 

Un antrenor din Liga 1 l-a cucerit pe Gigi Becali: „Nu-mi dau seama cum face, are un har special de la Dumnezeu! E pe lista mea”

Acuzat de Victor Pițurcă că se implică total la FCSB, Becali îi răspunde antrenorului: „Doar asta contează!”

Duminică, 5 finale pentru salvare! Dinamo și FCU Craiova sunt la mila rezultatelor » Toate CALCULELE în dreptul fiecărei echipe

„Vă spun în premieră, la Dinamo a fost o tentativă de puci în vestiar!” » Omul care l-a adus pe Kopic a dat tot din casă


Comentarii (25)
ticbis_s
ticbis_s  •  03 Februarie 2022, 16:53
Postat de luciann pe 03 Februarie 2022, 12:41

In cupele europene au voie sa joace, nu exista vreo lege care sa le-o interzica! Sau cel putin, eu n-o stiu!:) Astana parca e detinuta in mare parte de catre stat, si joaca de ani buni in Europa...

Esti intr-o mare confuzie! Astana este o echipa privata, organizata juridic ca societate de drept privat. Ceea ce nu e cazul cand vorbim de CSA Talpan, care e o societate juridica de drept public si sub jurisdictie guvernamentala. Asta e aspectul care face diferenta intre cele doua cluburi... altfel, faptul ca ambele sunt finantate din bani publici, n-are nicio importanta din punctul de vedere al regulamentelor FIFA, UEFA, FRF sau LPF, si nici al legii sportului din Romania. Pe scurt, indiferent de sursa de finantare, cata vreme clona CSA Talpan are statutul juridic de societate de drept public, NICIODATA nu va avea drept de promovare in liga profesionista din Romania. Evident, va avea dreptul de a evolua in competitiile europene doar daca va castiga finala Cupei Romaniei, la fel ca oricare alta echipa de amatori, de la Metaloglobus si pana la Sanatatea Cluj... Intelegi ce zic???

guimaraes1.0
guimaraes1.0  •  03 Februarie 2022, 14:26
Postat de 1948forever pe 03 Februarie 2022, 12:50

o sa fie circ, sa vezi dinamovistii ipocriti, care o tot tin ca fcsb, ca ei nu au rivalitate, si e plin stadionul si singurul lor obiectiv an de an e sa bata fcsb. o sa aiba 2 meciuri frumoase. o sa prefere sa zica steaua sectiei de fotbal, asa poate bat si ei pe cineva. ma rog, ma car sa ii prinda in liga 1, 2 retrogradari sterse din pix deja e prea mult. si inca o chestie, unde ma pe lumea asta, un club de talia lui dinamo e detinut de un coafor??? daca asta e posbil in Romania, atunci e posibil si ca o sectie de fotbal infiintata in 2016 sa fie Steaua

***?vezi ce nume si avatar ai si apoi vb de altii.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

1948forever
1948forever  •  03 Februarie 2022, 13:10
Postat de radu876 pe 03 Februarie 2022, 13:06

daca se face transferul la fcsb, dawa e mai bun decat virjilica van dijk si ruben dias. fara caterinca!

asa sa fie

Vezi toate comentariile (25)
Comentează
Close