FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Cum l-a convins FCSB pe Pintilii să refuze naționala: „A zis că nu putea să plece sub nicio formă”

Articol de GSP - Publicat miercuri, 02 februarie 2022 11:00 / Actualizat miercuri, 02 februarie 2022 11:27

Mihai Stoica, managerul general al celor de la FCSB, a vorbit despre situația lui Mihai Pintilii, care a fost dorit de Edi Iordănescu.

Fostul mijlocaș era dorit ca antrenor secund de noul selecționer al României, dar a preferat să continue la clubul roș-albastru.  Acum, MM Stoica a dezvăluit ce l-a determinat pe Pintilii să refuze oferta de a merge la echipa națională.

Reacția lui Mihai Stoica după ultima mutare făcută de CFR Cluj: „Salut revenirea la normalitate a echipei care domină Liga 1” » Atac la adresa lui Marian Copilu
CFR CLUJ
Reacția lui Mihai Stoica după ultima mutare făcută de CFR Cluj: „Salut revenirea la normalitate a echipei care domină Liga 1” » Atac la adresa lui Marian Copilu

Cum l-a convins FCSB pe Pintilii să refuze naționala

„A zis că s-a uitat la o emisiune cu mine. A fost foarte impresionat de ce s-a discutat şi a spus că nu putea să plece sub nicio formă. Şi m-am bucurat enorm.

El are un stil când scrie pe Whatsapp, scrie prima dată «Meme». Dar, de regulă, e ceva serios când scrie asta. Când am văzut asta, am pus telefonul, l-am întors şi am început să mă plimb.

Şi am zis: «Băi, pleacă ăsta!». Şi nu-mi venea să mă uit. Mai fac aşa când se joacă meciuri ale rivalilor. Mi s-ar fi tăiat o mână dacă pleca”, a declarat Mihai Stoica la TV Telekom Sport.

Pentru mine ar fi o mare lovitură dacă pleacă, vă spun sincer. Pintilii e ca băiatul meu. Dacă pleacă, mărturisesc că... Nu pot să-l opresc să plece. Pe mine m-ar durea mult. Adică chiar aş fi foarte dezamăgit
 – MM Stoica, pe 28 ianuarie

FRF era gata să încalce propria regulă pentru Pintilii

Edi Iordănescu s-a gândit la Pintilii pentru postul de secund la echipa națională. Mihai i-a fost jucător la Pandurii, numai că angajarea fostului mijlocaș defensiv al naționalei ar anula o regulă pe care FRF a protejat-o în ultimul an. 

Mihai nu are calificarea necesară pentru a ocupa postul de secund, el e înscris la niște cursuri în Chișinău pentru licența B. Ca să fie asistentul lui Iordănescu i-ar trebui licența A. El lucrează deja „pe fals” și la club, fiindcă nu poate să fie antrenor secund. 

Gazeta Sporturilor avertizase că FRF era la un pas să-și încalce propriile reguli pentru ca Iordănescu să-l aibă secund pe Pintilii.

Mihai a devenit antrenor imediat cum s-a retras din cariera de jucător. El nu a putut să acumuleze vreo calificare ca tehnician fiindcă nu a luat bacalaureatul, de aceea a avut nevoie să meargă în Moldova, unde Bac-ul nu contează.

VIDEO Totul despre FCSB - FCU Craiova

Citește și: 

Liga 1 are doi campioni: Toni Petrea și Marius Șumudică » De când a fost angajat, antrenorul de la FCSB e peste CFR Cluj și Dan Petrescu!

Gigi Becali plusează! Ofertă de 700.000 euro pentru fotbalistul din Liga 1

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (1)
cornelconasu
cornelconasu  •  02 Februarie 2022, 16:38

Ce să facă tractoristul ăsta la națională , să îi invețe pe jucători cum se rup picioarele ! El ca și meme sunt ținuți pe acolo ca și guriști !

Vezi toate comentariile (1)
Comentează