FOTBAL  »  Superliga  »  UTA

FCSB a făcut o ofertă pentru David Miculescu! Suma pusă pe masă de Gigi Becali + Răspunsul arădenilor

David Miculescu, UTA // foto: Imago
David Miculescu, UTA // foto: Imago

Articol de GSP - Publicat luni, 23 august 2021 11:12 / Actualizat luni, 23 august 2021 11:24

FCSB l-ar fi ofertat pe David Miculescu (20 de ani), jucător de atac de la UTA.

UTA a deschis scorul în meciul cu FC Voluntari, câștigat cu 2-0, prin David Miculescu. Tânărul atacant al arădenilor, care măsoară 1,90 metri, a înscris în minutul 74, cu capul, din apropierea porții.

După meci, antrenorul Laszlo Balint a dezvăluit că pe numele lui Miculescu a venit o ofertă, refuzată de club.

FCSB l-a ofertat pe David Miculescu, de la UTA: „Am informația de la club”

„Știam că David va marca astăzi, a început campionatul bine, a avut multe ocazii, l-am văzut foarte bine la antrenamente în ultimele zile. A venit o ofertă pentru Miculescu și a fost refuzată deja. Acum câteva zile s-a întâmplat asta, nu pot să spun de unde. 

Important este că noi suntem în aceeași formulă, deci e clar că nu am luat în calcul oferta. Ne bazăm pe el, e jucător important și nu doar pentru vârsta sa. Are valoare, ne dorim să crească alături de noi. Eu cred că el mai are multe de spus la UTA. Eu am avut informația de la club și anume că Miculescu rămâne”, a spus Balint.

Potrivit ProSport, clubul care l-ar fi ofertat pe Miculescu este FCSB. Vicecampioana României ar fi oferit 600.000 euro, propunere respinsă instant de arădeni. UTA ar fi rămas și cu 25% dintre drepturile jucătorului la o eventuală revânzare, dar oferta nu a surâs conducerii clubului.

David Miculescu, despre oferta de la FCSB: „Nu știam nimic”

Întrebat despre ofertă, Miculescu a spus la finalul meciului că nu i s-a transmis nimic despre o asemenea propunere: „Nu știam nimic, poate nici impresarul nu a vrut să-mi zică, eu rămân să-mi fac treaba și pe mai departe la UTA. 

Dacă vreau să plec la FCSB? Nu știu ce să zic. Dacă vine oferta, o să iau o decizie împreună cu familia și vom vedea”.

David Miculescu, lăudat de Mihai Stoica și Gigi Becali

Cotat la 250.000 euro pe Transfermarkt, David Miculescu a jucat în toate cele 6 meciuri ale arădenilor în acest sezon, reușind să înscrie o dată. În luna mai, Miculescu a fost elogiat de Mihai Stoica, managerul general de la FCSB.

„Miculescu, născut în 2001, este unul dintre liderii generației sale, alături de Cristi Dumitru. Este un jucător interesant, cu un fizic interesant, gen Milinkovic-Savic. A avut probleme mari în Liga 1, dar acum joacă mai bine. Dacă am vrea să-l luăm, UTA ar cere 1 milion de euro”, spunea MM.

Și Gigi Becali, patronul de la FCSB, s-a declarat extrem de interesat de Miculescu: „Ăsta, David, așa îi zic eu, este foarte frumos, înalt, slăbuț, are o alură de fotbalist. Aleargă foarte frumos. Mai de acum 6 luni, chiar un an, am vrut să îl iau. Acum am acționat. Cred că sunt șanse să îl iau. El mai are încă un an și jumătate contract. Dacă nu îl dau, o să piardă banii. Ar veni gratis după asta”.

Citește mai multe știri despre FCSB:

Edi Iordănescu prefațează meciul cu Sepsi: „E o distanță destul de mare până la locul 1 și produce presiune suplimentară”

Edward, forward politic » Detalii din culise despre cum a beneficiat Iordănescu jr. de presiuni politice și intervenția tatălui

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (14)
dansy
dansy  •  23 August 2021, 15:04

Deci după ce a ieșit pe targa(mort de oboseala),in meciul cu U Craiova,Minculescu s-a antrenat intens toată săptămâna!”Curat murdar” Lazlo Balinț!Pai nu ziceai ți și postacii arădeni ca a fost faultat dur in meciul cu U Craiova și a fost scos pe targa?Nu va este bai Rușine sa furați fotbalul in asemenea hal?

observator_federal
observator_federal  •  23 August 2021, 14:03
Postat de concret21 pe 23 August 2021, 13:53

Fotbalist emblematic, ***

Amice, ești complet-concret ***!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

concret21
concret21  •  23 August 2021, 13:53
Postat de observator_federal pe 23 August 2021, 13:42

Bancu este internațional român (ar trebui să-l știi) și este căpitanul Universității Craiova. Dacă un astfel de fotbalist emblematic al echipei oaspete și al Naționalei este faultat cu atâta duritate de un obscur mercenar iar arbitrul sancționează blând lovitura care îi pune în pericol integritatea fizică, înseamnă că UTA a fost beneficiara unei conjuncturi nu atât favorabilă ei, cât clar orientată împotriva Craiovei... (Sâmbătă a fost faultat și mai rău -că doar s-a dat liber la faulturi animalice- și Mateiu, alt fotbalist cu ștate vechi înnLiga 1 și la Craiova). E vremea voastră în Liga 1, mai rămâne acum să învățați și (puțin) fotbal...

Fotbalist emblematic, ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (14)
Comentează