FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ

Reacția lui Mihai Stoica după ultima mutare făcută de CFR Cluj: „Salut revenirea la normalitate a echipei care domină Liga 1” » Atac la adresa lui Marian Copilu

FOTO: Imago
FOTO: Imago

Articol de GSP - Publicat miercuri, 02 februarie 2022 09:54 / Actualizat miercuri, 02 februarie 2022 12:26

CFR Cluj a ajuns la un acord cu Christopher Braun (30 de ani), iar clubul din Gruia a decis să-i informeze pe cei de la FC Botoșani. La transferurile lui Cristi Bălgrădean, de la FCSB, și Jonathan Rodriguez, de la FC Botoşani, ardelenii n-au scos un cuvânt.

Cristi Balaj, președintele lui CFR, a dat detalii despre negocierile cu fundașul dreapta neamț cu origini ghaneze, iar Mihai Stoica, managerul celor de la FCSB, a apreciat strategia clujenilor.

Reacția lui Braun, după ce a evoluat împotriva viitoarei sale echipe: „A fost presiune! Știam că toată lumea e cu ochii pe mine”
CFR - BOTOȘANI 1-1
Reacția lui Braun, după ce a evoluat împotriva viitoarei sale echipe: „A fost presiune! Știam că toată lumea e cu ochii pe mine”

„CFR a vrut să-l aducă pe Braun de anul trecut, dar nu s-a înțeles cu Botoşani asupra sumei de transfer. Impresarul ne-a contactat, discuțiile au avansat şi trebuia să se ia o decizie. Impresarul ne-a anunțat că mai sunt două cluburi interesate de jucător. 

Puteam semna după jocul cu Botoşani, dar am semnat înainte. Braun l-a anunțat pe antrenor, noi l-am anunțat pe Iftime, iar din vară e jucătorul CFR-ului. Puteam anunța după meci, puteam semna la câteva zile după meci. Dar, din punct de vedere moral, nu mi se părea corect. Riscam să joace prost şi să apară suspiciuni”, a spus Balaj la TV Telekom Sport.

Mihai Stoica: „Salut revenirea la normalitate”

Oficialul celor de la FCSB a profitat de ocazie pentru a-l felicita pe Balaj și pentru a-l critica pe Marian Copilu, fostul președinte al formației din Gruia, ajuns acum la CSU Craiova.

„Vreau să te felicit, Cristi! Când era domnul Copilu, el i-a zis lui Bălgrădean să nu spună cumva că a semnat. Apoi, Bălgrădean a făcut acea greșeală cu Botoşani (n.r. - la un meci FC Botoşani - FCSB, scor 2-2, portarul de atunci al bucureştenilor a comis o mare gafă şi gazdele au egalat). Același domn Copilu a făcut cu Bouhenna (n.r. - adus de la Sepsi) aceeași chestie. 

Salut revenirea la normalitate a echipei care domină fotbalul românesc. Şi noi am face acelaşi lucru. Nu vrem să mintă jucătorii şi să ne gândim la altele. Problema e că nu sunt măsuri împotriva celor care fac aşa ceva”, a adăugat MM Stoica.

VIDEO Dan Petrescu, declarații după duelul cu Botoșani: „Chiar meritam să câștigăm”

Citește și: 

Victor Pițurcă, intervenție de 30 de minute în direct: „Nu poți să-i ceri lui Boloni asta, e de domeniul fantasticului!”

CFR Cluj schimbă strategia! Ce transfer a făcut campioana: „Vine din Serie C” + „Am adus 5 jucători din zona Africii”

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (52)
kuba
kuba  •  02 Februarie 2022, 19:05
Postat de legio.sud pe 02 Februarie 2022, 18:56

Aha tu ești al doilea deștept din anturaj … ai sărit in ajutorul tovarășului de suferința , dacă GG la băgat la facultate este pt ca vroia sa aibă aceleași studii amândoi .

Vai de tine, caminare! Habar nu ai pe ce lume traiesti.....esti co fuz de cand te-ai nascut :))))))

kuba
kuba  •  02 Februarie 2022, 19:03
Postat de legio.sud pe 02 Februarie 2022, 18:54

Bai wrx oamenii serioși îți spun ca ești NESIMTIT și tu nimic ?

Aia sunt oameni seriosi, tu esti om serios? Panglicari ca tine si restul de clonati? :)))) ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

legio.sud
legio.sud  •  02 Februarie 2022, 18:56
Postat de kuba pe 02 Februarie 2022, 18:53

Caminare, nentu JJ a dat bine cu pixul si uite unde la adus pe Ajica. Ce spune budha ala tatuatu e egal cu zero. Dar la inteligenta ta , nu.ma.mir.....in fine lasa ciocul mic ca se stie ca sunteti parte din cooperativa, si ghioceii lui JJ

Aha tu ești al doilea deștept din anturaj … ai sărit in ajutorul tovarășului de suferința , dacă GG la băgat la facultate este pt ca vroia sa aibă aceleași studii amândoi .

Vezi toate comentariile (52)
Comentează