FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

EXCLUSIV / UPDATE Edjouma e jucătorul lui FCSB + pentru cine insistă Gigi

Articol de , - Publicat miercuri, 02 februarie 2022 11:54 / Actualizat miercuri, 02 februarie 2022 21:58

FCSB se întărește și îl transferă pe Malcom Edjouma (25 de ani), de la FC Botoșani. Acesta urmează să ajungă la FCSB din această iarnă.

UPDATE 21:50 » Edjouma e jucătorul lui FCSB

Edjouma e oficial jucătorul lui FCSB. „Roș-albaștrii” au publicat pe Facebook un comunicat prin care anunță transferul mijlocașului de la Botoșani. Acesta va purta numărul 18 și se va alătura lotului condus de Toni Petrea pe 11 februarie.

#transfer #Edjouma Bine ai venit, Malcom Edjouma! FCSB anunță că a ajuns la un acord cu Fotbal Club Botoșani pentru...

Publicată de FCSB pe Miercuri, 2 februarie 2022

UPDATE 13:45 » FCSB insistă pentru Dawa

După ce Botoșani a refuzat prima ofertă pentru Dawa, FCSB a plusat. Becali oferă 800.000 de euro pentru ambii jucători. Astfel, din informațiile GSP, sunt șanse ca și fundașul central să ajungă sub comanda lui Petrea.

În plus, FCSB îl va ceda sub formă de împrumut pe Denis Haruț. Acesta este în drum spre Botoșani, urmând a reveni la fosta sa formație.

FCSB transferă din Liga 1: 350.000 de euro pentru Edjouma

Echipa lui Gigi Becali, care a nu a adus niciun jucător în această iarnă, a ajuns la un acord cu FC Botoșani pentru transferul mijlocașului defensiv al moldovenilor.

Cum l-a convins FCSB pe Pintilii să refuze naționala: „A zis că nu putea să plece sub nicio formă”
FCSB
Cum l-a convins FCSB pe Pintilii să refuze naționala: „A zis că nu putea să plece sub nicio formă”

Născut în Franța, cu origini marocane, Edjouma va ajunge la FCSB în schimbul sumei de 350.000 de euro, din informațiile Gazetei Sporturilor.

La echipa roș-albastră, mijlocașul va avea un salariu de 150.000 de euro pe an. El a fost dorit în această iarnă de CS Universitatea Craiova, dar oltenii nu au ajuns la un acord cu FC Botoșani.

500.000 de euro e cotalui Edjouma, potrivit transfermarkt

Edjouma a ajuns la FC Botoșani în februarie 2021, fiind liber de contract în acel moment. În acest sezon are 20 de meciuri în Liga 1 (4 goluri, 3 pase de gol), fiind unul dintre cei mai buni jucători din competiție.  „Mi-au plăcut foarte mult Edjouma și Dawa, marcatorul golului. Au fost peste tot!” spunea Dan Petrescu, după CFR Cluj – FC Botoșani 1-1.

Edjouma e jucătorul lui FCSB + pentru cine insistă Gigi
Malcom Edojuma // FOTO:Imago

FCSB l-a vrut și pe Dawa

În discuțiile cu FC Botoșani, Becali s-a interesat și de Joyskim Dawa (25 de ani), dar cele două cluburi nu au ajuns la un acord pentru fundașul central camerunezo-francez.

„Da, Edjouma va merge la FCSB. Am discutat cu Gigi și sunt mulțumit de propunerea făcută. Am fost întrebat și de Dawa, dar nu sunt dispus să-l dau. Nu putem vinde toți jucătorii. El mai are contract încă 2 ani și jumătate și nu sunt în pericol să-l pierd. Nu se pune problema să plece”, a declarat Valeriu Iftime, finanțatorul lui FC Botoșani pentru GSP.ro.

Edjouma, apreciat și de Mihai Stoica

În finalul lui 2021, Mihai Stoica, managerul celor de la FCSB, a fost provocat în direct la Telekom Sport să alcătuiască cel mai bun „11”, fără jucători de la FCSB. Pe postul de mijlocaș defensiv, Stoica l-a ales pe Edjouma, dovadă a aprecierii pentru viitorul jucător al roș-albaștrilor.

„Pentru postul de mijlocaș central defensiv, anul trecut, cred că alegerea mea era Raţă, de la Chindia. Doar că, acum, Raţă a trecut pe altă poziție. Acum, merg pe Edjouma pentru că este un jucător atipic pentru poziţia respectivă şi chiar îmi place foarte mult”, spunea MM.

La începutul carierei, Edjouma a jucat la mai multe formații din ligile inferioare din Franța. În România a ajuns prima dată în ianuarie 2020, când a semnat cu Farul. După 6 luni a plecat la KSB Roeselare (Belgia), iar FC Botoșani l-a adus în iarna lui 2021.

VIDEO Totul despre FCSB - FCU Craiova

Citește și:

Liga 1 are doi campioni: Toni Petrea și Marius Șumudică » De când a fost angajat, antrenorul de la FCSB e peste CFR Cluj și Dan Petrescu!

Reacția lui Mihai Stoica după ultima mutare făcută de CFR Cluj: „Salut revenirea la normalitate a echipei care domină Liga 1” » Atac la adresa lui Marian Copilu

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Ședința s-a încheiat! Cristiano Bergodi a plecat OFICIAL de la Rapid: „Mulțumim pentru momentele frumoase”


Comentarii (65)
983732924972315
Soos Vilmos  •  02 Februarie 2022, 19:28

Botosani rivala?? Mai degraba o ***.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

820064958028842
Daniel Grinczveig  •  02 Februarie 2022, 18:57

Am spus mai demult că Edjouma și tipul de la gaz metan, Yuri cred că se cheamă au stofa de FCSB. Acuma sa vedem și cât stres poată să ducă Malcolm-gol

valentindragobete
valentindragobete  •  02 Februarie 2022, 16:57
Postat de elisei pe 02 Februarie 2022, 14:53

Mimao va avea de la anul rivalități cu Șelimbăr și Slobozia

Se poate mă nea, sa-i uiți pe cazarmagi, rusinica !

Vezi toate comentariile (65)
Comentează