FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Mihai Stoica a anunțat ce decizie a luat Pintilii în privința ofertei de a fi secundul lui Iordănescu » FRF era gata să încalce propria regulă

Mihai Pintilii rămâne la FCSB // foto: Imago
Mihai Pintilii rămâne la FCSB // foto: Imago

Articol de GSP - Publicat luni, 31 ianuarie 2022 11:30 / Actualizat luni, 31 ianuarie 2022 11:53

Mihai Pintilii (37 de ani) va continua la FCSB, după cum dezvăluie Mihai Stoica, managerul general al formației roș-albastre. Gazeta a dezvăluit într-un amplu articol din ediția de azi despre cum FRF era gata să încalce propria regulă privind licențele pentru ca Iordănescu să-l poată avea secund, deși Mihai nu îndeplinește cerințele Federației.

Fostul mijlocaș era dorit de Edi Iordănescu ca antrenor secund la echipa națională, dar va rămâne la FCSB, acolo unde a fost dorit cu insistență de MM Stoica.

ȘOCANT: LPF s-a apucat de politică externă, deși FIFA și UEFA interzic asta! Biroul Ligii, folosit pentru a analiza ce face Duma de Stat a Rusiei!
LPF
ȘOCANT: LPF s-a apucat de politică externă, deși FIFA și UEFA interzic asta! Biroul Ligii, folosit pentru a analiza ce face Duma de Stat a Rusiei!

Mihai Pintilii refuză naționala și rămâne la FCSB

„Fotografia e veche, dar mai putem face. Multe. Și nu numai fotografii. Citez un prieten comun. A trebuit să aleagă între oportunitate și loialitate. Alegere grea, probabil 99 din 100 ar fi făcut poze în Joma acum, nu însă și al nostru.

Pinti rămâne cu noi. Pentru mine, asta e o veste mai bună decât toate victoriile din derby. Și au fost câteva, cu Pinti în teren, cu Pinti pe bancă…”, a anunțat Mihai Stoica pe contul său de Facebook.

Mihai Stoica a anunțat ce decizie a luat Pintilii în privința ofertei de a fi secundul lui Iordănescu » FRF era gata să încalce propria regulă

FRF era gata să încalce propria regulă pentru Pintilii

Edi Iordănescu s-a gândit la Pintilii pentru postul de secund la echipa națională. Mihai i-a fost jucător la Pandurii, numai că angajarea fostului mijlocaș defensiv al naționalei ar anula o regulă pe care FRF a protejat-o în ultimul an. Mihai nu are calificarea necesară pentru a ocupa postul de secund, el e înscris la niște cursuri în Chișinău pentru licența B. Ca să fie asistentul lui iordănescu i-ar trebui licența A. El lucrează deja „pe fals” și la club, fiindcă nu poate să fie antrenor secund. 

Gazeta Sporturilor avertizase că FRF era la un pas să-și încalce propriile reguli pentru ca Iordănescu să-l aibă secund pe Pintilii.

Mihai a devenit antrenor imediat cum s-a retras din cariera de jucător. El nu a putut să acumuleze vreo calificare ca tehnician fiindcă nu a luat bacalaureatul, de aceea a avut nevoie să meargă în Moldova, unde Bac-ul nu contează. 

VIDEO Ianis Stoica, după Dinamo - FCSB 0-3: „Nu mă gândesc încă la echipa națională”

Citește și: 

Tavi Popescu era convins că va înscrie în derby-ul cu Dinamo: „M-am întâlnit cu el și mi-a spus asta”

Cum a văzut Ilie Dumitrescu derby-ul Dinamo – FCSB: „Asta am remarcat la dinamoviști” » Care crede că a fost momentul cheie + ce problemă vede pentru Petrea

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (11)
sibelius
sibelius  •  31 Ianuarie 2022, 15:45
Postat de petre47 pe 31 Ianuarie 2022, 15:24

Asa era s-o patim si cu Viorica!

Vorica avea si ea facultate...facuta la zi, inainte de '89. Nu ca ar fi ajutat la ceva.

sibelius
sibelius  •  31 Ianuarie 2022, 15:41
Postat de fibra pe 31 Ianuarie 2022, 14:53

Uite asa fara scoala sunt peste tot pe prietenii sau interese. Se vede limpede cum ne prabusim,dar masuri nici vorba.

Crezi ca cei care au scoala, au facut-o "pe bune"? Sa ne gandim doar ma Majestatea sa Gica I care a terminat ASE-ul.

petre47
petre47  •  31 Ianuarie 2022, 15:24
Postat de petre47 pe 31 Ianuarie 2022, 15:20

Ce spun astia care nu semneaza articolul? Ca Pintili n-are bacul! Bai, voi puneti prostii satului in fruntea statului?

Asa era s-o patim si cu Viorica!

Vezi toate comentariile (11)
Comentează