FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - FCSB 0-3

EXCLUSIV Tavi Popescu era convins că va înscrie în derby-ul cu Dinamo: „M-am întâlnit cu el și mi-a spus asta”

Tavi Popescu / Sursă foto: GSP +27   FOTO
Tavi Popescu / Sursă foto: GSP

Articol de GSP - Publicat luni, 31 ianuarie 2022 09:42 / Actualizat luni, 31 ianuarie 2022 10:20

Octavian Popescu (19 ani), „perla” celor de la FCSB, a fost din nou la înălțime într-un derby. După ce a înscris superb în poarta CFR-ului, Tavi n-a avut milă nici de rivala Dinamo, împotriva căreia a înscris în minutul 2 din Derby de România, câștigat de roș-albaștri cu 3-0. 

Octavian Popescu a avut o nouă prestație sclipitoare, după cea din remiza cu CFR Cluj. Fotbalistul pe care Gigi Becali speră să obțină zeci de milioane de euro a deschis ostilitățile în derby, cu o execuție rafinată, aproape de vinclu. 

Mihai Badea, președintele primul club din cariera lui Octavian Popescu, Regal Sport, a analizat la GSP Live ultimele prestații ale puștiului de la FCSB. 

Tavi Popescu era convins că va înscrie în derby-ul cu Dinamo: „M-am întâlnit cu el și mi-a spus asta”

„Tavi îmi dă dreptate prin evoluțiile lui. Are niște goluri foarte frumoase. Chiar m-am întâlnit săptămâna aceasta cu el, era foarte încrezător, mi-a spus că o să marcheze împotriva lui Dinamo. Își dorea foarte mult lucrul acesta și nu pot fi decât fericit pentru el.

Eu am spus tot timpul că Tavi va crește de la meci la meci. E un jucător foarte important pentru FCSB, are evoluții constante. Mi se pare mult mai pretențios golul cu Dinamo decât cel cu CFR. A dat din prima, fără preluare, a fost mult mai grea execuția”, a declarat Mihai Badea, la GSP Live.

Jocul lui e mult mai bun față de sezonul trecut. A lucrat mult la finalizare. Ultimele lui evoluții demonstrează acest lucru.

- Mihai Badea, despre Tavi Popescu

8a fost nota primită de Octavian Popescu în GSP, după prestația sa din Derby de România

Gestul lui Tavi Popescu, după ce a înscris în poarta lui Dinamo

Octavian Popescu a marcat un gol splendid în minutul 2 al derby-ului Dinamo - FCSB, apoi a mers să îl îmbrățișeze pe Mihai Pintilii. Ar putea fi ultimul meci al „secundului” lui Toni Petrea, curtat insistent de Edi Iordănescu. FCSB s-a impus cu 3-0 în final.

Octavian Popescu a deschis scorul la prima acțiune periculoasă din derby. A fost la capătul unui contraatac perfect și a reluat superb o pasă venită de la Dumiter, un șut cu mult efect, la colțul lung, de la 17 metri.

Imediat după reușită, favoritul finanțatorului Gigi Becali a sprintat spre banca de rezerve a celor de la FCSB și l-a îmbrățișat pe „secundul” Mihai Pintilii.

Tavi Popescu era convins că va înscrie în derby-ul cu Dinamo: „M-am întâlnit cu el și mi-a spus asta”
Octavian Popescu îl îmbrățișează pe Mihai Pintilii / FOTO: Captură @telekom Sport

FOTO Imagini spectaculoase din derby-ul Dinamo - FCSB 0-3

+23 FOTO

Citește și alte știri despre FCSB: 

Dică a ales echipa de start de la FCSB după victoria din Derby » Cine crede că va fi sacrificat + ce spune de Dinamo

NOTE GSP Favoriții lui Becali, cei mai buni în Dinamo - FCSB + 3 fotbaliști au picat testul derby-ului

A luat parte la un moment istoric în fotbalul românesc, acum lucrează pe TIR în Germania: „Patronii sunt foarte faini! Mai stau un an și mă întorc acasă”

„Traduceri avem?” » Cum se comportă „Hagi” Luțu la cursurile de director sportiv: „E disperat!”


Comentarii (18)
magic4ever
magic4ever  •  31 Ianuarie 2022, 12:58

Bietul Popescu este la fel ca Morutan,este certat cu scoala si abia leaga 2 cuvinte,nu are sanse sa reuseasca intr-un campionat de top daca nu stie o limba straina si isi gaseste cu greu cuvintele si in romana...dar cum spunea inteleptul MM care a fost la facultatea R@hova,fotbalistii nu au nevoie de scoala...asa zicea Becali si de Morutan la inceput ca o sa il vanda cu 30-50 mil euro si abia a reusit sa il vanda cu 2-3 mil in 10 rate....Popescu probabil stia si ca o sa suteze din fata careului direct in AUT....

andrei.steaua
andrei.steaua  •  31 Ianuarie 2022, 11:47
Postat de steaua1986. pe 31 Ianuarie 2022, 11:32

Il jignesti pe Claudiu Raducanu:)))

Claudiu Răducanu este mai deștept ca tine

steaua1986.
steaua1986.  •  31 Ianuarie 2022, 11:32
Postat de ionnis pe 31 Ianuarie 2022, 11:04

Ce fata de Claudiu Raducanu are :))

Il jignesti pe Claudiu Raducanu:)))

Vezi toate comentariile (18)
Comentează
Close