FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Îl atrage o posibilă revenire la FCSB: „M-aş întoarce, chiar dacă Gigi Becali «mi-a dat viteză»”

Articol de GSP - Publicat marti, 01 februarie 2022 15:53 / Actualizat marti, 01 februarie 2022 16:14

Gabi Iancu (27 de ani), fotbalistul celor de la Akhmat Grozny, a vorbit despre o posibilă întoarcere la FCSB, echipă la care a crescut.

Aflat în Rusia de 1 an, de când a plecat de la Farul Constanța, Iancu a vorbit despre experiența petrecută la FCSB, echipă pentru care a jucat între 2013 și 2016. Atacantul a dezvăluit că nu ar refuza o reîntoarcere la roș-albaștri, în ciuda faptului că nu are o relație bună cu patronul Gigi Becali.

Mihai Stoica explică cel mai neașteptat transfer făcut de FCSB în ultimii ani: „Acolo a fost altceva”
Dezvăluiri
Mihai Stoica explică cel mai neașteptat transfer făcut de FCSB în ultimii ani: „Acolo a fost altceva”

„Gigi Becali nu obișnuia atunci să vină la echipă, nu am avut probleme. Doar că la final «mi-a dat viteză». Mi-a prins bine toată experiența și mi-a plăcut să joc la clubul cu care am ținut de mic. (n.r. -Te-ai întoarce acolo?) Da, de ce nu?”, a declarat Gabi Iancu potrivit digisport.

În tricoul celor de la FCSB Iancu are 16 goluri și 3 pase decisive în 81 de partide.

Iancu este un produs al academiei FCSB, acesta evoluând la juniorii clubului între 2001 și 2006. Apoi, acesta a fost readus în 2013 de Becali, contra sumei de 500.000 de euro, de la Viitorul. Nu s-a impus la roș-albaștri și a fost cedat 3 ani mai târziu înapoi la Viitorul.

Iancu mai are contract cu rușii până în 2024

Cedat iarna trecută de Farul la Akhmat, pentru 500.000 de euro, Iancu nu a reușit să se impună în Rusia. Atacantul a evoluat doar în 7 partide sezonul acesta, reușind să înscrie un gol. 

E tentat să plece, însă rușii nu sunt dispuşi să-l lase decât dacă primesc o sumă asemănătoare cu cea plătită trupei lui Hagi în urmă cu un an.

VIDEO Gabi Iancu vorbește despre perioada petrecută la FCSB: ”Am fost pus pe lista de transferuri când a venit Rădoi”

Citește alte știri din Liga 1:

Ultima achiziție a iernii la Dinamo: „Va semna în cursul zilei de miercuri. Va putea fi folosit cu FC Botoşani”

CFR Cluj schimbă strategia! Ce transfer a făcut campioana: „Vine din Serie C” + „Am adus 5 jucători din zona Africii”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (6)
rumunek
rumunek  •  01 Februarie 2022, 19:03

In sfârșit, Iancu este prezentat ca fotbalist crescut de FCSB, nu cum s-a tot forțat ideea în ultimul timp că ar fi produs de Academia Hagi. Doar că atunci când juca pentru FCSB II, se folosea alt prenume, ceea ce a dat impresii unor specialiști. Iar FCSB a procedat cu el așa cum a procedat Real cu Morata (nu compar cluburi și fotbaliști, doar procedura de transfer), l-a vândut cu drept de răscumpărare la un preț prestabilit. A avut posibilitatea să joace la seniori și să crească, apoi a revenit. Din păcate, nu a avut aceeași dezvoltare ca Stanciu, cu care intrau pe rând în echipă, în primul lor an la FCSB.

petrucj
petrucj  •  01 Februarie 2022, 18:04
Postat de custeauamereu24 pe 01 Februarie 2022, 17:12

Eu l-as readuce. A câștigat titluri, are o alta experiența acum, mai matur. Și sa nu uitam ca el a cam câștigat titlul pentru viitorul.

Cum a castigat el titlul? Ca a batut un penalty? Tucudean a dus greul acolo, chiar spunea Hagi ca nu era multumit de jocul lui Iancu. Asta e alta petarda marca geegee.

custeauamereu24
custeauamereu24  •  01 Februarie 2022, 17:12

Eu l-as readuce. A câștigat titluri, are o alta experiența acum, mai matur. Și sa nu uitam ca el a cam câștigat titlul pentru viitorul.

Vezi toate comentariile (6)
Comentează