FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Gigi Becali plusează! Ofertă de 700.000 euro pentru fotbalistul din Liga 1

Gigi Becali, patron FCSB
Gigi Becali, patron FCSB

Articol de GSP - Publicat miercuri, 02 februarie 2022 08:14 / Actualizat miercuri, 02 februarie 2022 09:05

FCSB ar fi oferit 700.000 de euro pentru transferul jucătorului de atac David Miculescu (20 de ani), de la UTA.

Interesul celor de la FCSB față de David Miculescu este de notorietate. Vara trecută, Gigi Becali a oferit 600.000 de euro pentru Miculescu, dar arădenii au refuzat propunerea.

Regula draconică impusă de FCSB » Pleci, plătești sute de mii de lei!
FCSB
Regula draconică impusă de FCSB » Pleci, plătești sute de mii de lei!

Gigi Becali plusează pentru transferul lui David Miculescu 

Deunăzi, Gigi Becali ar fi reluat „pista” Miculescu, potrivit Fanatik, care anunță că latifundiarul ar fi oferit 700.000 de euro pentru fotbalist.

Din nou, UTA a respins propunerea, dorința arădenilor fiind să obțină un milion de euro sau o sumă cât mai apropiată de milion. Discuțiile nu s-ar fi încheiat încă: există posibilitatea ca Gigi Becali să pluseze din nou, iar cele două părți să convină asupra unei sume mai mici de un milion de euro, dar apropiată de acel prag.

Conform sursei citate, în discuții s-a vehiculat posibilitatea ca Miculescu să fie achiziționat acum, dar să facă pasul în curtea FCSB-ului abia în vară, la finalul sezonului.

David Miculescu, jucător „cu fizic gen Milinkovic-Savic”

În acest sezon, David Miculescu a adunat 23 de partide în toate competițiile, 22 dintre acestea în campionat. A înscris 6 goluri, inclusiv o „dublă” cu Dinamo, în octombrie.

Miculescu este un jucător polivalent, ce poate fi utilizat ca mijlocaș ofensiv, atacant sau mijlocaș de bandă. Cota sa de piață, potrivit Transfermarkt, este de 700.000 euro.

Gigi Becali plusează! Ofertă de 700.000 euro pentru fotbalistul din Liga 1
David Miculescu

Miculescu, născut în 2001, este unul dintre liderii generației sale, alături de Cristi Dumitru. Este un jucător interesant, cu un fizic interesant, gen Milinkovic-Savic.

- Mihai Stoica, manager general FCSB, în mai 2021 

Mai multe știri despre FCSB: 

Mihai Stoica explică cel mai neașteptat transfer făcut de FCSB în ultimii ani: „Acolo a fost altceva”

Îl atrage o posibilă revenire la FCSB: „M-aş întoarce, chiar dacă Gigi Becali «mi-a dat viteză»”

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (19)
2851798574849396
Vlad Ciprian Flavius  •  02 Februarie 2022, 17:52

Tolomacii aia de la conducerea Utei nu au nici o treaba cu transferurile. Au adus numai gloabe in 2 ani! Copilul asta daca pleaca la Fcsb joaca maxim 5 meciuri si apoi e gata. O sa ia un salariu e drept daca semneaza pe vreo 4 ani min si cam atat. Evident ca Gigi va vrea sa l vanda dar ma tem ca nu e la pretentiile lui. Cineva are clar interes sa l vanda pe copil care saracul nu stie la ce se expune. Sa mai stea macar un sezon la Uta si sa joace constant . Altfel la 25 de ani poate sa se lase. Nu face banii la care se face referire momentan. Daca te uiti la jocul lui are momente cind dispare din joc ai nu se preteaza pt un joc colectiv-combinativ. Multe din golurile lui au fost pe speculatii mai degraba decit executii. Mai are mult pana departe.

zorrozabal
zorrozabal  •  02 Februarie 2022, 13:52

Nu cumva urmeaza meciul direct?!

param0unt
param0unt  •  02 Februarie 2022, 13:15
Postat de param0unt pe 02 Februarie 2022, 12:03

E diversiune!!... 700.000 de coco se duc la arbitrii ticăloși gigiști! Merită săracii la cat au împins etapă de etapă la căruța mafiotului Becali!!

Decât să arunce banii pe pensionari de gradina zoologică ciobanul prefera să cotizeze la arbitrii gigiști! Investiție sigură!

Vezi toate comentariile (19)
Comentează